Reviews

17 gedachtes over “Reviews

 1. Onlangs heb ik een behandeling Microdermabrasie bij Christel laten doen en het resultaat mag er zeker zijn! Ik ben echt enorm tevreden, mijn Acne littekens zijn al een pak verbeterd en dit na 1 behandeling, dat had ik nooit verwacht! Christel Heeft mij vorig jaar ook geholpen met mijn hardnekkige Acne te laten verdwijnen en ik ben zeker tevreden over de service die ze aanbied en de manier waarop ze mij heeft ontvangen en verder geholpen heeft. Bij Christel mag je er zeker van zijn dat ze er alles aan doet om je zo goed mogelijk te helpen op een manier die correct is voor uw huid!

 2. Ik heb er al twee maal een HYDRALFACIAL laten doen en mijn huid is achteraf zo mooi en het resultaat is spectaculair. Ben zo blij dat ik deze behandeling heb ontdekt bij BEAU BEAU. En ga het zeker blijven doen!!!! Dikke, dikke aanrader!!!!

 3. Al voor de tweede keer genoten van een duo behandeling . Echt een aanrader , een paar uurtjes puur genieten ! Je wordt lekker verwent onder het genot van een lekker glaasje cava en hapjes . Christel neemt geruim de tijd om je met alle persoonlijke zorgen te omringen . En een paar uur ga je ontspannen en met een zichtbaar mooi resultaat naar buiten .

 4. Vriendelijke service. Ik merkte meteen dat Christel deze job met hart-en ziel doet . Je krijgt een verzorging op maat van je huid. Ze geeft goede raad voor de verzorging die je huid nu nodig heeft. Heerlijk ontspannen sfeer met een professionele aanpak! Ben steeds tevreden geweest!!

 5. Weer een super leuke en ontspannende behandeling gekregen van Christel. Ben elke keer weer zeer tevreden als ik buiten kom. Is het voor gezicht, voeten of ontharen ze doet dit allemaal prima en zeer verzorgd��. Je bent geen 5 maar 100 sterren waard. Toppie Christel!!! Xx

 6. Christel werkt met hart en ziel en dit maakt een echt verschil. Ik heb mogen genieten van een reiniging. Het was GEWELDIG. Mijn huid voelt erg goed aan, zuiver en ontspannen. De massage was boven alle verwachtingen, ik kon echt helemaal tot rust komen. Christel heeft ook een enorme vak kennis. Ik ben enorm dankbaar en tevreden. Een aanrader!!!

 7. Zeker een aanrader!
  Als je last hebt van acne, ga dan langs bij Christel.
  Ik ging voor een HydraFacial en ik zie al direct resultaat. Mijn huid straalt.
  Voor een goede analyse en het juiste advies op vlak van je huid, ben je hier zeker op je plaats! Zalig ��

 8. Zeker een aanrader. Christel doet dit met hart en ziel, neemt rustig haar tijd en geeft veel uitleg. Vast adresje gevonden !

 9. Een vriendelijke ontvangst van een vlotte dame! Ben nu al 2x voor een behandeling geweest en mijn gezicht is al heel fel gebeterd! Ze raad ook alleen maar de juiste producten aan die daadwerkelijk werken!!!

Reacties zijn gesloten.