Dermashaper (Face lift)

DE INSTANT FACELIFT ZONDER OPERATIE….

Vanaf het 30ste levensjaar begint de huid de eerste tekenen van veroudering te vertonen. De huid vertoont de eerste fijne lijntjes, later rimpels. Naarmate de huid slapper wordt, worden de rimpels en plooien steeds dieper en meer zichtbaar.

Om de huidveroudering te vertragen moet de productie van collageen gestimuleerd worden. Bovendien moet de doorbloeding in de huidlagen gestimuleerd worden, waardoor ook de aanmaak van nieuwe huidcellen in de bovenste huidlaag verbetert. Om dit te realiseren bieden we u bij Beau Beau een bijzondere behandeling met het Dermashaper apparaat aan.
De wordt de klok terug gezet. In de huid wordt weer collageen geproduceerd, de doorbloeding wordt verbeterd en de huid krijgt weer elasticiteit.
De Dermashaper werkt met een heel hoge frequentie geluidstrillingen die voor het menselijk gehoor niet hoorbaar is. Deze trillingen geven in de huid een micro-massage waardoor de huid geactiveerd wordt.
De huid werkt van binnen uit aan verjonging en herstel. Door de geluidstrillingen te combineren met een zachte stroom, worden de gelaatsspieren gestimuleerd en de huid krijgt een betere doorbloeding en aanvoer van zuurstof.

De Dermashaper kan worden ingezet in elke gelaatsbehandeling!

TOEPASSINGEN:

  • Intensieve huidverjonging en verstevigende gelaatsbehandeling
  • Drainage onder de ogen
  • Kalmeren en herstellen bij couperose en gevoelige huid
  • Kalmeren en herstellen van de getraumatiseerde huid na acne behandelingen, chirurgische ingrepen, microdermabrasie en fruitzuurpeelingen
  • Kalmeren en herstellen van de huid na ( zon ) verbranding
  • Het behandelen van verklevingen en littekens
DERMASHAPER INSTANT FACE LIFT79EURO
Reinigen, peeling, serum, combinatietherapie (ultrasoon+elektro), dagverzorging
DERMASHAPER ULTRASOONBEHANDELING
69EURO
Reinigen, peeling, ultrasoon insluisbehandeling met hoogwaardig serum, dagverzorging