Welke peelings voor een mooie lente en zomerhuid?

Een mooie huid is een zuivere huid. Door scrubben of peelen verwijder je de dode huidcellen en laat je een gaaf en glad velletje achter. Wie wil genieten van een mooi bruine huid moet alvast meteen beginnen peelen.

Elke huidtype?
Om optimaal te verantwoord te bruinen of met een zelfbruiner mooie resultaten te bekomen, dienen lichaam en gelaat alle overtollige huidcellen kwijt te raken. Bovendien worden producten nadien beter door de huid opgenomen.

Scrubben is goed voor elk huidtype. Voor elke huid is er een gepaste peeling. Indien je echter een erg droge of zeer gevoelige huid hebt, peel je minder frequent. Neem je volledige lichaam en gelaat onder handen, vergeet hals en lippen niet. Knieën en ellebogen kunnen wat meer gebruiken.

Welke soorten peelings zijn er?
Bij Clephar kan je een keuze maken tussen diverse peels. Vraag aan je huidprofessional welke voor jou geschikt is.

GELAAT

ENZYME PEEL
Enzyme Peel – 22,00€
Heb je een gevoelige huid met zichtbare adertjes of couperose, gebruik je best een Enzyme Peel. Deze los de dode huidcellen op ipv te scrubben.
Gebruik: Een dikke laag aanbrengen op een gereinigde huid, een paar minuten laten inwerken en grondig afspoelen met lauw water.

SCRUB
Gentle Peeling Gel- 15,50€
Zachte korrels en zuiverende ingrediënten maken de huid fris, helder en intens zuiver. Vermengd met water, wordt deze gel een zacht schuim. Deze activeert en stimuleert de opperhuid. Voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.
Gebruik: Een weinig gel in de natte handen tot schuim wrijven en zachtjes over het gelaat masseren. Opschuimen en afspoelen zo herhalen tot het product volledig verwijderd is. Grondig naspoelen.
 
FRUITZUURPEELING
AHA Glycolic Peel – 22,00€
Intensieve peeling met jojobakorrels én AHA’s (fruitzuren) voor een frisse, egale en stralende teint. Geschikt voor een huid met oneffenheden, pigmentvlekken, littekens, sterke verhoorning, vettere huid en vermoeide huid.
Gebruik: Een dikke laag aanbrengen op een gereinigde huid, een paar minuten laten inwerken, licht inmasseren en grondig afspoelen met lauw water.
KORRELPEELING
Hydra + peel – 22,00€
Crèmepeel met zachte korrels. Peeling met dubbele werking : Exfoliërend met jojoba en bamboetranen & hydraterend met hyaluron. Verfijnt de huidstructuur met behoud van de natuurlijke lipidefilm.
Gebruik: Eén of meerdere malen per week met zachte ronddraaiende bewegingen masseren en grondig afspoelen.

 

LICHAAM

Body Peel – 22,50€
Diep reinigende, exfolliërende korrel lichaamspeeling. Verwijdert de gel de dode huidcellen en onzuiverheden, geeft spankracht aan de huid en stimuleert de huidfuncties en de celvernieuwing. Zeer geschikt vóór het aanbrengen van een zelfbruiner of vóór het verantwoord zonnen.
Gebruik: 2 maal per week vermengen met water en masseren over de huid. Extra druk op droge en ruwe plaatsen. Afspoelen.

© Christel Willems – http://www.beau-beau.be