Rimpels

Rimpels

WAT ZIJN RIMPELS?

Een rimpel is een vouw in het huidoppervlak. Bij permanente rimpels is sprake van een cutane breuk veroorzaakt door het verzakken van de huidstructuur, hetgeen op zijn beurt weer een effect is van een teruglopende aanwezigheid van een tweetal eiwitten:

  • Elastine een eiwit dat zorgt voor de soepelheid van de huid. Een verminderde aanwezigheid hiervan resulteert in een groter huidvolume.
  • Collageen, een belangrijk deel van het bindweefsel. Dit eiwit is onderhevig aan erosie als gevolg van het strekken en samentrekken van bepaalde delen van het gezicht (denk aan grimassen en zenuwtrekjes) en als gevolg van blootstelling aan de zon (verwering, maar ook bijvoorbeeld littekenvorming als gevolg van wondjes).

WAT KUNNEN WIJ DOEN?

HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling zonder oncomfortabel gevoel of hersteltijd. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet-irriterend en onmiddellijk effectief. Dankzij insluizing van hyaluronzuur in de lederhuid worden de fijne lijntjes opgevuld met vocht.

Door de insluizing van antioxidanten zoals vitamine A worden fibroblasten gestimuleerd voor aanmaak van nieuw collageen en elastine wat de structuur van de huid terug herstelt naar een jeugdig niveau.

Vooral icm met Intraceuticals zie je verbluffende resultaten. Deze noemt de Hydraceutical.

Lees meer…

De Divine maakt gebruik van Voluderm, de 3e generatie microneedling. De combinatie van drie werkingsmechanismen in één behandeling reduceert de tekenen van huidveroudering en regenereert de huid en stimuleert de natuurlijke productie van collageen, elastine en hyaluronzuur.

Hou er rekening mee indien de huid veel statische (mimische diepe rimpels) vertoont, we deze niet volledig weg krijgen. Hiervoor adviseren we injectables.

Lees meer…

De Oxygeneo behandeling biedt de beste resultaten in huidstructuurverbetering met een kortst mogelijke behandeltijd zonder hersteltijd en die het hele jaar door kan uitgevoerd worden. Kan perfect ingezet worden als onderhoud behandeling na de Divine Pollogen.

Het herstelt tevens je huidvolume en geeft meteen een jeugdige uitstraling. De collageenproductie wordt verhoogt waardoor rimpels, grove poriën, verslapping zal verminderen en de huidtextuur tevens zal verbeteren.

Lees meer…

De Lumi 8 LED is een CE medisch goedgekeurd intens LED-licht, voor de huidverbetering van alle huidtypen.

Jarenlang onderzoek heeft namelijk aangetoond dat LED-lichttherapie de fibroblasten en de collageenvorming stimuleert, de celstofwisseling en de bloedcirculatie versnelt en verbetert.

Lees meer…

Afspraak maken
Tarieven