Meet My Skin (eerste bezoek)

Kom je de eerste keer dan adviseren we je onze ‘MEET MY SKIN’ behandeling.*

In deze behandeling verzamelen we zoveel mogelijk informatie over je huid. Verder krijg je van ons een op maat gemaakte behandeling, product en behandeladvies, een GRATIS thuisverzorgingskit voor 2 weken en een GRATIS controle/opvolging*.

Indien je wenst kan je na de MEET MY SKIN instappen in ons ‘HEALTHY SKIN PROGRAM'(The Best SKIN For Life)*


HOE GAAN WE TE WERK?

1. Intake gesprek + uitgebreide huidscan + huidmeting + meting zuur/base in je lichaam

Tijdens het intake bespreken we jouw huid, medische achtergrond en wensen. Vervolgens gaan we de huid grondig en uitgebreid analyseren op basis van verschillende metingen met de Light Skin (foto’s) en Soft Plus (extra meting). We gaan dieper in de huid kijken en eventuele zonneschade in kaart brengen. Als epigenetisch huidtherapeut ga ik ook dieper in op je voeding, zuur/base in je lichaam en neem ik je spijsvertering even onder de loep.  Zo kom je exact te weten welke huidtype je op dit moment bent en bespreken we welke behandelingen en producten het meest geschikt zijn voor jou.

2. Kennismakingsbehandeling

Na dat we alle gegevens hebben verzameld, krijg je een op maat gemaakte gelaatsbehandeling met een enzymatische of glycol peel, afhankelijk van jouw huidtype. Deze peel verwijdert een dun laagje van de huid, dode huidcellen, stimuleert celvernieuwing en zorgt voor een betere opname van de werkstoffen die we achteraf aanbrengen. Om je te laten kennismaken met onze toestellen, kan er een keuze worden gemaakt worden uit 1 van onze toestellen + optie of peelings + optie.

3. Behandel + verzorgingsplan

Na de behandeling krijg je van ons een persoonlijk behandelings- en thuisverzorgingsplan incl huidrapport helemaal afgestemd op jouw huid. Zo weet je welk programma je thuis en in onze praktijk kan voorzetten. We gaan je huid namelijk op een soort van dieet en training zetten net zoals je gaat sporten.

4. Productenpakket voor thuisgebruik (twv 60€)

Samen met je huidpaspoort stellen we een gepersonaliseerd thuisverzorgingspakketje samen. Dat kan tevens afgestemd worden icm andere producten die je reeds in gebruik hebt. Indien je wenst, kan je je eigen producten mee nemen en zoeken we naar de beste en meest huidverbeterende combinatie voor jouw huid.

5. Opvolging

Je kan nu kiezen om in te stappen in ons ‘Healhty Skin Program’ waarbij je maandelijks een behandeling laat uitvoeren in onze praktijk. Ben je gestart in ons ‘Healthy Skin Program’, dan kan je genieten van extra voordelen*


WAT HOUDT HET HEALTHY SKIN PROGRAM IN?

  • De ‘MEET MY SKIN’ behandeling is slechts 1 maal te boeken per klant.
  • GRATIS controle/opvolging is enkel geldig na een ‘Meet My SKIN’ behandeling
  • *Kom je elke maand voor een behandeling, dan kan je kiezen om in ons ‘Healthy Skin Program’ te stappen. Hierbij ontvang je een VIP kaart en een directe kassakorting van 10% en tevens om de 6 maanden een GRATIS controle met onze huidscan. LET OP! Is je volgende afspraak niet binnen de aangewezen periode, dan vervalt korting.
  • De kortingen van 10% gelden niet op acties, cadeaubonnen of waardebonnen.