COSMELAN (depigmentatie peel)

Cosmelan is de wereldwijde n°1 depigmentatiebehandeling.

Het is de meest effectieve en veilige behandeling dat speciaal ontwikkeld is tegen hyperpigmentatie. De Cosmelan behandeling wordt uitsluitend uitgevoerd door huidtherapeuten, huidartsen en huidspecialisten .

Hyperpigmentatie is een veel voorkomend probleem en heeft verschillende oorzaken. De meest voorkomende oorzaken zijn: een verstoorde hormoonbalans, algemene huidveroudering, zwangerschap, pilgebruik, menopauze en overmatig zonnen zonder bescherming (SPF).

De resultaten van de Cosmelan behandeling zijn verbluffend en vrij snel zichtbaar na de behandeling. Na 1 tot 3 maanden is er een vermindering van pigmentvlekken en in sommige gevallen zijn deze bijna verdwenen.

Wat is Melasma of hormonale pigmentvorming?
Melasma of ook zwangerschapsmasker genoemd is een pigmentstoornis waarbij pigmentvlekken ontstaan. Deze vlekken zijn moeilijk te behandelen. Het is een intensieve behandeling en daarom voorzien wij een volledig behandelplan met als doel deze vlekken optimaal te verlichten en zelfs te verwijderen.

STAP MEE IN ONS COSMELAN PROGRAMMA VOOR EEN MOOIE EN EGALE HUID:

Praktijkbehandeling:

Intake gesprek met huidscan om pigment waar te nemen en bespreking behandel en thuisverzorgingsplan.

Je krijgt van ons in dit programma 3 keer LUMI 8 LED behandelingen + een thuisverzorgingspakket gratis twv 320 euro en een opvolging van 6 maanden.

 1. +/- 10 dagen voor de behandeling voorzien we een zachte voorbereidende meso-peel incl LUMI 8 om zo het Cosmelan masker optimaal zijn werk te laten doen.
 2. De Cosmelan behandeling (houd er rekening mee dan je 8/12u tijd voorziet voor de inwerking van dit masker. Neem hiervoor best een volledige dag vrij omdat het masker branderig aanvoelt en sterk prikkelend kan werken. We doen de behandeling enkel voor 12u.
 3. Na 48u Controle + LUMI 8 LED en start Cosmelan 2
 4. 1 week na de laatste controle een check-up incl kalmerende behandeling incl LUMI 8
 5. Gedurende de opeenvolgende 6 maanden een maandelijkse vaste controle

Thuisverzorging Mesoestetic twv 320 euro (in de prijs inbegrepen):

  • Dagverzorging met Spf
  • Cosmelan 2 crème
  • Melan recorvery