Zuurstofbehandeling – Intraceuticals

Het geheim van vele bekende bv’s en Hollywoodsterren.
Je huid verjongen in 60min? Kan dat? Ja en zuurstof is ons geheim.
Wil jij graag een jeugdige uitstraling dan kan je je preventief laten behandelen met de O2intraceuticals. Al na een behandeling van 30-40 minuten ziet u zichtbare resultaten: de huid is gelift, gelaatscontouren zijn terug strakker, kraaienpootjes en rimpels zijn zichtbaar verminderd in diepte. Kortom, de huid heft terug een mooie GLOW en ziet er terug egaler uit!

Onder druk van 98% zuivere zuurstof gaan we een serum insluizen in de huid. Dit serum bevat heel actieve ingrediënten zoals; hyaloronzuur, aloë vera, groene thee, vit. A,C,E. Door de druk van de zuurstof ( 3.5 Bar ) kunnen we dit serum tot in de huidcellen (dermis) brengen en is de werking veel dieper en intenser. De huidcellen worden terug volumineuzer, de collageen- en elastineproductie wordt terug gestimuleerd en hersteld.
Na de behandeling worden verschillende gels aangebracht die een barriére te creëren om het laag moleculaire gewicht van hyaluronzuur in de huidcellen te bewaren en die aan de oppervlakte van de huid ook verder werkzaam zijn na huidverjonging en lifting.

WAAROM HYALURONZUUR?

Hyaloronzuur is een zuur dat het lichaam aanmaakt tot de leeftijd van 30 jaar. Vanaf dan stopt de productie ervan. Hyaloronzuur zorgt ervoor dat het vochtbalans in de huidcellen optimaal is en bewaard blijft. Het zorgt ook voor de productie van collageen en elastine. 
Wanneer de cellen hyaloronzuur verliezen, krimpen deze en onstaan er als gevolg rimpels in de huid. Tegelijk verliezen de cellen ook zijn volume en stevigheid.een grondige reiniging van het gelaat wordt het serum over het gelaat verneveld en starten we met de zuurstoftherapie. Een fijne behandeling die aanvoelt als een frisse gelaatsmassage. Na 1 kant van het gelaat wordt u de spiegel aangereikt en ziet u direct het resultaat! U ziet heel duidelijk; uw ogen zijn opener, de huid van uw wangen en jukbeenderen is gelift en volumineuzer, mondplooien zijn minder zichtbaar, rimpels zijn in diepte verminderd en de huid is egaal van kleur.
Na enkele uren bouwt het resultaat zich verder op en wordt het nog opvallender.

DE BEHANDELING

  • Reiniging van het gelaat wordt het serum over het gelaat
  • Verneveling en zuurstoftherapie
  • Na 1 kant tonen van het direct het resultaat
  • Na enkele uren bouwt het resultaat zich verder op en wordt het nog opvallender
  • DEZE BEHANDELING KAN ICM HYDRAFACIAL voor een topresultaat

VOOR WIE IS DEZE BEHANDELING GESCHIKT?

Je kan een eenmalige behandeling ondergaan waarmee u direct zichtbare resultaten heeft die ongeveer 1 week zichtbaar blijft. Je kan kiezen voor een maandelijkse behandeling maar voor een optimaal resultaat raden we een kuur aan van 6 behandelingen (1 per week). Hier zitten tevens alle thuisverzorgingsproducten in die uw resultaten versterken tot wel 24 weken of je kan ook kiezen voor een maandelijkse behandeling.
Na elke behandeling in kuurvorm ziet u telkens de huid verbeteren!

*Ons ‘Healthy Skin Program’ 5 + 1 GRATIS is enkel geldig bij een kuur van om de 2 weken of maandelijkse behandeling. Is je volgende afspraak langer dan de aangewezen periode, dan wordt de vaste prijs opnieuw aangerekend.