Droge huid

Droge huid

WAT IS EEN DROGE HUID?

Droge huid is schilferig vertoont scheurtjes/ schilfertjes/ craquelé/ rode vlekjes/ vale, grauwe kleur en gaat vaak gepaard met jeuk.

Als de barrière van de huid verminderd is, verliest men teveel vocht en kan men een droge huid krijgen. De barrière van de huid wordt voor een groot deel geregeld door het bovenste laagje van de huid: de hoornlaag. Deze laag bestaat uit afgestorven huidcellen en vetten.

Bij een tekort aan deze vetten kan de huid het vocht minder goed vasthouden. Soms kan dit ook genetisch bepaald zijn. Vaak heeft men niet over het hele lichaam last van een droge huid, maar bijvoorbeeld enkel op het gezicht, de handen, armen of benen. Vrouwen, ouderen en kinderen onder de tien jaar hebben relatief gezien vaker last van een droge huid.

Uitlokkende factoren zijn: kou, agressieve zepen, te vaak wassen, ouderdom, onvoldoende drinken, …

Wij werken steeds op de barrière functie van jouw huid en zorgen ervoor dat deze goed in tact blijft.

WAT KUNNEN WIJ DOEN?

Genesis van Mesoestetic is een revolutionair apparaat dat radiofrequentie, fototherapie en een uitgebreid gamma aan Mesoestetic producten zo combineert om spectaculaire en langdurige resultaten te bekomen en dit al vanaf de eerste behandeling. Met de extra optie Nutrition (hier kiezen we deze voor droge en gevoelig huid), no-needle mesotherapie versterken we jouw behandeling in elk opzicht.

Lees meer…

Ultrahydratatie icm huidverjonging? Het kan met onze Intraceuticals zuurstofbehandeling. Deze behandeling is aangenaam en pijnloos. Door het inspuiten van hoog en laagmoleculair hyaluronzuur onder hyperbare zuurstof ziet je huid en al na 1 behandeling voller en meteen gehydrateerd uit. Deze behandeling is geschikt voor de meest gevoelige huid en een topper voor een feest of huwelijk. Tevens zorgt deze ook voor een betere houdbaarheid van je make-up.

Lees meer…

Afspraak maken
Tarieven