GALAXYA IPL by APG TECH

WAT IS GALAXYA IPL:

GALAXYA, SNELLE HUIDVERBETERING OP BASIS VAN IPL

De Galaxya is een IPL behandeling met maar liefst vijf programma’s, voor een breed spectrum aan individuele en veilige behandelmogelijkheden op gebied van huidverbetering.

Via het proces van fotothermolyse gaan we huidproblemen specifiek aanpakken door een lichtstraal welke opwarmt door de energie die selectief opgenomen wordt. Fotothermolyse maakt het mogelijk om alleen op een specifiek gebied te richten en er een specifieke en effectieve schoonheidsbehandeling van te maken.


VOOR WELKE HUID OF INDICATIE IS DEZE BEHANDELING GESCHIKT?

Het Galaxya Beauty Pulse Light kan ingezet worden bij:

  • Langdurige progressieve ontharing: een effectief, gemakkelijk en snel systeem om op progressieve manier de haarzakjes te reduceren.
  • Fotoverjonging: behandelt rimpeltjes en fijne lijntjes op het gezicht, de hals en het decolleté met een resultaat dat vaak direct na de eerste behandeling zichtbaar is.
  • Onzuivere huid & acne: om de huid zichtbaar mooier en egaler te maken met een gewenst matter effect.
  • Couperose, rosacea & gesprongen adertjes: verhoogt de vitaliteit van de weefsels om zo de huid nog mooier te maken. Versterkt de kleine oppervlakkige haarvaten, typerend voor de reactieve huid terwijl gelijktijdig imperfecties die bij de gevoelige huid horen verminderd worden.
  • Pigmentvlekken (geen melasma): om de celactiviteit van de melanocyten te stabiliseren worden vlekjes op de huid verminderd.

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG EN OM DE HOEVEEL TIJD?

  • Huidaandoeningen worden over het algemeen permanent verwijderd. Er kunnen wel nieuwe gesprongen adertjes, vlekken of ontstekingen ontstaan, deze kan je perfect bijhouden met onze onderhoudsbehandeling. Advies is een 4 tot 8 behandelingen.
  • Bij de fotoverjongingsbehandelingen wordt een natuurlijk huidsverjongings- en huidverbeteringsproces in de huid opgestart. Dit is vaak merkbaar meteen na de behandeling maar blijft doorwerken tot 1 maand erna. Meer behandelingen is ook meer stimulatie en daarom raden we een kuur van 4 tot 8 behandelingen aan.

IS ER EEN HERSTELTIJD EN NAZORG NODIG?

  • In sommige gevallen kunnen korstjes ontstaan. Probeer niet te krabben of ze eraf te halen.
  • Het is noodzakelijk om een maand na deze behandeling een spf te smeren met een hoge factor en zon te vermijden.

WANNEER KOM JE NIET IN AANMERKING VOOR DEZE BEHANDELING?

Contra-indicaties zijn:

Tijdens of vlak na een antibioticakuur, kanker, zwangerschap, borstvoeding, open wonden, infecties, bepaalde auto-immuunziekten, hevige epilepsie, vitamine A medicatie van de arts, …