previous arrow
next arrow
Slider
Slide 2
Slide 3
previous arrow
next arrow
Slider

Welkom bij Beau Beau ‘Beauty & More’

Onze filosofie is het behouden van een gezonde en het herstellen van een beschadigde huid dmv duurzame en resultaatgerichte huidverbetering/verjonging.

We zijn tevens gespecialiseerd in het oplossen van allerlei huidproblemen zoals acné, pigmentatie, huidveroudering, littekens, rosacea, …

Naast een brede waaier van huidverbeteringstechnieken kan je bij ons ook terecht voor een gelaatsverzorginglashes & brows, microblading en permanente ontharing.

Huidexpert Christel werkt tevens als vrijwilligster bij de VZW ‘n Witte Roos in de Wellness O2+ @ Virga Jesse Ziekenhuis te Hasselt waar gespecialiseerde massages en gelaatsverzorgingen voor kankerpatiënten gratis worden aangeboden.

Wil jij een stralende en gezonde huid en kies jij voor professionaliteit en deskundigheid, kom dan zeker eens langs bij Huidinstituut Beau Beau in Zonhoven.

Christel Willems
Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste en Esthetisch Deskundige

WAAROM KIEZEN VOOR BEAU BEAU

Kwaliteit

Kwaliteit, persoonlijke aandacht en een ontspannen sfeer zijn de belangrijkste uitgangspunten in onze praktijk. Alles gebeurt steeds in samenspraak met onze cliënten en we proberen voor elk van jullie een gepaste oplossing te zoeken. Daarom hebben we gekozen voor een uitgebreid aanbod van kwalitatieve behandelingen en huidverzorgingsproducten. Door voortdurende bijscholing blijven we op de hoogte van de laatste technieken en vernieuwingen in de Beautywereld.

Resultaten

Omdat we sterk geloven in een gezonde huid kan iedereen bij ons vrijblijvend en gratis een huidanalyse met onze huidscanner boeken. Zo kunnen ook niet zichtbare problemen worden aangepakt. Daarnaast is de opvolging van je huid van groot belang. Omdat je huid steeds veranderd gaan wij op regelmatige basis een controle uitvoeren met onze huidscanner om je huid in optimale conditie te houden en zo de beste resultaten te bereiken.

Advies

Onze filosofie is het behouden van een gezonde en het herstellen van een beschadigde huid. Elke huid is uniek. Wij hebben hiervoor gekozen voor een persoonlijke aanpak. Bij ons krijg je steeds een correct en eerlijk advies op maat. Door de samenwerking met Dr P. Denaegel, arts van Face Care Clinic en kineseologe Veronique Bya die je huidproblemen ook van binnenuit kan aanpakken, kunnen we jullie een totaaloplossing bieden op elke niveau.

MAAK NU JE AFSPRAAK ONLINE!

Gemakkelijk, snel en aangepast aan jou persoonlijke agenda!

7 dagen per week 24 uur op 24 uur!

We heten je alvast welkom in onze praktijk!

Boek online

SAMENWERKINGEN

Christel Willems

Eigenaresse / HuidExpert / Esthetisch Deskundige / Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste
Huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging / beauty behandelingen

Veronique Bya

Kineseologie / Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste
Een gezonde huid van binnen uit

Brigitte Rosé

Afslanking en Sportadvies
Afslanking

Dr. P Denaegel

Esthetisch Arts
Botox en Fillers

ONZE MERKEN

BLOG

Koningsbergweg 89 - 3520 Zonhoven

error: Content is protected !!