RIMPELS

RIMPELS

Een rimpel is een vouw in het huidoppervlak. Er bestaan verschillende soorten rimpels nl. fijne lijntjes, fronsrimpels, plooien, diepe groeven. Fijne lijntjes zijn de lichtste vorm van rimpels, het zijn hele oppervlakkige kreukjes in de huid die worden veroorzaakt door een cutane breuk door het verzakken van de huidstructuur, hetgeen op zijn beurt weer een effect is van een teruglopende aanwezigheid can collageen en elastine.

Verschillende eiwitten zorgen voor een strakke en soepele huid:

  • Elastine een eiwit dat zorgt voor de soepelheid van de huid. Een verminderde aanwezigheid hiervan resulteert in een groter huidvolume.
  • Collageen, een belangrijk deel van het bindweefsel. Dit eiwit is onderhevig aan erosie als gevolg van het strekken en samentrekken van bepaalde delen van het gezicht (denk aan grimassen en zenuwtrekjes) en als gevolg van blootstelling aan de zon (verwering, maar ook bijvoorbeeld littekenvorming als gevolg van wondjes).

SOORTEN RIMPELS

  • Verticale rimpels door afbraak van collageen.
  • Horizontale rimpels door afbraak van elastine.
  • Grafische rimpels door de zwaartekracht en de afbraak van collageen en elastine. vb de neus-lippen-plooi lijn.
  • Mimische rimpels ontstaan door de spieren die belast worden in gezicht. Vb fronzen, concentreren, emoties, …
  • PlissĂ© rimpels of droogtelijntjes. Hier werkt enkel een goede hydraterende fluid icm met een Hydrafacial.

HOE KUNNEN WIJ JOUW HUID ONDERSTEUNEN?

HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling zonder oncomfortabel gevoel of hersteltijd. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet-irriterend en onmiddellijk effectief. Dankzij insluizing van hyaluronzuur in de lederhuid worden de fijne lijntjes opgevuld met vocht.

Door de insluizing van antioxidanten zoals vitamine A worden fibroblasten gestimuleerd voor aanmaak van nieuw collageen en elastine wat de structuur van de huid terug herstelt naar een jeugdig niveau.

Vooral icm met Intraceuticals zie je verbluffende resultaten. Deze noemt de Hydraceutical.

Lees meer…

De Divine maakt gebruik van Voluderm, de 3e generatie microneedling. De combinatie van drie werkingsmechanismen in Ă©Ă©n behandeling reduceert de tekenen van huidveroudering en regenereert de huid en stimuleert de natuurlijke productie van collageen, elastine en hyaluronzuur.

Hou er rekening mee indien de huid veel statische (mimische diepe rimpels) vertoont, we deze niet volledig weg krijgen. Hiervoor adviseren we injectables.

Lees meer…

De Oxygeneo behandeling biedt de beste resultaten in huidstructuurverbetering met een kortst mogelijke behandeltijd zonder hersteltijd en die het hele jaar door kan uitgevoerd worden. Kan perfect ingezet worden als onderhoud behandeling na de Divine Pollogen.

Het herstelt tevens je huidvolume en geeft meteen een jeugdige uitstraling. De collageenproductie wordt verhoogt waardoor rimpels, grove poriën, verslapping zal verminderen en de huidtextuur tevens zal verbeteren.

Lees meer…

Wil jij snel komaf maken met rimpeltjes, groeven en verslapping? Dan adviseren wij een consult met onze erkend plastisch chirurg DR. Hilven. 

Zij is 1 keer per maand aanwezig in ons intstituut om samen zo de beste oplossing te kunnen bieden inzake huidverjonging.

Lees meer …

Afspraak maken
Tarieven

ONDERSTEUNENDE PRODUCTEN

VOOR MEER INFO en VOOR EN NA FOTO’S VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA