Wat doet verliefdheid met je huid?

Een stralende huid bekom je door de juiste voeding, dagelijkse verzorging en gepersonaliseerde behandelingen.

Maar wist je dat de manier waarop je je voelt ook een grote invloed heeft op je huid. Je hebt het zeker wel al eens mee gemaakt dat je top nieuws krijgt en je gaat stralen. Ook na een adrenalinestoot kan je huid er erg mooi uit gaan zien.

Nu dat gebeurt ook bij verliefdheid. Je krijgt een soort van ‘NATURAL GLOW’ op je huid. Deze glow wordt veroorzaakt door het hormoon ‘Oxytocine’ of met andere woorden het knuffelhormoon. Het is verantwoordelijk voor het verbinden van sociale contacten met gevoelens van plezier en speelt tevens een centrale rol tussen de emotionele binding van moeder en kind, geliefden, vriendschappen en niet te vergeten tussen mens en hond. Ook ontstekingen worden door dit hormoon tegengehouden waardoor het je huid sneller doet genezen. Dus hoe meer Oxytocine in je lichaam hoe mooier je huid.