GELAATSVERZORGINGEN (HOLISTISCH)

Hou je meer van een rustgevende maar toch huidverbeterende of anti-aging gelaatsverzorging? Dan kan je de keuze maken tussen onze Holistic of Anti-Aging facial. We bekijken samen welke behandelingen en producten het meest geschikt zijn voor jouw huid en jouw persoonlijke wensen.

Onze FACIALS zijn standaard incl massage + epileren wenkbrauwen/bovenlip + verwijderen van onzuiverheden met stoom en skinscrubber!


HOLISTIC FACIAL (ontspannende gelaatsverzorging met Image Skincare) / 89 EURO

Laat je huid stralen met onze gepersonaliseerde holistische en huidverbeterende gelaatsverzorging. Deze holistische facials zijn geschikt is voor elke leeftijd gaat je algemene huidconditie optimaal te verbeteren en hydrateren. We gaan je huid verwennen scrubben met onze skinscrubber en maken gebruik van allerlei soorten massages met stenen, cuppings en nog veel meer en dit alles icm hoge concentratie werkstoffen. Ga voor een mooie glow en innerlijke rust. Laat je verrassen door deze unieke hydraterende facials met heerlijke geuren, massages met stenen, speciale maskers en nog veel meer. Aangepast op jouw mood.


HOLISTIC DERMAPLANE FACIAL (ontspannende Dermaplane Pro behandeling met Image Skincare) / 129 EURO

In deze behandeling ontvang je de Dermaplane Pro behandeling gecombineerd met de heerlijke ontspanning van het Holistische.


HOLISTIC DESIGNER PEEL FACIAL (ontspannende Soft peel behandeling met Image Skincare) / 129 EURO

Geef je huid een top boost met de Ormedic, Signature of Lightening Lift peel en laat je erna wegglijden in alle rust met onze Holistische aanpak.


HOLISTIC OXYGENEO FACIAL (ontspannende Oxygeneo behandeling) / 129 EURO

Microdermabrasie en een fruitzuurpeeling in 1 behandeling. Je huid is egaler en opgefrist. Deze behandeling wordt afgewerkt volgens het Holistische ontspanningsritueel.


COSMEDISCHE ANTI-AGING FACIAL / VANAF 109 EURO

Pak huidveroudering aan op een ontspannen manier. Ervaar hoe onze effectieve werkstofcomplexen met unieke transportsystemen jouw huid zichtbaar verbeteren, gecombineerd met een heerlijke ontspannende massage en licht therapie (LED) voor extra collageenstimulatie. We werken hier met verschillende fases in anti-aging volgens de Glogau schaal. Elke behandeling heeft zijn eigen specificatie.

TYPE 1 / Energy C / 109 EURO

Verhelderend, anti-oxidanten boost en een hoge concentratie aan vitamine C

TYPE 2-3 / Collagen 360 / 119 EURO

Verbetering van elasticiteit en huidverstevigend

TYPE 2-3 / Stem Cell / 129 EURO

Anti-rimpel, huidherstellend en ideaal voor een gevoelige of reactieve rode huid

TYPE 4 / Radiance DNA / 139 EURO

Hermodelerend bij diepere rimpeltjes en teven huidherstellend

OPTIE LUMI 8 LED THERAPY / 10 EURO