Plasma lift (plasma pen)

Ooglidverstrakking zonder operatie en rimpelverwijdering zonder chirurgie

De revolutionaire plasma-technologie geeft onbegrensde mogelijkheden op gebied van ooglidverstrakking, rimpelvermindering en huidverstrakking zonder operatie, zonder laser, zonder inspuitingen en zelfs zonder aanraking en met een relatief korte hersteltijd.

Deze behandeling is geschikt voor: Verstrakken van bovenste en onderste oogleden en verstrakken van huid op de bovenlip. Vervagen frons, kraaienpootjes, neusplooi, …

Belangrijk om rekening mee te houden is wel dat je 1 maand voor en 3 maanden na de behandeling blootstelling aan zon en zonnebank dient te vermijden!

Kijk onderaan ook even bij de contra-indicaties of je wel geschikt bent voor een behandeling.

Hoe werkt Micro Pulsed Plasma (MPP) Technologie?

Plasma ontstaat door ‘vonk’ ontlading die door elektriciteit wordt opgewekt. Plasma bestaat uit deeltjes van een gasvormige stof die in meer of mindere mate geïoniseerd zijn. Door een speciale techniek ontstaat een vonkontlading die plasma opwekt. Door middel van een high-tech plasmahandstuk worden deze ultrakleine, minuscule energiepulsen op de huid gegeven. Deze plasma-energie puntshots zorgen ervoor dat de huid samentrekt, waardoor rimpels glad worden, overtollig huid op bijvoorbeeld de oogleden opgespannen wordt en huid strakker wordt.

Voordelen

 • Snelle behandeltijd
 • Non-invasief
 • Effectieve behandeling met onmiddellijk resultaat
 • Lichte lokale verdoving met verdovingscrème
 • Langdurig resultaat
 • 1 behandeling incl nabehandeling
 • Korte hersteltijd (roodheid, lichte zwelling en kleine korstjes)

Tem 1 maart ontvang je een korting van 20 % korting , laat je meer dan 2 zone’s behandelen krijg je 30 % korting!

Behandeling

Stap 1

We starten 1st met een intake gesprek die enkele dagen voor de behandeling plaats vindt. Naar aanleiding daarvan wordt er uitgelegd wat de beste behandeling voor u is, wat de eventuele alternatieven zijn en wat het te verwachten resultaat is. Als je besluit tot de behandeling over te gaan, vul je een gezondheidsverklaring in om te zien of je geschikt bent voor de behandeling. Indien deze voldoet maken we een afspraak om de behandeling uit te voeren.

Stap 2

Eerst worden er voor-foto’s gemaakt. Vervolgens wordt de te behandelen huid verdoofd met crème gedurende ongeveer een uur. Je kan dan in een aparte ruimte relaxen. Vervolgens desinfecteren we de huid en starten we de behandeling. Deze duurt niet langer dan een half uur. Afhankelijk van de behandelzone.

Stap 3

Na de behandeling wordt het behandelgebied ingesmeerd met een anti-bacteriële crème, welke je ook mee naar huis krijgt incl een tester van de concealer. Er zijn een aantal richtlijnen waaraan je je na de behandeling dient aan te houden dit protocol krijg je ook mee naar huis.

Na de plasma behandeling kan een zwelling ontstaan. Op het behandelde gebied ontstaan kleine korstjes. Deze bijwerkingen verdwijnen rond de 5 à 10 dagen afhankelijk van het herstel en de behandelde zone. Om het behandelde gebied te camoufleren kan na 4-6 dagen een speciale concealer van Image Skincare aangebracht worden.

Resultaat

Resultaten die men verkrijgt zijn zeer natuurlijk. Direct na een behandeling is er zichtbaar resultaat. In de daaropvolgende weken vindt huidvernieuwing plaats en aanmaak van collageen en elastine. Na 3-6 maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt. Dit resultaat behoudt men ongeveer 1 à 2 jaar. Dit hangt af van persoon tot persoon.

Om het optimale resultaat te verkrijgen is er na 8 weken een nabehandeling nodig indien gewenst.

Contra-indicaties

 • Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
 • Epilepsie
 • Zwangerschap en borstvoeding
 • Gebruik van antibiotica
 • Gebruik van Roaccutane
 • Nog niet genezen (huid)tumoren
 • Actieve acne
 • Overige geïmplanteerde elektrische apparaten
 • Huidtype Fitzpatrick IV-VI

Voor lichaamsbehandelingen hanteren we geen vaste prijzen en neemt u best contact op met ons via beaubeau@outlook.be

PLASMA BEHANDELING
RICHTPRIJS
Consultatie (dit bedrag wordt afgetrokken van uw behandeling) 20 EURO
Bovenste/onderste ooglid verstrakking 299-349 EURO
Bovenste en onderste ooglid verstrakking 499-599 EURO
Bovenlip verstrakking 299 EURO
Halsverslapping 375 EURO
Kraaienpootjes/fronsrimpel of neusplooi (enkel indien de huid dit toe laat) 199 EURO