FESTIVAL PROOF

Het is weer zover. De festivalperiode is begonnen.

Hoe blijven we de hele dag (en nacht) er nu stralend uit zien?

Meestal is een festivalweide niet de ideale plaats om make-up aan te brengen of bij te werken. Daarboven heb je al zoveel mee te slepen. Een extra toilettas met make-up kan je dus best missen. Bovendien houdt je make-up er niet van om in het hete zonnetje te vertoeven.

Efficiënt en slim producten kiezen is dus de boodschap!

Een natuurlijke look is by the way nog altijd het mooist op een festival.

Een bandje in je haar, een leuke golden tattoo en wat extra juwelen of een hoedje maken je look helemaal af.

Geniet van de sfeer en muziek and don’t worry about the make-up.

 

Gelaat

Een CC cream (gekleurde dagcrème) is veel aangenamer in de zomer dan een zware foundation en is ook makkelijker aan te brengen. Bovendien hydrateert deze je huid en er zit een spf in zodat je ineens beschermd bent tegen de zon. Een all in one dus.

Lippen, ogen én wangen

Een mooi subtiel gekleurde lippenstift of balsem die je ook met je vingers op je wangen en eventueel oogleden kan aanbrengen is een alternatief voor lipstick, oogschaduw én blush.

Wil je geknoei met mascara of panda-oogjes vermijden dan kan je je wimpers laten verven, krullen of wimperextentions laten plaatsen bij de schoonheidsspecialiste. Super handig. Ook ideaal om achteraf te genieten in het zwembad, zee, … op en top vakantie zonder zorgen.

Parfum

Parfum kan je best vermijden, deze kan niet alleen je huid maar ook je kleding verkleuren bij blootstelling aan de zon. Kan je echt niet zonder je favoriete parfum gaan? Wees dan zuinig en neem hem dan mee in een kleine verstuiver want ook je parfum houdt er niet van het hete zonnetje. Een deo in reisverpakking daarentegen is geen overbodige luxe op een festival.

Nagels

Probeer eens een gellak in plaats van nagellak. Je hoeft je geen zorgen te maken over afbladderende nagellak en het potje moet niet mee voor een eventuele correctie. Plaats uitgespaard en een mooie verzorgde look voor 3 weken.

Zonnebescherming

Een zomerfestival zonder een Spf 30 (factor 30) is werkelijk ondenkbaar. Opteer voor een kleinere of reisverpakking zodat je deze steeds bij de hand hebt om zonnebrand te voorkomen.

Tot slot

!Reinigingsdoekjes!

Voor dagelijks gebruik zijn ze helemaal ‘not done’ maar op een festival zijn deze vochtige doekjes echt onmisbaar. Je bespaart veel plaats, er is geen kans op uitlopende producten en ze zijn ook nog eens zeer verfrissend. Maar eens thuis stap je best dadelijk terug over naar je vertrouwde reinigingsproducten.

!!!VEEL PLEZIER!!!

© Christel Willems – www.beau-beau.be