Project Description

Dr Hilven plastisch chirurg

Ontdek de voordelen van fillers en spierontspannende injectables voor een natuurlijke jongere uitstraling en meer zelfvertrouwen.

Wat ons verder uniek maakt, is onze combinatie van injectables uitgevoerd door plastisch chirurg Dr. Hilven met onze huidverbeterende facials. Op deze manier bereiken we samen onze schoonheidsdoelen en zal jouw huid stralen.

Daarnaast combineer je ze best met een Hydrafacial voor een optimaal resultaat.

Go for the #beaubeauglow

SPIERONTSPANNENDE INJECTABLES

In een spierontspanner zitten neurotoxines geproduceerd door een type van bacteri√ęn Clostridium botulinum genoemd. Bij de behandeling van rimpels, wordt er een gezuiverde vorm hiervan in kleine, gecontroleerde dosissen ge√Įnjecteerd.
Door de activiteit in de onderhuidse mimische spieren te blokkeren met deze spierontspanner, kan de spier ook geen rimpel meer veroorzaken in de huid waardoor deze zich ontspant.
Daardoor ontstaan er geen dynamische rimpels meer, die later kunnen blijven bestaan als statische rimpels.
De rimpelbehandeling gebeurt tijdens een raadpleging.
De chirurg bespreekt op welke plaatsen een injectie het meeste effect gaat hebben. De prikplaatsen worden aangeduid. Vervolgens wordt de huid ontsmet en krijg je een prikje op de vooraf aangeduide plaatsen. Het prikken is licht storend maar zeer aanvaardbaar.
Er worden foto’s gemaakt om een correcte opvolging te garanderen.

Het effect van spierontspannende injecties blijft een 3-6 maanden.

Vanaf de volgende dag mag er terug make-up aangebracht worden. Soms kan er een blauw plekje aanwezig zijn. Dit verdwijnt snel. Vermijd een aantal dagen druk op het behandelde gebied en vermijd blootstelling aan zonlicht in geval van een blauwe plek.
Na de behandeling mag je het behandelde gebied niet masseren. Intensieve inspanning, sauna, zonnebaden worden afgeraden gedurende de eerste 48 uren na de behandeling omwille van een snellere uitwerking.
De werking van het product is merkbaar na een 4- tal dagen. Het wordt moeilijker wordt om bepaalde spierbewegingen uit te voeren. Dit effect neemt toe tot twee weken na de injectie en houdt een 3-tal maanden aan, afhankelijk van de activiteit in de behandelde spieren.
Ben je expressief dan zal de behandeling wat sneller uitgewerkt zijn. Dit kan opgelost worden door bij een volgende behandeling de dosis op te drijven.
Het is belangrijk om de volgende behandeling in het begin niet langer dan 4 maanden uit te stellen, zo niet zullen de rimpels onverbiddelijk opnieuw voorkomen.

FILLERS

Bij het ouder worden, wordt er minder onderhuids bindweefsel en elastine aangemaakt. Tegelijkertijd wordt dit sneller afgebroken, vooral bij veel blootstelling aan de zon. Hierdoor zal de huid minder stevig worden, waardoor er rimpels ontstaan.

Fillers zijn ontwikkeld voor esthetische gezichtsbehandelingen: om effectief ongewenste rimpels te verminderen, de gezichtscontour te verbeteren en het volume te herstellen.
Denk hierbij o.a. aan de neuslippen plooi, afhangende mondhoeken, het vergroten van de lippen, de lijntjes in de bovenlip, of het accentueren van jukbeenderen. De fillers zijn een zachte gel op basis van gestabiliseerd hyaluronzuur.
De chirurg bespreekt met u welke plaatsen u behandeld wilt hebben.
Er kan verdoving worden aangebracht indien gewenst.
Vervolgens wordt uw gelaat ontsmet en een hyaluronzuurgel wordt via een fijne naald of canule in de huid ge√Įnjecteerd. Hierdoor wordt er volume gecre√ęerd en ziet de huid er jonger uit. Rimpels en lijnen zullen vervagen, waardoor u een zachtere, natuurlijke uitstraling krijgt.
Na de behandeling wordt vaak een lichte massage gegeven op het behandelde gebied.
Er worden foto’s gemaakt om een correcte opvolging te garanderen.
Hoe lang de filler werkt is afhankelijk van het type filler, het behandelde gebied en de stofwisseling. Het resultaat houdt 6-12 maanden aan.
Wanneer er een lichter hyaluronzuur wordt gekozen heeft de werking een kortere duur dan wanneer er een steviger hyaluronzuur wordt gekozen.
Wanneer de filler in losmazig en beweeglijk weefsel zoals de lippen wordt toegepast, is de werkingsduur ook korter; zo’n 6 tot 9 maanden.
Het effect van fillers blijft dus 6 maanden tot meer dan een jaar zichtbaar afhankelijk van het product en het behandelde gebied. Het is echter niet aan te raden om te wachten totdat het resultaat verdwenen is, maar om terug te komen voordat alles is uitgewerkt. Bij een dergelijke touch-up behandeling zal minder volume nodig zijn dan bij de oorspronkelijke behandeling, zal er geen jojo-effect ontstaan en blijft het gelaat het gunstig resultaat behouden.
Vanaf de volgende dag mag er terug make-up aangebracht worden.
Soms kan er een lichte roodheid, zwelling of blauw plekje aanwezig zijn. Deze verdwijnen over het algemeen snel. Vermijd een aantal dagen druk op het behandelde gebied en vermijd blootstelling aan zonlicht in geval van een blauwe plek.
Na de behandeling mag u dezelfde dag niet sporten of in het behandelde gebied wrijven.
Verder dient u best ook enkele dagen alcohol te vermijden. U hoeft het gebied niet te masseren tenzij de arts u anders instrueert.
U ziet het effect van een fillerbehandeling direct. Het optimale resultaat zal na ongeveer twee weken aanwezig zijn gezien de fillers ook nog een beetje vocht aantrekken waardoor hun effect versterkt wordt.

