Derma/MesoPen (needling)

Multi Gold Award Winning Skin Rejuvenation Treatments

Wat is de Derma/MesoPen of eDermastamp?

De Derma/MesoPen is de beste techniek op het gebied van micro needling. We gaan met minuscule naaldjes die vibrerend werken, kleine kanaaltjes in de huid maken met een continuïteit van 50 tot 150 prikken per seconde. Het is minder gevoelig dan de Dermaroller en de naaldjes gaan loodrecht de huid in waardoor we veel preciezer kunnen werken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid net genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door deze prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij. We stimuleren het lichaamseigen regeneratieproces in de huid dat zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine.

De serum van E-dermastamp heeft een goedkeuringsregistratie als medisch hulpmiddel. Het betreft hier een medische klasse III oplossing, dat bestaat uit een combinatie van hyaluronzuur, mineralen, vitamines en peptides. Het is gecertificeerd voor intradermale injecties en transdermale toediening door microneedling (Dermaroller) en steriel verpakt.

VOOR EXTRA HUIDVERJONGING WORDT AANGEWEZEN OM EEN + EXTRA RF + LED BIJ TE BOEKEN!

Waarvoor gebruiken we een Derma/MesoPen?

 • Vermindering (acné) littekens, grove poriën en rimpels
  De Derma/MesoPen stimuleert het lichaamseigen regeneratieproces in de huid en zorgt voor nieuwe collageen en elastine vorming. Na enkele behandelingen zal je een versteviging van de huid gaan waarnemen. Acnelittekens en rimpels zullen geleidelijk vervagen (minder diep).
 • Vermindering acné
  Een Derma/MesoPen behandeling heeft ook een zuiverend effect op de huid. Door een boost in je celdeling schilferen dode huidcellen in een versneld tempo af. Een verdikte hoornlaag wordt dunner waardoor de kans op verstoppingen in je huid verminderd.
 • Egalisering pigmentvlekken
  Het pigment dat aanwezig is in de hoornlaag schilfert mee af en vervaagt waardoor pigmentvlekken minder zichtbaar worden.

Is de Derma/MesoPen behandeling pijnlijk en hoe reageert mijn huid?
Wat je voelt is afhankelijk van de naaldengte en jou persoonlijke pijngrens. Verdoven kan je zelf met een Emla crème die je op voorschrift van de huidarts kan krijgen. De huid kan prikkelend en warm aanvoelen na de behandeling en ziet roze/rood. Na enkele dagen kan de huid gaan schilferen en kan enkele dagen roder ogen dan normaal. We raden ten zeerste aan je huid te beschermen met een factor 30/50. Tevens adviseren wij om een aangepast serum te gebruiken op het behandelde zones.

Behandelfrequentie
We starten meestal met een kuur waarbij je eenmaal om de 2 tot 4 weken komt voor een behandeling afhankelijk van de aard van de behandeling en diepte. In deze tussentijd gaat je huid zelf van binnen uit aan het werk. De aanmaak van collageen heeft tijd nodig en kan wel tot 4 maanden duren. Na 4 maanden kijken we wat het uiteindelijke resultaat is geworden. Afhankelijk van de aandoening bekijken we of er meer behandelingen noodzakelijk zijn.

In kuurvorm werken we met 5 + 1 gratis

Wanneer geen Derma/MesoPen?
Actieve acne, koortslip, huidirritatie, infecties, wratten, huidkanker, huidziektes, zwangerschap, diabetes, bloedverdunners en vitamine A medicatie van de arts, …

Indicaties:

 • Fijne lijntjes en rimpels minder diep maken
 • Acne littekens vervagen
 • Littekens van andere aard vervagen
 • Zonbeschadiging
 • Pigmentvlekken vervagen
 • Grove huidstructuur / vergrote poriën verfijnen
 • Striae / striemen
 • Huidverbetering (algemene gladdere huidstructuur)
 • Brandwonden

LET OP!

Te veel behandelingen met korte tussenpozen kan leiden tot weefselschade in de vorm van een verharde huid/ littekenvorming. Herhaalde needling op hypertrofisch littekenweefsel kan resulteren tot meer hypertrofisch weefsel.

DERMA-PEN NEEDLING INCL LED THERAPY
Derma/MesoPen – Basic (huidopfrissing/egaliseren/verfijnen)45 MIN85,00
Derma/MesoPen – Result icm medische peel (resultaatgerichte huidverbetering)60 MIN115,00
Derma-Pen KUUR om de 2 tot 4 weken (op basis van totaalprijs)480,00/ 600,00