VAlentijntips

3 TIPS OM TE STRALEN OP VALENTIJN

Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Wil jij je liefste verrassen en er stralend uitzien op deze verliefdendag dan hebben wij voor jou enkele tips. Heb je geen lief? Wees dan eens lief voor jezelf en pas deze tips evenzeer toe om aan selfcare te doen. Want we vergeten dit snel in ons drukke leventje.

1 WEEK BEFORE

Laat jezelf verwennen met onze Red Carpet Hydrafacial. Deze deal geeft je een stralende en gezonde huid. Kies jij liever voor een extra egale huid op Valentijn? Neem dan de extra optie Dermaplane die je dode huidcellen en donsharen als sneeuw voor de zon doet verdwijnen en je huid achterlaat met een mooie glow.

Plan tevens in die week een leuke shoppingdag met je bestie. Kies voor een zwarte, rode of cremekleurige outfit en natuurlijk bijhorende lingerie. Mannen houden nl van zachtere kleuren.

THE NIGHT BEFORE

Scrub de avondervoor jouw hele lichaam en vergeet ook je lippen niet. Zo voorkom je droge velletjes en een grauwe kleur. Breng indien je dat graag ziet zowel op je lichaam als je gelaat onze Marc Inbane selftan aan voor een zalige bruine glow.

Was je haren en gebruik een verzorgend masker, shaven of waxen doe je best 2 dagen ervoor (zeker indien je een selftan gaat gebruiken). Indien je geen tanning hebt gebruik, smeer je dan in met een rijkelijke body lotion zodat deze de hele nacht goed kan trekken.

Geen gel of acrylnagels? Zet een mooi kleurtje op de nagels van je handen en voeten voor een compleet afgewerkte look.

VALENTINESDAY – 14/2

Zet je haar eens in een krul of plan eventueel een bezoekje bij je kapper. Als make-up adviseer ik een natuurlijke flawless look met een lichte glans. Onze minerale make-up van I AM KLEAN is geschikt voor elke huid en bevat kleine lichtgevende partikels die jouw huid mooi laten stralen tijdens jouw candlelight diner.

Kies nu jouw favoriete parfum (ik hou van Nova van Mugler) , trek je perfecte outfit aan en Gloss je lippen.

Wil jij graag advies voor je make-up keuze. Maak een online afspraak en we helpen je graag verder.

LAST BUT NOT LEAST

Lach en geniet. Mannen zijn niet enkel gericht op het uiterlijke maar genieten zelf ook van de prachtige zelfzekere persoonlijkheid die jij bent.

VERGEET ZEKER DEZE 3 TIPS OM TE STRALEN OP VALENTIJN NIET TE DELEN MET JOUW BESTIES

© Christel Willems