Project Description

GELAATSVERZORGING

GELAATSVERZORGING

Hou je meer van de ontspannende versie in huidverbetering en huidverjonging met een lichte massage?

Dan hebben we voor jou onze vernieuwde facials. Deze zijn volledig gepersonaliseerd en worden aangepast op jouw huidconditie en persoonlijke wensen.

We werken in deze behandeling altijd icm INTRACEUTICALS of DERMAPLANE, dit naar keuze. Het unieke HYDROJELLY MASKER zorgt voor een mooie gezonde huid.

Incl epileren wenkbrauwen/bovenlip.

Met deze gepersonaliseerde facials pakken we huidveroudering en huidverbetering aan.

Ervaar hoe onze effectieve werkstofcomplexen met unieke transportsystemen jouw huid zichtbaar verbeteren. Deze facial wordt gecombineerd met onze populaire DERMAPLANE PRO (verwijderen van dode huidcellen en donshaartjes met een chirurgisch mesje) welke gekend staat voor een betere opname van de werkstoffen. Daarna krijg je een massage en  gepersonaliseerd HYDROJELLY masker om je huid optimaal te verbeteren.

We werken steeds met verschillende fases in anti-aging volgens de Glogau schaal en elke behandeling heeft zijn eigen specificatie op de huidconditie.

Pak huidveroudering en huidverbetering aan op een ontspannende manier met deze gepersonaliseerde INTRACEUTICALS facial.

Ervaar hoe onze effectieve werkstofcomplexen met unieke transportsystemen jouw huid zichtbaar verbeteren, gecombineerd met INTRACEUTICALS  voor een ongelofelijke hydratatie boost en afgewerkt met een heerlijk HYDROJELLY masker op basis van jouw huidconditie.

We werken steeds met verschillende fases in anti-aging volgens de Glogau schaal en elke behandeling heeft zijn eigen specificatie.

Afspraak maken
Tarieven