Project Description

GENESIS MESOESTETIC (face & body)

GENESIS MESOESTETIC (face & body)

WAT IS GENESIS MESOESTETIC?

Bij Genesis FACE & BODY kun je heerlijk ontspannen terwijl we verschillende soorten huidverslapping en cellulite aanpakken.

Er wordt gebruik gemaakt van slimme technologie, waarbij warmtestraling en LED-licht collageen en elastine stimuleren, je bloedcirculatie verbeteren en de zuurstoftoevoer naar je huidcellen verhogen.

De behandeling combineert warmte en elektroporatie, waardoor collageen en elastine diep in de huid worden gestimuleerd en actieve ingrediënten tot wel 4000% dieper in de huid kunnen doordringen.

Voor nog betere resultaten kun je het combineren met een Hydrafacial.

De GENESIS geeft al onze facials een geweldige boost met een meteen zichtbaar resultaat.

Genesis heeft 4 technologieën met een bewezen farmaceutische werking welke onderling gecombineerd kunnen worden maar ook apart in onze facials.

 1. Led Technologie: Hoog intensieve led technologie stimuleert de regeneratie van collageen & elastine. Zeer aangewezen bij een gevoelige huid, roodheden, striemen, littekens en na chirurgische ingreep
 2. Capacitieve Warmtestraling: Temperatuur in de oppervlakkige & middelste huidlaag wordt verhoogd met als resultaat versteviging van het bindweefsel. Gaat de huid verstevigen, rimpels verminderen & remodeleren.
 3. Resistieve Warmtestraling: Verbeteren van de bloedsomloop, vermindert de aanmaak van vetcellen of collageen en elastine wordt op een dieper niveau gestimuleerd. Ideaal in te zetten om lokaal vet te verminderen, cellulite te behandelen, verstevigen van de huid.
 4. Mesotherapie zonder naalden (ionisatie): Actieve ingrediënten worden tot diep in de huid ingesluisd.

Als extra in elke facial als boost voor je huid

Deze behandeling verminderd:

 • Fijne lijntjes en rimpeltjes
 • Huidverslapping gelaat & lichaam
 • Roodheden
 • Wallen en kraaienpootjes
 • Dubbele kin
 • Cellulite 3 soorten
 • Striemen
 • Deze behandeling kan los in jouw favoriete facial maar ook in kuur voor een krachtigere anti-aging boost (6 sessies) of bij lichaamsbehandelingen (10 sessies)
 • Na een kuur adviseren we een onderhoud om de 4-6 weken met de Genesis of icm andere behandelingen.
 • Check ons Healthy Skin Program*
 • Er geen hersteltijd of nazorg nodig.
 • We adviseren wel aangepaste thuisproducten voor een optimaal en blijvend resultaat te behouden.

Contra-indicaties zijn:

Kanker, zwangerschap, open wonden, infecties, bepaalde auto-immuunziekten, pacemaker, hartproblemen, epilepsie.

De LED kan echter toegepast worden in al onze behandelingen.

Afspraak maken
Tarieven

*HEALTHY SKIN PLAN

Kom je op regelmatige basis voor een vervolgbehandeling, dan kan je kiezen om in ons ‘Healthy Skin Plan’ te stappen met een kroting van 10% op zowel behandelingen als producten!

Indien jij beslist om in te stappen in ons Healthy Skin Plan moet jij enkel een VIP kaart aanvragen bij ons. Het enige wat jij dient te doen is een maandelijkse afspraak in te plannen voor jouw behandeling (dwz binnen de 4 weken) en dit voor min een half jaar. Ons systeem doet de rest.

NIET GELDIG op last minute boekingen of icm andere acties.

VOOR MEER INFO en VOOR EN NA FOTO’S VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA