previous arrow
next arrow
Slider
Slide 2
Slide 3
previous arrow
next arrow
Slider

Welkom bij Beau Beau ‘Beauty & More’

Esthetisch en Cosmedisch instituut voor een mooie en gezonde huid.

Onze filosofie is het behouden van een gezonde en het herstellen van een beschadigde huid dmv resultaatgerichte en duurzame huidverbetering/verjonging.

Huidprofessional Christel geeft je graag advies bij het oplossen van allerlei huidproblemen zoals acné, pigmentatie, huidveroudering, littekens, …

Naast een brede waaier van huidverbeteringstechnieken kan je bij ons ook terecht voor een gelaatsverzorginglashes & brows, microblading en permanente ontharing.

Christel werkt tevens als vrijwilligster bij de VZW ‘n Witte Roos in de Wellness O2+ @ Virga Jesse Ziekenhuis te Hasselt waar gespecialiseerde massages en gelaatsverzorgingen voor kankerpatiënten gratis worden aangeboden.

Kies je voor professionaliteit en deskundigheid, kom dan zeker eens langs bij Huidinstituut Beau Beau in Zonhoven.

Christel Willems
Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste en Esthetisch Deskundige

 

WAAROM KIEZEN VOOR BEAU BEAU

Kwaliteit

Kwaliteit, persoonlijke aandacht en een ontspannen sfeer zijn de belangrijkste uitgangspunten in ons instituut. Alles gebeurt steeds in samenspraak met onze klanten en we proberen voor elk van jullie een gepaste oplossing te zoeken. Daarom bieden we jullie steeds onze beste behandelingen en producten aan. Door voortdurende bijscholing blijven we op de hoogte van de laatste technieken en vernieuwingen in de Beautywereld.

Resultaten

Onze filosofie is het behouden van een gezonde en het herstellen van een beschadigde huid dmv resultaatgerichte, zichtbare en duurzame huidverbetering/verjonging. Sinds begin 2018 werken we samen met een arts van Face Care Clinic en binnenkort stellen we jullie ook aan onze voedingsdeskundige voor om huidproblemen ook van binnenuit aan te pakken. Zo kunnen we jullie een totaaloplossing bieden op elke niveau.

Advies

Omdat we sterk geloven in een gezonde huid bieden we voor iedereen vrijblijvend een gratis huidanalyse met een huidscanner. Je krijgt van ons elke keer opnieuw een eerlijk advies over welke behandelingen en producten het meest geschikt zijn voor jou huid om zo een optimaal resultaat te bereiken en te behouden. Omdat je huid vaak verandert wordt je bij ons steeds opgevolgd door een regelmatige controle met onze huidscanner.

MAAK NU JE AFSPRAAK ONLINE!

Gemakkelijk, snel en aangepast aan jou persoonlijke agenda!

7 dagen per week 24 uur op 24 uur!

We heten je alvast welkom in onze praktijk!

Boek online
Chris

Christel Willems

Huidprofessional/ Esthetisch Deskundige
Huidverzorging, huidverbetering, huidverjonging

Vanaf 2019

Huiddeskundige
Een gezonde huid van binnen uit

Face Care Clinic

Esthetisch arts
Botox & Fillers

ONZE MERKEN

BLOG

Koningsbergweg 89 - 3520 Zonhoven

error: Content is protected !!