CONTACT

Reservatie & Info

WE ZIJN MET VERLOF VAN 21/7 TEM 4/8/2019.

Iedere klant krijgt bij Huidinstituut Beau Beau de nodige aandacht. Daarom wordt er bij ons enkel op afspraak gewerkt. Neem alvorens een afspraak te maken even onze  ALGEMENE VOORWAARDEN door. Bij het maken van een afspraak ga je automatisch akkoord met deze vooorwaarden.

Voor een afspraak kan je bellen naar 0471204554 of boek online. Voor info of opvolging kan je mailen naar beaubeau@outlook.be of via onderstaand invulformulier en niet meer via social media. Dit om jullie allemaal de garantie te kunnen geven dat jullie berichten ook allemaal worden gelezen.

Gelieve er rekening mee te houden dat ik tijdens bepaalde behandelingen geen telefoon aan neem om de rust van de klant te respecteren.  Je kan steeds een bericht nalaten op het antwoordapparaat zodat ik je zelf terug kan contacteren of je kan je behandeling online reserveren

WOENSDAG EN ZATERDAG ENKEL TELEFONISCHE RESERVATIE

Om lange wachttijden te vermijden, vragen we om je afspraak tijdig in te plannen.

Kom je voor de 1ste keer en weet je niet welke gelaatsbehandeling je moet kiezen? Maak dan een afspraak voor de ‘MEET MY SKIN’ behandeling.

Producten, cadeautjes of geschenkbonnen kunnen uiteraard afgehaald worden. Geef liefst wel een seintje vooraf. Zo kan ik je tussen de afspraken inplannen en worden wachttijden vermeden.

Voor een vraag kan je onderstaand contactformulier in vullen:

Adres:

Koningsbergweg 89
3520 Zonhoven

Openingsuren:

MAANDAG 09:00 18:00
DINSDAG 09:00 20:00
WOENSDAG GESLOTEN
DONDERDAG 09:00 18:00
VRIJDAG 09:00 18:00
ZATERDAG 09:00 12:00 (enkel op afspraak)
ZONDAG GESLOTEN