Meet My DNA (eerste bezoek)

Kom je de eerste keer, dan kan je een ‘MEET MY DNA’ behandeling boeken.*

In deze behandeling gaan we een stapje verder met het verzamelen van info over je huid. We gaan op basis van een huidscan en tevens DNA test, waar we samenwerken met Dr Barabara Geusens je huidconditie en type bepalen. Je krijgt een op maat gemaakte behandeling, behandeladvies en een GRATIS travelkit met thuisproducten voor 2 weken van Nomige en een GRATIS controle/opvolging*.

Indien je wenst kan je na de MEET MY DNA instappen in ons ‘HEALTHY SKIN PROGRAM'(The Best SKIN For Life)*


HOE GAAN WE TE WERK?

1. Intake gesprek + uitgebreide huidscan + huidmeting + meting zuur/base in je lichaam + DNA test

Tijdens het intake bespreken we jouw huid, medische achtergrond en wensen. Vervolgens gaan we de huid grondig en uitgebreid analyseren op basis van verschillende metingen met de Observ (foto’s) en Soft Plus (extra meting). We gaan dieper in de huid kijken en eventuele zonneschade in kaart brengen. Als epigenetisch huidtherapeut ga ik ook dieper in op je voeding, zuur/base in je lichaam en neem ik je spijsvertering even onder de loep. Vervolgens doen we een DNA test. Deze wordt verstuurd naar Dr Geussens en in een labo ontleed.

2. Kennismakingsbehandeling

Je krijgt je een op maat gemaakte gelaatsbehandeling met een enzymatische of glycol peel, afhankelijk van jouw huidtype. Deze peel verwijdert een dun laagje van de huid, dode huidcellen, stimuleert celvernieuwing en zorgt voor een betere opname van de werkstoffen die we achteraf aanbrengen. Om je te laten kennismaken met onze toestellen, kan er een keuze worden gemaakt worden uit 1 van onze toestellen + optie of een peeling + optie.

3. Behandel + verzorgingsplan

Na de behandeling ontvang je via de post een uitgebreid DNA verslag en een voorstel van welke behandelingen het meest geschikt zijn voor jouw huidconditie. Zo weet je welk programma je onze praktijk kan voorzetten en wat je best thuis gebruikt. We gaan je huid namelijk op een soort van dieet en training zetten net zoals je gaat sporten.

4. Producten pakket van Nomige twv 60euro (2 weken)

Na enkele weken ontvang je van Nomige een productenpakket wat volledig op maat is gemaakt van de uitslag van je DNA. Hier kan je gedurende 2 weken mee van start. Daarna overlopen we opnieuw je resultaat.

5. Opvolging

Je kan nu kiezen om in te stappen in ons ‘Healhty Skin Program’ waarbij je maandelijks een behandeling laat uitvoeren in onze praktijk. Ben je gestart in ons ‘Healthy Skin Program’, dan kan je genieten van extra voordelen*


WAT HOUDT HET HEALTHY SKIN PROGRAM IN?

  • De ‘MEET MY DNA’ behandeling is slechts 1 maal te boeken per klant.
  • GRATIS controle/opvolging is enkel geldig na een ‘Meet My DNA’ behandeling
  • *Kom je elke maand voor een behandeling, dan kan je kiezen om in ons ‘Healthy Skin Program’ te stappen. Hierbij ontvang je een VIP kaart en een directe kassakorting van 10% en tevens om de 6 maanden een GRATIS controle met onze huidscan. LET OP! Is je volgende afspraak niet binnen de aangewezen periode, dan vervalt korting.
  • De kortingen van 10% gelden niet op acties, cadeaubonnen of waardebonnen.