Zuurstofbehandeling – Intraceuticals

WAT IS INTRACEUTICALS?

Het geheim van vele bekende bv’s en Hollywoodsterren. Voor icm Hydrafacial … De HYDRACEUTICAL is dit een ongelofelijke boost voor jouw huid. 
Je huid verjongen in 60min? Kan dat? Ja en zuurstof is ons geheim.


Wil jij graag een jeugdige uitstraling en geen peelings, needlings of zuren op je huid? Dan hebben we voor jou Intraceuticals. Al na een behandeling van 45 minuten ziet je zichtbare resultaten: de huid is gelift, gelaatscontouren zijn terug strakker, kraaienpootjes en rimpels zijn zichtbaar verminderd in diepte. Kortom, de huid heft terug een mooie GLOW en ziet er terug egaler uit!

Onder druk van 98% zuivere zuurstof gaan we een serum insluizen in de huid. Dit serum bevat heel actieve ingrediënten zoals; hyaluronzuur, aloë vera, groene thee, vit. A,C,E. Door de druk van de zuurstof ( 3.5 Bar ) kunnen we dit serum tot in de huidcellen (dermis) brengen en is de werking veel dieper en intenser. De huidcellen worden terug volumineuzer, de collageen- en elastineproductie wordt terug gestimuleerd en hersteld.


VOOR WELKE HUID IS DEZE BEHANDELING GESCHIKT?

  • Gevoelige huid
  • Gedehydrateerde of droge huid (zorgt voor een optimale vochtbalans in de huidcellen)
  • Fijne lijntje en rimpeltjes 
  • Droogtelijntjes
  • Icm met Dermaplane Pro, peelings en Hydrafacial zorgt dit voor een optimale verzorging van je huid

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG EN OM DE HOEVEEL TIJD?

  • Je kan een eenmalige behandeling ondergaan waarmee u direct zichtbare resultaten heeft die ongeveer 1 week zichtbaar blijft.
  • Je kan kiezen voor een maandelijkse behandeling als facial
  • Voor een optimaal resultaat raden we een kuur van 6 behandelingen aan eventueel icm een Peeling, Dermaplane of Hydrafacial

WANNEER KOM JE NIET IN AANMERKING VOOR DE BEHANDELING?

Contra-indicaties zijn:

Er zijn geen contra-indicaties voor deze behandeling. Je kan deze in alle tijden laten uitvoeren om je huid te herstellen of te hydrateren. 

*Kom je elke maand voor een behandeling, dan kan je kiezen om in ons ‘Healthy Skin Program’ te stappen. Hierbij ontvang je een VIP kaart en een directe kassakorting van 10% en tevens om de 6 maanden een GRATIS controle met onze huidscan. LET OP! Is je volgende afspraak niet binnen de aangewezen periode, dan vervalt korting.