Meet My DNA (eerste bezoek)

Kom je de eerste keer, dan kan jeook een ‘MEET MY DNA’ behandeling boeken.*

In deze behandeling gaan we een stapje verder met het verzamelen van info over je huid. We gaan op basis van een huidscan en tevens DNA test, waar we samenwerken met Dr Barabara Geusens je huidconditie en type bepalen. Je krijgt een op maat gemaakte behandeling, behandeladvies en een GRATIS travelkit met thuisproducten voor 2 weken van Nomige en een GRATIS controle/opvolging*.

Indien je wenst kan je na de MEET MY DNA instappen in ons ‘HEALTHY SKIN PROGRAM'(The Best SKIN For Life)*

HOE GAAN WE TE WERK?

1. Intake gesprek + uitgebreide huidscan + huidmeting + meting zuur/base in je lichaam + DNA test

Tijdens het intake bespreken we jouw huid, medische achtergrond en wensen. Vervolgens gaan we de huid grondig en uitgebreid analyseren op basis van verschillende metingen met de Observ (foto’s) en Soft Plus (extra meting). We gaan dieper in de huid kijken en eventuele zonneschade in kaart brengen. Als epigenetisch huidtherapeut ga ik ook dieper in op je voeding, zuur/base in je lichaam en neem ik je spijsvertering even onder de loep. Vervolgens doen we een DNA test. Deze wordt verstuurd naar Dr Geussens en in een labo ontleed. Op basis hiervan ontvang je thuis een uitgebreid verslag met producten en welke behandeling het meest geschikt is voor je huid.

2. Kennismakingsbehandeling

Je krijgt je een op maat gemaakte gelaatsbehandeling met een enzymatische of glycol peel, afhankelijk van jouw huidtype. Deze peel verwijdert een dun laagje van de huid, dode huidcellen, stimuleert celvernieuwing en zorgt voor een betere opname van de werkstoffen die we achteraf aanbrengen. Om je te laten kennismaken met onze toestellen, kan er een keuze worden gemaakt worden uit 1 van onze toestellen + optie of peelings + optie.

Behandeling:

  • Reiniging gelaat
  • Dieptereiniging gelaat
  • Peel / scrub
  • Gebruik toestel
  • Oog – en lipverzorging
  • Dag/nacht verzorging

GEBRUIK VAN 2 VAN ONDERSTAANDE TOESTELLEN of PEELING NAAR KEUZE en/of ADVIES! 

1 TOESTEL of PEELING VOOR DE VOLLEDIGE BEHANDELING + 1 TOESTEL VOOR PLAATSELIJKE HUIDPROBLEMEN of LED LUMI 8!

3. Behandel + verzorgingsplan

Na de behandeling krijg je van ons een persoonlijk behandelings- en thuisverzorgingsplan incl huidrapport helemaal afgestemd op jouw huid. Zo weet je welk programma je thuis en in onze praktijk kan voorzetten. We gaan je huid namelijk op een soort van dieet en training zetten net zoals je gaat sporten.

4. Productenpakket voor thuisgebruik (twv 45€)

Samen met je huidpaspoort stellen we een gepersonaliseerd thuisverzorgingspakketje samen. Dat kan tevens afgestemd worden icm andere producten die je reeds in gebruik hebt. Indien je wenst, kan je je eigen producten mee nemen en zoeken we naar de beste en meest huidverbeterende combinatie voor jouw huid.

5. Opvolging

Je kan nu kiezen om in te stappen in ons ‘Healhty Skin Program’ waarbij je maandelijks een behandeling laat uitvoeren in onze praktijk. Ben je gestart in ons ‘Healthy Skin Program’, dan kan je genieten van extra voordelen*

  • * De ‘MEET MY SDNA’ behandeling is slechts 1 maal te boeken per klant.
  • * GRATIS controle/opvolging zijn enkel geldig na een ‘Meet My skin’ behandeling
  • * In ons ‘Healthy Skin Program’ wordt jij een VIP klant en ontvang een extra korting als je maandelijks een afspraak boekt (behandelingen kunnen onderling gecombineerd worden) + 1 GRATIS SCAN om de 6 maanden. We werken hiervoor met een 5+1 GRATIS module.
  • * Extra kortingen van 5+1 gelden niet op acties en cadeaubonnen of waardebonnen (deze hou je best tot na je 6de behandeling)