Project Description

MEET MY DNA

MEET MY DNA

MEET MY DNA’ Kom je de eerste keer en wil je een stapje verder, dan adviseren we deze behandeling.

In deze behandeling van ong 2u verzamelen we zoveel mogelijk informatie over je huid via DNA TEST ism Dr Geussens, een huidscan met de OBSERV520 , huidmeting en een uitgebreid intakegesprek incl lifestyletips.

Verder krijg je van ons een gepersonaliseerde behandeling, product en behandeladvies en GRATIS travelkit met thuisproducten voor 2 weken van Nomige en GRATIS controle/opvolging.

Tijdens het intake bespreken we jouw huid, medische achtergrond en wensen. Vervolgens gaan we de huid grondig en uitgebreid analyseren op basis van verschillende metingen met de Observ (foto’s) en Soft Plus (extra meting).

We gaan dieper in de huid kijken en eventuele zonneschade in kaart brengen.

Als epigenetisch huidtherapeut ga ik ook dieper in op je voeding, zuur/base in je lichaam en neem ik je spijsvertering even onder de loep.

Vervolgens doen we een DNA test. Deze wordt verstuurd naar Dr Geussens en in een labo ontleed. De uitslag hiervan ontvang je na ong een maand.

Je krijgt je een op maat gemaakte gelaatsbehandeling met een enzymatische of glycol peel, afhankelijk van jouw huidtype. Deze peel verwijdert een dun laagje van de huid, dode huidcellen, stimuleert celvernieuwing en zorgt voor een betere opname van de werkstoffen die we achteraf aanbrengen. Om je te laten kennismaken met onze toestellen, kan er een keuze worden gemaakt worden uit 1 van onze toestellen + optie of een peeling + optie.

  • HYDRAFACIAL / Full treatment of optie
  • OXYGENEO / Full treatment of optie
  • GENESIS / Full treatment
  • PEELING / Full treatment
  • LUMI 8 / Optie
  • IPL / Optie

Een maand na de behandeling ontvang je via de post een uitgebreid DNA verslag en een voorstel van welke behandelingen het meest geschikt zijn voor jouw huidconditie. Zo weet je welk programma je onze praktijk kan voorzetten en wat je best thuis gebruikt. We gaan je huid namelijk op een soort van dieet en training zetten net zoals je gaat sporten.

Na enkele weken ontvang je ook van Nomige een productenpakket, volledig op maat gemaakt volgens de uitslag van je DNA. Hier kan je gedurende 2 weken mee van start. Daarna overlopen we opnieuw je resultaat via een controle.

2 weken na het gebruik van de producten, verwachten we je op het controle moment. Hierin wordt besproken of de producten aangenaam zijn en kijken we eventueel aan de hand van een scan of ze geschikt zijn voor je huid en of we reeds een verbetering zien.

Je kan nu kiezen om in te stappen in ons ‘Healhty Skin Program’ waarbij je maandelijks een behandeling laat uitvoeren in onze praktijk. Ben je gestart in ons ‘Healthy Skin Program’, dan kan je genieten van extra voordelen*

  • De ‘MEET MY DNA’ behandeling is slechts 1 maal te boeken per klant.
  • GRATIS controle/opvolging is enkel geldig na een ‘Meet My SKIN’ behandeling
  • *Kom je elke maand voor een behandeling, dan kan je kiezen om in ons ‘Healthy Skin Program’ te stappen. Hierbij ontvang je een VIP kaart en een directe kassakorting van 10% en tevens om de 6 maanden een GRATIS controle met onze huidscan. LET OP! Is je volgende afspraak niet binnen de aangewezen periode, dan vervalt korting.
  • De kortingen van 10% gelden niet op acties, cadeaubonnen of waardebonnen.
Afspraak maken
Tarieven