Project Description

FILLERS/INJECTABLES

FILLERS/INJECTABLES

Om jullie in alle opzichten verder te helpen met huidveroudering, huidverslapping en andere medisch/esthetische ingrepen, werken we samen met een esthetisch arts.

Waar wij jullie niet kunnen verder helpen, kan hij het overnemen. Zo kunnen we jullie ten allen tijde het juiste advies geven.

De fillers en spierontspannende injectables worden enkel uitgevoerd door Dr Piet Denaegel , esthetisch arts in de Face Care Clinic in Zonhoven.

Voor meer info, prijzen en afspraken kan je rechtstreeks contact opnemen via het nummer +32 479 02 97 18 OF via de website van Face Care Clinic

SPIERONTSPANNENDE INJECTABLES

Rimpels in het bovenste gedeelte van het gelaat behandelen we hoofdzakelijk door gebruik te maken van beautox. We behandelen drie zones: het voorhoofd, de zone tussen de wenkbrauwen, en de kraaienpootjes langs de ogen.

De beautox heeft een werkingsduur van ongeveer 3 tot 4 maanden.

Door het samentrekken van de aangezichtsspieren krijg je rimpeltjes in het gelaat. Iedere keer als je lacht, boos kijkt, je voorhoofd optrekt of fronst, vormen zich meer en meer fijne lijntjes en rimpeltjes. Op een bepaald moment blijven deze zichtbaar, ook indien je niet fronst of lacht. Dit is één van de gevolgen van het natuurlijke verouderingsproces van je huid maar ook andere factoren hebben een invloed op rimpelvorming zoals overmatige blootstelling aan UV-straling (zonlicht), roken en gezondheidsproblemen of inname van medicatie.

Overmatig zweten in de oksels kan opgelost worden met een beautox-behandeling.

FILLERS

Om de diepere holtes en rimpels op te vullen bv ter hoogte van de wangen, kin, lippen… gebruiken we fillers. Bepaalde fillers stimuleren de onderhuidse stofwisseling die met de leeftijd vermindert, zodanig dat het effect langduriger is en dat uw huid terug een frissere zachte expressie krijgt.

Afhankelijk van uw behandeling zullen de fillers een werkingsduur hebben van 8 maanden tot een jaar.

Fillers zijn heel erg geschikt voor het herstellen van volumeverlies of het opvullen van rimpels. Door veroudering krimpt het skelet van het hoofd en neemt het steunweefstel (vet, collageen, elastine, spieren, enz.) af in het gezicht. Door veelvuldige blootstelling aan de zon en/of roken gaat de kwaliteit van de huid achteruit.  Een slappe huid icm verminderd steunweefsel en inkrimping van het skelet van je hoofd, zorgen voor een veroudering/verslapping van het gezicht. Fillers bieden daarom een goede oplossing.

Van lichtjes aanlijnen tot een volledige volumebehandeling, fillers laten uw lippen terug stralen. We gebruiken een combinatie van de allernieuwste technieken om uw behandeling te perfectioneren.

U kan de keuze maken tussen een behandeling van enkel de bovenlip, enkel de onderlip, of beide. Afhankelijk van de behandeling kan het resultaat van een half tot wel anderhalf jaar werkzaam blijven.

Afspraak maken
Tarieven