PHOTOGEN (face & body)

Photogen System van Mesoestetic is een revolutionair medisch onderbouwd apparaat dat radiofrequentie, fototherapie en een gamma medische cosmeceuticals (die ontwikkeld werden om het effect van de apparaten te versterken) combineert om zo spectaculaire resultaten te bekomen vanaf de eerste behandeling.
Op 10 sessies heeft men een liftend en verjongend effect zonder pijn, ongemak of neveneffecten. De Photogenbehandelingen zijn geschikt voor alle leeftijden en alle huidtypes

De Photogen heeft 4 standaard behandelingspacks:

  1. Intense hydratatie van het gelaat
  2. Huidversteviging van het gelaat (liftend effect)
  3. Aanpakken van lokale vetophopingen en cellulitis
  4. Huidversteviging lichaam

Duur van de behandeling:

Een gelaatsbehandeling met de Photogen duurt ongeveer 45 minuten (voor 3 fases). Deze behandeling is zonder enige neveneffecten zoals roodheid of irritatie en met onmiddellijk resultaat vanaf de eerste sessie.
Je voelt hooguit een aangename warmte op de behandelde zone.

Voor het lichaam is de behandeltijd afhankelijk van de behandelde zone en kan van 30 minuten tot een uur duren.

Onze kuur bestaat uit 10 behandelingen incl thuisproducten

Om de resultaten te maximaliseren is er een uitgebreid gamma aan thuisproducten van Mesoestetic om het resultaat te verbeteren.

Wat doet de Photogen?

Het toestel combineert 2 technologieën, radiotherapie en fototherapie die op hun beurt verder onderverdeeld worden maar de grootste troef t.o.v. de concurrentie is natuurlijk dat men hier bovendien cosmedische producten bij de behandeling gebruikt. Zo heeft de klant een onmiddellijk resultaat bij het buitengaan en heeft men een resultaat op lange termijn door de radiofrequentie.

De Radiofrequentie heeft de volgende mogelijkheden:
Unipolair Tranfert (overdracht): dankzij de specifieke radiofrequenties zorgt hij voor een verandering in de permeabiliteit van het membraan waardoor de actieve stoffen in de huid kunnen penetreren. Hierbij heeft men dus hetzelfde effect als bij mesotherapie maar dan zonder naalden.

Unipolaire Radiofrequentie: produceert een diepgaande en selectieve verwarming van de huid en veroorzaakt zo het samentrekken en het herstructureren van de collageen waardoor men een onmiddellijk liftend en verstrakkend effect heeft en de kwaliteit van de huid verbeterd. Hij werkt op een diepte van 2-3 cm waardoor het enkel geschikt is voor het lichaam, niet voor het gelaat. Het is een techniek die heel efficiënt is om cellulitis en plaatselijke vetophopingen te behandelen alsook om de huid te verstevigen.

Bipolaire overdacht: ageert op het meest oppervlakkige niveau van de huid (0,5-1 cm). Produceert een gecontroleerde verhoging van de temperatuur van de huid, verhoogt de activiteit van de fibroblasten die de vorming van collageen en elastine vermenigvuldigen waardoor men een liftend effect creëert zonder plastische chirurgie.

De LED THERAPY heeft 140 LED’s (0,5W/Led) en heeft 4 verschillende kleuren met elk verschillende stralingsniveaus op de huid die verschillende weldadige effecten hebben.  :
Infrarood licht (880 nm): intensief regenereren, helend, tegen cellulitis en plaatselijke vetophopingen.
Rood licht (660 nm): biostimulerend en herstellend effect. Verhoging van het cellulair metabolisme.
Geel licht (590 nm): antirimpeleffect, verbetering van de uitstraling van de huid.
Blauw licht (470 nm): acne.

PHOTOGEN incl LED THERAPY
GELAAT (versteviging, lifting, alternatief voor facelift) 60 MIN 95,00
KUUR 10 BEHANDELINGEN (aanbevolen) 750,00
BODY incl THUISPRODUCT TWV 79 euro (lichaamsversteviging, cellulite, vetophopingen)
KUUR (kleine zone) = 10 beurten 30 MIN 650,00
KUUR (grote zone)  = 10 beurten 60 MIN 850,00