Cryotherapy

CRYO (vet bevriezen)

Hét alternatief voor liposuctie van Mesoestetic

Problemen met hardnekkig vet? Krijg je de laatste vetrolletjes niet weg? Dan hebben wij voor jou nu Cryolipolise.

De Cryolipolyse vermindert plaatselijke vetophopingen door vetcellen in het lichaam af te breken dmv blootstelling aan koeling. We bevriezen uw vetcellen tot max -11 graden (afhankelijk van de meting). Daarna worden deze op een natuurlijk manier uit je lichaam verwijderd.

De cryo-behandeling is klinisch bewezen en geeft het lichaam haar natuurlijke vorm terug door veilig en effectief het vet weg te vriezen.

Onze nieuwe Cryo is de meest innovatieve op de markt. De nieuwe handvaten staan garant voor maar liefst 60% meer vetbevriezing per behandeling in vergelijking met de klassieke cryolipolyse-handvaten.

Lig neer, ontspan en zeg vaarwel tegen uw vet. Maar hoe dan?

Nadat we de te behandelen zone(s) (love handles, buik, rug, bovenarmen, binnenbenen) hebben geselecteerd, worden de handvaten op uw lichaam geplaatst en wordt er een gecontroleerde koelingsmethode toegepast dmv zuignappen die je huid opzuigen en vervolgens starten met het lokaal lichaamsvet te bevriezen, 45 minuten lang. Vanaf dat deze vetcellen bevriezen, sterven ze af en worden ze in de periode na de behandeling op een natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd. Daarom is het zeer belangrijk om onze geadviseerde thuisproducten te gebruiken volgens ons advies.

Is deze behandeling voor iedereen geschikt?
We houden steeds rekening met de BMI. Bij een BMI boven de 30 zijn we genoodzaakt deze eerst te laten zakken. Dit kan door ons voedingsadvies icm met de Bodyshock producten van Mesoetetic.
BMI berekenen: De Body Mass Index (BMI) is een index die de verhouding tussen gewicht en lichaamslengte weergeeft. Je BMI score geeft weer of je een gezond gewicht hebt voor jouw lengte. Een lagere score betekend dan ook minder sessies Cryolipolyse.
Personen met een BMI onder de 25 hebben gemiddeld 3 sessies per zone nodig.
Personen met een BMI tussen de 25 en 30 hebben gemiddeld 5 sessies per zone nodig voor optimaal resultaat.
Wat voel je na de behandeling?

De cryoprocedure is volledig niet-chirurgisch dus u kunt meteen terugkeren naar normale activiteiten. De dag(en) erna kan de huid gevoelig aanvoelen maar dit is compleet normaal en is voor zeer korte duur. We raden aan na de behandeling nog een half uur extra te blijven liggen.

CRYO (vet bevriezen)
1 zone / 1 sessie zonder producten 60 MIN 195,00
1 zone / 3 sessies incl thuisproducten twv 145 euro / AANRADER 60 MIN 550,00
1 zone / 3 sessies zonder thuisproducten 60 MIN 525,00