Project Description

MEET MY SKIN

MEET MY SKIN

WAT IS ‘MEET MY SKIN’?

Kom je de eerste keer dan adviseren we je onze ‘MEET MY SKIN’

In deze behandeling van ong 2u verzamelen we zoveel mogelijk informatie over je huid via een huidscan met de OBSERV520 + huidmeting met de Softplus en je leefstijl via ons uitgebreid intakegesprek.

Verder krijg je van ons een gepersonaliseerde behandeling, product en behandeladvies, een GRATIS thuisverzorgingskit voor +/-4 weken en een GRATIS controle/opvolging*.

Indien je wenst kan je na de MEET MY SKIN instappen in ons ‘HEALTHY SKIN PROGRAM'(The Best SKIN For Life)*

Tijdens het intake bespreken we jouw huid, medische achtergrond en wensen.

Vervolgens gaan we de huid grondig en uitgebreid analyseren op basis van verschillende metingen met de Light Skin (foto’s) en Soft Plus (extra meting). We gaan dieper in de huid kijken en eventuele zonneschade in kaart brengen.

Als epigenetisch huidtherapeut ga ik ook dieper in op je voeding, zuur/base in je lichaam en neem ik je spijsvertering even onder de loep.  Zo kom je exact te weten welke huidtype je op dit moment bent en bespreken we welke behandelingen en producten het meest geschikt zijn voor jou.

Na dat we alle gegevens hebben verzameld, krijg je een op maat gemaakte gelaatsbehandeling met een enzymatische of glycol peel, afhankelijk van jouw huidtype.

Deze peel verwijdert een dun laagje van de huid, dode huidcellen, stimuleert celvernieuwing en zorgt voor een betere opname van de werkstoffen die we achteraf aanbrengen. Om je te laten kennismaken met onze toestellen, kan er een keuze worden gemaakt worden uit 1 van onze toestellen + optie of peelings + optie.

 • HYDRAFACIAL / Full treatment of optie
 • OXYGENEO / Full treatment of optie
 • GENESIS / Full treatment
 • PEELING / Full treatment
 • LUMI 8 / Optie
 • IPL / Optie
 1. Na de behandeling krijg je van ons een persoonlijk behandelings- en thuisverzorgingsplan incl huidrapport helemaal afgestemd op jouw huid. Zo weet je welk programma je thuis en in onze praktijk kan voorzetten. We gaan je huid namelijk op een soort van dieet en training zetten net zoals je gaat sporten.
 2. Samen met je huidpaspoort stellen we een gepersonaliseerd thuisverzorgingspakketje samen. Dat kan tevens afgestemd worden icm andere producten die je reeds in gebruik hebt. Indien je wenst, kan je je eigen producten mee nemen en zoeken we naar de beste en meest huidverbeterende combinatie voor jouw huid.

Na 3 tot 4 weken verwachten we je op het controle moment. Hierin wordt besproken of de producten aangenaam zijn en kijken we eventueel aan de hand van een scan of ze geschikt zijn voor je huid en of we reeds een verbetering zien.

Je kan nu kiezen om in te stappen in ons ‘Healhty Skin Program’ waarbij je maandelijks een behandeling laat uitvoeren in onze praktijk. Ben je gestart in ons ‘Healthy Skin Program’, dan kan je genieten van extra voordelen*

 • De ‘MEET MY SKIN’ behandeling is slechts 1 maal te boeken per klant.
 • GRATIS controle/opvolging is enkel geldig na een ‘Meet My SKIN’ behandeling
 • *Kom je elke maand voor een behandeling, dan kan je kiezen om in ons ‘Healthy Skin Program’ te stappen. Hierbij ontvang je een VIP kaart en een directe kassakorting van 10% en tevens om de 6 maanden een GRATIS controle met onze huidscan. LET OP! Is je volgende afspraak niet binnen de aangewezen periode, dan vervalt korting.
 • De kortingen van 10% gelden niet op acties, cadeaubonnen of waardebonnen.
Afspraak maken
Tarieven