RADIESSE

Radiesse is een duurzaam, injecteerbaar huidvulmiddel dat gebruikt wordt voor de augmentatie van zacht weefsel, zoals gelaatsrimpels, plooien en contouren en is geen permanent vulmiddel.

Het is het eerste vulmiddel dat niet alleen volumevervanging biedt voor rimpels, plooien en vetverlies, maar ook het lichaam stimuleert om nieuw collageen te produceren. Deze unieke werking herstelt de volheid en de contouren van een jeugdig, gezond uiterlijk met duurzame resultaten die gemiddeld een jaar of langer aanhouden.

Radiesse is uitermate veilig, biocompatibel en 100% biologisch afbreekbaar.

Radiesse wordt met een canule of een dun naaldje ge√Įnjecteerd. Alles wordt besproken met de chirurg.

Het effect van een behandeling met Radiesse is direct zichtbaar. In de opeenvolgende weken zal het resultaat zich nog verder verbeteren.

Het effect van Radiesse-behandelingen is langdurig.
Je hebt 12 tot 18 maanden plezier van uw behandeling met Radiesse. Met een kleine touch up behandeling tussendoor kan het resultaat nog langer aanhouden.
TIP
Wij adviseren u 3 maanden na de behandeling terug te komen om te controleren in hoeverre de gel is afgebroken en nieuw collageen is aangemaakt. De afbraak van de gel en de aanmaak van het collageen moet na 3 maanden gelijk zijn. Wanneer de afbraak van de gel groter is dan de collageen-aanmaak kan een touch up-behandeling oplossing bieden.
Na de behandeling kan de huid wat rood en gezwollen zijn. Ook kunnen blauwe plekjes ontstaan. Dit zal snel verdwijnen en is goed te camoufleren met een foundation of poeder.
We raden aan geen gelaatsbehandelingen te boeken binnen de 14 dagen na de behandeling.

PROFHILO SKIN & BODY

Profhilo stimuleert het onderhuidse vetlaagje, waardoor de gezichtscontouren worden verstrakt en het gelaat jeugdiger wordt, zonder dat het wordt opgevuld. Dankzijde huidverbeterende eigenschappen van het hyaluronzuur, wordt de huid zachter, gehydrateerd en krijgt het een fantastische glow.

Profhilo is ondanks het gebruik van hyaluronzuur geen filler. Het stimuleert de huid in de plaats van deze op te vullen. Ideaal in combinatie met een filler of Botox behandeling of voor mensen die de stap naar botox of een filler ook te groot vinden.

Er zijn 2 behandelingen nodig met een tussenpose van een maand. De behandeling is nauwelijks pijnlijk en verloopt zeer snel.

Na 4-6 weken na behandeling wordt effect van jouw 1ste behandeling zichtbaar.  Na de 2de behandeling stijgt de aanmaak van collageen en elastine nog verder en verkrijg je het optimale resultaat.

De houdbaarheid is afhankelijk van de conditie van de huid en jouw levensstijl. Je verouderingsproces stopt namelijk niet door deze behandeling.
Wij adviseren om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden en deze te combineren met een maandelijkse tot 6 wekelijkse Hydrafacial om jouw huid gezond te houden.
Hydrafacial doe je best net voor de behandeling of 14 dagen erna.
Na de behandeling kan de huid wat rood en gezwollen zijn op de plaatsen waar gespoten is. Ook kunnen blauwe plekjes ontstaan. Dit zal snel verdwijnen en is goed te camoufleren met een foundation of poeder.
We raden aan geen gelaatsbehandelingen te boeken binnen de 14 dagen na de behandeling.
Afspraak maken
Tarieven

VOOR MEER INFO en VOOR EN NA FOTO’S VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA