Project Description

COSMELAN

COSMELAN

COSMELAN depigmentatie peel

DE WERELDWIJDE N°1 in het verminderen van pimentproblemen en melasma.

Deze beiden soorten van pigmentvlekken zijn moeilijk te behandelen. Daarom voorzien wij een volledig behandelplan met als doel deze vlekken optimaal te verlichten en zelfs te verwijderen.

De Cosmelan is de meest veilige en effectieve behandeling en wordt uitsluitend uitgevoerd door huidtherapeuten, huidartsen en huidspecialisten .

Hyperpigmentatie is een veel voorkomend probleem en heeft verschillende oorzaken. De meest voorkomende oorzaken zijn: een verstoorde hormoonbalans, algemene huidveroudering, zwangerschap, pilgebruik, menopauze en overmatig zonnen zonder bescherming (SPF).

Een huid met onderstaande indicaties komt in aanmerking voor een Cosmelan

 • Melasma (zwangerschapsmasker)
 • Sproetjes
 • Pigmentatie of post inflammatoire hyperpigmentatie (na acné)
 • Algemene huidveroudering ten gevolge van zonneschade

De resultaten van de Cosmelan behandeling zijn verbluffend en vrij snel zichtbaar na de behandeling. Na 1 tot 3 maanden is er een vermindering van pigmentvlekken en in sommige gevallen zijn deze bijna verdwenen.

De behandeling loopt volgens dit schema:

 1. Stap 1 :
  Intake incl scan en bespreking behandel-en thuisverzorgingsplan en nazorg / opstart producten
 2. Stap 2 :
  Voorbereidende peel een week voor de Cosmelan. +/- 10 dagen voor de behandeling voorzien we een zachte voorbereidende Mesopeel incl LUMI 8 om zo het Cosmelan masker optimaal zijn werk te laten doen.
 3. Stap 3 :
  De Cosmelan behandeling. Hou er rekening mee dan je 8/12u tijd voorziet voor de inwerking van dit masker. Dit gebeurt thuis. Neem hiervoor best een volledige dag vrij omdat het masker branderig aanvoelt en sterk prikkelend kan werken. We doen de behandeling enkel voor 12u.
 4. Stap 4 :
  Na 48u Controle + LUMI 8 LED en start Cosmelan 2
 5. Stap 5 :
  1 week na de laatste controle een check-up incl kalmerende LUMI8 facial

Gedurende de opeenvolgende 6 maanden een maandelijkse vaste controle incl GRATIS 1 LUMI 8 behandeling

Na de de volledige kuur is het aangewezen om maandelijks of 6 wekelijks een huidverbeterende behandeling te laten uitvoeren. 

 • Na de behandeling kan je huid: meteen na de behandeling ervaar je roodheden en/of gevoeligheid van de huid, enkele dagen later kan je huid gaan vervellen
 • Controle na +/- 2 dagen incl LUMI 8
 • Gedurende de opeenvolgende 6 maanden voorzien we GRATIS een maandelijkse vaste controle incl 1 LUMI 8 therapy

BELANGRIJK:

 • Het is noodzakelijk om na deze behandeling een spf te smeren met een hoge factor.
 • De nazorg en het product advies dient strikt opgevolgd te worden om het resultaat te behouden. Dit gedurende een 6 tot 9 maanden.

Contra-indicaties zijn:

Tijdens of vlak na een antibioticakuur, kanker, zwangerschap, borstvoeding, open wonden, infecties, bepaalde auto-immuunziekten, indien je je niet goed voelt, hevige epilepsie, vitamine A medicatie van de arts, …

Afspraak maken
Tarieven