GALAXYA IPL by APG TECH

De Galaxya heeft maar liefst vijf programma’s, voor een breed spectrum aan individuele behandelmogelijkheden. Dankzij het Beauty Pulse Light, een pulslicht met hoge intensiteit met een breed spectrum dat thermische en selectieve energie uitstraalt, zijn de behandelingen effectief en veilig.

Het Galaxya Beauty Pulse Light kan ingezet worden bij:

  • Langdurige progressieve ontharing: een effectief, gemakkelijk en snel systeem om op progressieve manier de haarzakjes te reduceren.
  • Fotoverjonging: behandelt rimpeltjes en fijne lijntjes op het gezicht, de hals en het decolleté met een resultaat dat vaak direct na de eerste behandeling zichtbaar is.
  • Onzuivere huid & acne: om de huid zichtbaar mooier en egaler te maken met een gewenst matter effect.
  • Couperose, rosacea & gesprongen adertjes: verhoogt de vitaliteit van de weefsels om zo de huid nog mooier te maken. Versterkt de kleine oppervlakkige haarvaten, typerend voor de reactieve huid terwijl gelijktijdig imperfecties die bij de gevoelige huid horen verminderd worden.
  • Pigmentvlekken (geen melasma): om de celactiviteit van de melanocyten te stabiliseren worden vlekjes op de huid verminderd.

Hoe werkt het?

Via het proces van fotothermolyse. GALAXYA Beauty Pulse Light is gebaseerd op het fysieke principe van selectieve fotothermolyse, een fenomeen dat plaats vindt als het lichaam dat verlicht wordt door een lichtstraal, opwarmt doordat de energie die selectief opgenomen wordt.

Fotothermolyse maakt het mogelijk om alleen op een specifiek gebied te richten en er een specifieke en effectieve schoonheidsbehandeling van te maken.

Hoe lang blijft het resultaat?

Alle bovenstaande huidaandoeningen worden over het algemeen permanent verwijderd. Er kunnen wel nieuwe gesprongen adertjes, vlekken of ontstekingen ontstaan, deze kan je perfect bijhouden met onze onderhoudsbehandeling.
Bij de fotoverjongingsbehandelingen wordt een natuurlijk huidsverjongings- en huidverbeteringsproces in de huid opgestart. Dit is vaak merkbaar meteen na de behandeling maar blijft doorwerken tot 1 maand erna. Meer behandelingen is ook meer stimulatie en daarom raden we een kuur van 4 tot 8 behandelingen aan. 
Om het resultaat optimaal te kunnen behouden en te verbeteren, raden een kuur aan met regelmatige onderhoudsbehandelingen.