Cryotherapy

CRYOTHERAPY (Icesculptor)

BINNENKORT BIJ BEAU BEAU
Hét alternatief voor liposuctie van Moesoestetic

De cryo-behandeling is klinisch bewezen en geeft het lichaam haar natuurlijke vorm terug door veilig en effectief het vet weg te vriezen.

Onze nieuwe Cryo is de meest innovatieve op de markt. De Nieuwe handvaten staan garant voor maar liefst 60% meer vetbevriezing per behandeling in vergelijking met de klassieke cryolipolyse-handvaten.

Lig neer, ontspan en zeg vaarwel tegen uw vet

Nadat u en uw specialist de te behandelen zone(s) heeft geselecteerd, worden de handvaten op uw lichaam geplaatst en wordt er een gecontroleerde koelingsmethode toegepast. Tijdens uw behandeling kan u zich nuttig bezighouden of lekker ontspannen.

Hermodelleer het lichaam

U kunt vet verminderen op meerdere lichaamsdelen met de cryobehandeling. Extra behandelingen zullen uw resultaten verder verbeteren. Achteraf helpt uw specialist u een geïndividualiseerd behandelingsplan op maat te maken speciaal met onze medische afslankproducten.

Na de behandeling

De cryoprocedure is volledig niet-chirurgisch dus u kunt meteen terugkeren naar normale activiteiten. De dag(en) erna kan de huid gevoelig aanvoelen maar dit is compleet normaal en is voor zeer korte duur.