Project Description

GELAATSVERZORGING

GELAATSVERZORGING

Gelaatsverzorgingen met een optimaal resultaat en in oase rust?

Met onze NEXT LEVEL FACIALS wordt je huid op een gepersonaliseerde en unieke manier aangepakt. Je hebt de keuze tussen een korte krachtige of een langere super ontspannende beleving.

Ga voor een optimaal gehydrateerde huid met een mooie glow, anti-aging of 1 van onze zuurstofboosters die werken op diverse huidindicaties.

Deze gelaatsverzorgingen zijn altijd incl verwijderen van onzuiverheden en EPILATIE van wenkbrauwen (geen shaping) en bovenlip.

Voor echt elke huid! Onze gepersonaliseerde facials worden helemaal aangepast op de noden van jouw huid.

Van acne tot rosacea.

Wij adviseren een behandeling om de 4-6 weken afhankelijk van de behandeling die gekozen werd. Dit is de tijd dat jouw huid ook is vernieuwd. Zo behoudt je een stralende en gezonde huid en nemen jouw thuisverzorgingsproducten ook beter op.

Deze behandelingen kunnen het hele jaar door uitgevoerd worden en er zit geen limiet op. Je hebt de keuze tussen een korte krachtige behandeling en langere ontspannende uitgebreide facial.

Bij bepaalde huidverbeterende facials dien je rekening te houden met een bepaalde nazorg. Dit zal uitgebreid worden doorgegeven alvorens we starten met deze facials. Na de klassieke facials is er geen extra nazorg noodzakelijk.

Hier is in principe geen regel voor daar alle facials aangepast worden op de noden van jouw huid. Informeer jouw specialiste altijd of je bepaalde huid of gezondheidsproblemen hebt en zwanger bent.

Afspraak maken
Tarieven