CRYO / LIPOFREEZE

LIPOFREEZE DE TOP BEHANDELING VOOR VET VERWIJDERING EN/OF REDUCTIE

Blijvende verwijdering van hardnekkige vetcellen.
Ben je niet tevreden over uw figuur? Kijk je met gemengde gevoelens naar de plaatsen waar zich hardnekkig vet heeft opgehoopt? Raakt je deze, ondanks diëten of gedisciplineerd sporten niet kwijt? Blijft dan niet wanhopen en wees opnieuw tevreden over jouw figuur wanneer je in de spiegel kijkt.

Deze methode is FDA goedgekeurd en geschikt voor zowel mannen als vrouwen die plaatselijk blijvend willen afslanken. Denk daarbij aan “love handles”, heupen, billen, bovenbenen, binnenkant knieën, rug, buik, maag, taille, flanken en bovenarmen.

Lees verder en maak meteen een afspraak!

WAT IS CRYOLIPOLISE:

Onze revolutionaire methode, ook wel cryolipolyse genoemd, werkt zonder verdoving, zonder inspuitingen en snijden, is pijnloos, veilig en geeft geweldige, blijvende resultaten zonder dat je ziet dat je “behandeld” bent.

De LipoFreeze realiseert een plaatselijke bevriezing van de vetcellen waardoor deze gaan kristalliseren en afsterven en door het lichaam op een natuurlijke wijze worden afgevoerd. Dit proces noemen we Cryo-apoptosis. Middels dit proces kunnen wij met 1 à 3 behandelingen van 60 minuten plaatselijk (de zogenaamde zones) een blijvend resultaat realiseren.

Met deze behandeling verlies je gemiddeld zo’n 22% van de vetcellen na 1 behandeling (dat scheelt vaak een kledingmaat) en dat ziet u reeds na 4 tot 6 weken. Doe je binnen 6-8 weken nog één behandeling dan verlies je tot wel 40% van het vet, een resultaat dat zichtbaar is 6 tot 8 weken na de tweede behandeling.

WAT KAN IK VERWACHTEN VAN RESULTAAT:

Na een behandeling met de LipoFreeze worden de afgestorven vetcellen gedurende 4 tot 6 weken op een natuurlijke wijze uit het lichaam afgevoerd. Het uiteindelijke resultaat van een LipoFreeze behandeling is dan ook goed te zien na 4 tot 6 weken. De afgestorven vetcellen worden echter door het lichaam niet vervangen door nieuwe, waardoor het resultaat blijvend is. Dat is toch wat u wenst?!

Na 1 behandeling heeft u gemiddeld 22% minder vetcellen, dat scheelt al snel een kledingmaat. Na een eventuele tweede behandeling van dezelfde zone kan dit zelfs oplopen tot 40% van de oorspronkelijke vetcellen. Omdat het proces geleidelijk verloopt, gaat uw huid niet verslappen.

 

WAT HOUDT DE BEHANDELING IN:

Tijdens een persoonlijk intakegesprek bespreken wij uw wensen en bekijken wij samen de zone(s) die u wenst te behandelen. Na deze intake krijgt je een bijbehorend persoonlijk advies.

Een behandeling van 60 minuten bestaat uit 2 fasen, te weten:

 • Fase 1 : In deze fase wordt de huidplooi (vetrol) zacht verwarmd om het collageen soepel te maken.
 • Fase 2: Tijdens deze fase volgt een afkoeling. Bij deze lage temperatuur kristalliseren enkel de vetcellen waardoor deze afsterven. Alle andere weefsel lijden niet onder de methode van de LipoFreeze. Let op: andere methoden / technieken kunnen anders werken en mogelijk bijeffecten hebben!

Tijdens een behandeling kan je lezen, muziek luisteren, lekker relaxen of werken op je laptop (afhankelijk van de zone die wordt behandeld).

De duur van de behandeling is afhankelijk van het aantal zones die u behandelt wilt hebben. 1 zone duurt 45-60 minuten. Na de behandeling kun je meteen je activiteiten weer gewoon oppakken zonder dat u er vrij voor hoeft te nemen. De huid kan een beetje rood zijn of blauwe plekken vertonen als je daar gevoelig voor bent. Dit alles verdwijnt heel snel.

De zones die behandeld kunnen worden zijn:

 • rug
 • benen
 • billen
 • heupen
 • love handles
 • binnenkant knieën
 • buik
 • maag
 • taille
 • flanken (zijkant lichaam)
 • boven armen

Het aantal behandelingen

Het aantal behandelingen is afhankelijk van welk resultaat u wenst te behalen. Ervaring leert dat dit gemiddeld is te bereiken met 1 tot 3 behandelingen. De 2e en 3e behandeling kan herhaald worden binnen 4-6 weken na de eerste of tweede behandeling.

VOOR WIE IS DEZE BEHANDELING GESCHIKT:

De LipoFreeze is geschikt voor:

 • mannen
 • vrouwen
 • sporters (bijv. bodybuilders) die een laatste restje vet niet weg krijgen getraind
 • hardnekkig vet dat maar niet weg wilt gaan (ondanks sporten en diëten)
 • personen die van hun crashdiëten af willen

De behandeling is niet geschikt:

 • om veel gewicht te verliezen (daarvoor hebben we andere behandelingen)
 • om obesitas (zwaar overgewicht) te behandelen

Is de LipoFreeze-behandeling pijnlijk en zijn er risico’s?

De behandeling is veilig en pijnloos en heeft een blijvend resultaat.

Onze LipoFreeze is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek aan de prestigieuze Harvard universiteit en is Europees CE en FDA goedgekeurd en voldoet dus aan de strengste veiligheidseisen. Dit is een waarborg dat de behandeling werkt en dus resultaat oplevert en daarbij veilig is bevonden. De Lipofreeze is sinds 2007 op de markt, is het meest verkochte cryolipolyse apparaat binnen de Benelux en heeft zijn succes en veiligheid reeds keer op keer bewezen.

LipoFreeze geeft u dus de ultieme oplossing in 1 à 3 behandelingen van 60 minuten. Zacht, veilig en efficiënt wordt u voorgoed bevrijd van uw hardnekkig en overtollig vet.