Verslapte huid

Verslapte huid

WAT IS VERSLAPTE HUID?

Er is een onderscheid tussen huidverslapping en spierverslapping.

Onder verslapte huid bedoelen we dat onze huid collageen en elastine gaat verliezen en dit minder gaat aanmaken naarmate we ouder worden. Hierdoor gaat onze huid zijn stevigheid en elasticiteit verliezen en slapper worden. Aan huidverslapping kunnen we wel het een en ander doen met diverse behandelmethodes.

Spierverslapping gebeurt naarmate we ouder worden gaan onze spieren steeds slapper worden en de zwaartekracht gaat het helaas winnen. Onze spieren zitten dieper dan ons collageen en elastine. Helaas is er geen enkele crème op de markt die tot deze laag kan komen en dus je spieren steviger kan maken. Ook de vele apparatuur die op de markt is kan dit hoogstwaarschijnlijk ook niet. De beste methode om dit te behandelen is om naar de chirurg te gaan voor bijvoorbeeld een facelift.

WAT KUNNEN WIJ DOEN?

De Divine maakt gebuik van Voluderm, de 3e generatie microneedling. De combinatie van drie werkingsmechanismen in één behandeling reduceert de tekenen van huidveroudering en Trippolar werkt op de verslapping. De huid wordt geregenereerd en we stimuleren de natuurlijke productie van collageen, elastine en hyaluronzuur.

Lees meer…

Genesis wordt geadviseerd in een kuur van 6 sessies op wekelijkse basis. Het combineert 4 technologieën met een bewezen farmaceutische werking en belooft bevredigende en zeer goede resultaten zelfs na 1 behandeling en ook bij een zeer gevoelige huid!

We adviseren deze behandeling als maandelijks onderhoud na de Divine Pollogen.

Lees meer…

De Plasma behandeling werkt enkel oppervlakkig, wat betekent dat de plasmastraal de onderste huidlaag van de opperhuid niet bereikt. Hierdoor is er geen gevaar voor bloedingen, littekens of andere ongewenste of permanente huidschade.

Deze behandeling is geschikt voor:

  • Verstrakken van bovenste en onderste oogleden en verstrakken van huid op de diverse verslapte huiddelen.
  • Vervagen kraaienpootjes, neusplooi, …
  • wegwerken van kleine oneffenheden of gaatjes in de huid.

Belangrijk om rekening mee te houden is wel dat je 1 maand voor en 3-6 maanden na de behandeling directe blootstelling aan zon en zonnebank dient te vermijden!

Lees meer…

Afspraak maken
Tarieven