Microdermabrasie

Met de Bentlon Micrabrader kunnen we huidbeschadigingen en rimpelvorming tot op een minimum terugbrengen. Door op een zachte doeltreffende wijze de bovenste laag van de huid (hoornlaag) te verwijderen vervagen lijntjes en rimpels en krijgt de huid een jongere uitstraling. Ook pigmentvlekken of littekens kunnen behandeld worden zodat deze nauwelijks nog zichtbaar zijn.

Microdermabrasie is geschikt voor de volgende behandelingen:
• Huidverjonging en rimpelbehandeling
• Verkleinen van grove poriën
• Opfrissen van grauwe rokershuid
• Vervagen van littekens na acné
• Oplichten van pigmentvlekken
• Vervagen van striae/zwangerschapsstriemen

Wat is microdermabrasie?

Door middel van een speciale vacuümtechniek worden steriele microkristallen over de huid ‘gespoten’. Bij de Bentlon Micrabrader wordt gewerkt met Aluminiumoxide kristallen. Dit kristal is volkomen veilig voor het lichaam en is na diamant het hardste materiaal ter wereld.

De microkristallen raken de huid waarbij oude en dode huidcellen loskomen en met de microkristallen afgevoerd worden. Je kan het principe vergelijken met zandstralen, maar dan op microscopisch klein niveau. Het grote voordeel van microdermabrasie is, dat het veel intensiever is dan een scrub. Door het regeneratievermogen van de huid, gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen.

Hoeveel behandelingen?

Voor de aanpak van een probleem in een bepaalde huidzone wordt een 2 wekelijkse behandeling geadviseerd in kuurvorm. Dit is afhankelijk van de leeftijd, roken en huidprobleem. Bij een persoon van 30 jaar is het advies tussen de 5-10 behandelingen voor een optimaal resultaat. Bij iemand van boven de 50 jaar zal dit aantal rond de 10-20 behandelingen liggen. Per keer wordt dan bekeken of men een vervolgafspraak noodzakelijk is. Een oudere huid (en ook een rokershuid, zonbeschadigde huid) zal meer tijd nodig hebben om te herstellen omdat de conditie anders is.

Vooraf krijgt iedere klant een intakegesprek waarin alles duidelijk wordt uitgelegd en met jou door wordt genomen wat je kunt verwachten en met welke dingen je rekening dient te houden.

Microdermabrasie wordt enkel in de herfst/wintermaanden uitgevoerd. Dit om pigmentverschuivingen te voorkomen.

MICRODERMABRASIE
Microdermabrasie met gratis kalmerende behandeling met ULTRASOON60 MIN85,00
Microdermabrasie in kuur (4 + 1 gratis)61 MIN340,00
+ EXTRA VERWIJDEREN ONZUIVERHEDEN HYDRAFACIAL10 MIN15,00
+ EXTRA LED MASKER NA GELAATSBEHANDELING20 MIN15,00
+ EXTRA RF (radiofrequentie) VOOR DE BEHANDELING (huidverjonging)20 MIN30,00