Project Description

GELAATSVERZORGING

GELAATSVERZORGING

Met onze gepersonaliseerde gelaatsverzorgingen wordt je huid op een ontspannende manier optimaal gehydrateerd en krijg je een ongelooflijke GLOW.

Ze zijn te kiezen met of zonder ontspannende gelaatsmassage. Voor de zwangere vrouwen hebben we een zalige PREGNANTY FACIAL ontwikkeld zonder zuren of schadelijke producten, om jezelf en je baby even die rust te gunnen.

Onze gelaatsverzorgingen zijn altijd incl verwijderen van onzuiverheden en EPILATIE van wenkbrauwen en bovenlip.

Intraceuticals is de enige echte zuurstofbehandeling van sterren als Eva Longoria, Justin Timberlake, David Beckham en Katy Perry Een ontspannende gezichtsbehandeling met direct liftende resultaten. Producten met natuurlijke ingrediënten als vitamines, hyaluronzuur en vele anti-oxidanten.

Geniet van een stralende gehydrateerde huid met deze Hollywood facial gekend voor zijn ultieme GLOW. Waan jezelf op de catwalk. Deze facial kan gecombineerd worden met het unieke DOME masker voor een extra boost van zuurstof.

Deze facial wordt steeds gepersonaliseerd op basis van jouw huidconditie.

Hou je meer van een klassiekere facial die toch hoog scoort op huidverbetering? Onze gepersonaliseerde facials worden helemaal aangepast aan de noden van jouw huid. Je kan kiezen tussen 2 facials.

  • FACIAL zonder massage / 45 MIN / 79 euro
  • FACIAL incl massage en hydrojelly masker / 75 MIN / 99 euro

Ook in deze facials zitten de epilatie van je bovenlip en wenkbrauwen in de prijs.

Afspraak maken
Tarieven