Project Description

GELAATSVERZORGINGEN

GELAATSVERZORGINGEN

Hou je meer van een rustgevende maar toch huidverbeterende of anti-aging gelaatsverzorging?

Dan kan je de keuze maken tussen onze ontspannende BEAULUXE RELAX FACIAL incl ontspannende gelaatsmassage en guasha tools of onze ANTI-AGING FACIALSl op basis van de Glogau schaal (huidverouderingsschaal) van Mesoestetic.

We bekijken altijd samen welke behandelingen en producten het meest geschikt zijn voor jouw huid en jouw persoonlijke wensen.

Al onze FACIALS zijn geschikt voor alle huidtypes en standaard epileren wenkbrauwen/bovenlip + verwijderen van onzuiverheden met stoom en skinscrubber!

Je kan altijd vragen naar extra opties.

Boost je huid met 1 van onze gepersonaliseerde en ontspannende krachtige gelaatsverzorgingen.

In deze behandeling wordt je huid gereinigd, krijg je een dieptereiniging en verwijderen we de onzuiverheden met onze SKINSCRUBBER.

Een aangepaste peeling en gepersonaliseerd Hydrojelly masker zorgen voor een optimale conditie en hydratatie van je huid.

Geniet van een ontspannende massage incl het gebruik van guasha stenen.

Get that GLOW.

Pak huidveroudering aan op een ontspannen manier. Ervaar hoe onze effectieve werkstofcomplexen met unieke transportsystemen jouw huid zichtbaar verbeteren, gecombineerd met een heerlijke ontspannende massage en licht therapie (LED) voor extra collageenstimulatie. We werken hier met verschillende fases in anti-aging volgens de Glogau schaal. Elke behandeling heeft zijn eigen specificatie.

Afspraak maken
Tarieven