VERSLAPTE HUID

VERSLAPTE HUID

Verslapte huid onstaat door een vermindering van collageen, elastine en hyaluronzuur. Doordat deze 3 verminderen gaat de huid haar stevigheid en volume verliezen. Want net deze 3 zijn essentieel voor strakke huid, maar ook de jeugdige uitstraling, stevigheid en veerkrachtigheid. Er bestaan echter ook 2 verschillende soorten van verslapping. Dit is belangrijk om te weten welke behandeling dient toegepast te worden.

Er zijn 2 soorten van verslapping nl het onderscheid tussen huidverslapping en spierverslapping.

Onder verslapte huid bedoelen we dat onze huid collageen en elastine gaat verliezen en dit minder gaat aanmaken naarmate we ouder worden. Hierdoor gaat onze huid zijn stevigheid en elasticiteit verliezen en slapper worden. Aan huidverslapping kunnen we wel het een en ander doen met diverse behandelmethodes.

Spierverslapping gebeurt naarmate we ouder worden gaan onze spieren steeds slapper worden en de zwaartekracht gaat het helaas winnen. Onze spieren zitten dieper dan ons collageen en elastine. Helaas is er geen enkele crème op de markt die tot deze laag kan komen en dus je spieren steviger kan maken. Ook de vele apparatuur die op de markt is kan dit hoogstwaarschijnlijk ook niet. De beste methode om dit te behandelen is om naar de chirurg te gaan voor bijvoorbeeld een facelift.

HOE KUNNEN WIJ JOUW HUID ONDERSTEUNEN?

De Divine maakt gebuik van Voluderm, de 3e generatie microneedling. De combinatie van drie werkingsmechanismen in één behandeling reduceert de tekenen van huidveroudering en Trippolar werkt op de verslapping. De huid wordt geregenereerd en we stimuleren de natuurlijke productie van collageen, elastine en hyaluronzuur.

Lees meer…

Genesis of Geneo wordt geadviseerd in een kuur van 6 sessies op wekelijkse basis. Het combineert 4 technologie√ęn met een bewezen farmaceutische werking en belooft bevredigende en zeer goede resultaten zelfs na 1 behandeling en ook bij een zeer gevoelige huid!

We adviseren deze behandeling als maandelijks onderhoud na de Divine Pollogen.

Lees meer…

Wil jij snel komaf maken met rimpeltjes, groeven en verslapping? Dan adviseren wij een consult met onze erkend plastisch chirurg DR. Hilven. 

Zij is 1 keer per maand aanwezig in ons intstituut om samen zo de beste oplossing te kunnen bieden inzake huidverjonging.

Lees meer …

Afspraak maken
Tarieven

ONDERSTEUNENDE PRODUCTEN

VOOR MEER INFO en VOOR EN NA FOTO’S VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA