Project Description

MEET MY SKIN

MEET MY SKIN

WAT IS ‘MEET MY SKIN’?

Kom je de eerste keer dan adviseren we deze meest uitgebreide en unieke behandeling in ons gamma.

Hiermee helpen we je in 3 stappen naar de beste versie van jouw huid!

In deze behandeling verzamelen we zoveel mogelijk informatie over je huid via scans, krijg je een gepersonaliseerde behandeling en een uitgebreid thuisadvies incl producten voor 2 weken met een controle en opvolging.

Wil je dieper in gaan op een bepaalde huidproblematiek zoals rosacea, acne, …. dan adviseren we de extra optie SMARTSCAN bij te boeken!

Na deze behandeling kan je kiezen om in ons HEALTHY SKIN PLAN te stappen en te genieten van diverse voordelen.

Tijdens het intake bespreken we jouw huid, medische achtergrond en wensen.

We verzamelen  zoveel mogelijk informatie over je huid via een huidscan met de OBSERV520, exclusieve  huidmeting met non-invasieve biopsie en een uitgebreid intake gesprek met advies.

WIL JE UITGEBREIDER ADVIES? 

DE EXTRA OPTIE SMARTSCAN kan detecteren of je tekorten hebt in je lichaam! Als epigenetisch huidtherapeut ga ik ook dieper in op je voeding, nemen we een zuur/base test en ga ik je spijsvertering even onder de loep nemen.  Zo kom je exact te weten waar je op moet letten voor jouw huid.. Zeker aan te raden!

Eventueel kunnen we je doorverwijzen naar onze orthomoleculaire specialiste.

Daarna bespreken we welke behandelingen en producten/supplementen het meest geschikt zijn voor jouw huidindicatie en levensstijl.

Na dat we alle gegevens hebben verzameld, krijg je een op maat gemaakte gelaatsbehandeling afhankelijk van jouw huidindicatie.

We werken met onderstaande apparatuur of facials:

 • HYDRAFACIAL
 • OXYGENEO
 • GENESIS
 • PEELING/FACIAL SKINN-IC
 1. Na de behandeling krijg je van ons een persoonlijk behandelings- en thuisverzorgingsplan incl huidrapport helemaal afgestemd op jouw huid. Zo weet je welk programma je thuis en in onze praktijk kan voorzetten. We gaan je huid namelijk op een soort van dieet en training zetten net zoals je gaat sporten.
 2. Samen met je huidpaspoort stellen we een gepersonaliseerd thuisverzorgingspakketje samen voor een 2-tal weken (daarna kan je eventueel nog verder testen met onze miniaturen tegen betaling). Alles kan afgestemd worden icm andere producten die je reeds in gebruik hebt.
 3. Heb je de SMARTSCAN bij geboekt krijg je van ons een uitgebreider advies inzake voeding en suppletie. Je kan ook de keuze maken om verder te gaan met onze orthomoleculaire specialiste.

Indien je wenst, kan je je eigen producten mee nemen en zoeken we naar de beste en meest huidverbeterende combinatie voor jouw huid.

Na +/-2 weken verwachten we je op het controle moment. Hierin wordt besproken of de producten aangenaam zijn en kijken we eventueel aan de hand van een scan of ze geschikt zijn voor je huid en of we reeds een verbetering zien.

Je kan nu kiezen om in te stappen in ons ‘Healhty Skin Program’ waarbij je maandelijks een behandeling laat uitvoeren in onze praktijk. Ben je gestart in ons ‘Healthy Skin Program’, dan kan je genieten van extra voordelen*

 • Kom je elke maand? Dan kan je een VIP abonnement voor 6 behandelingen aankopen met een korting van 10%. Dit mag in 2 delen betaald worden en dient opgenomen te worden binnen de 8 maanden na aankoop.
 • Je ontvangt elke 4 maanden een gratis huidscan, product update en 24 op 24 online opvolging.
 • Je krijgt als VIP extra voordeel bij de aankoop van bepaalde producten
 • Deze kortingen gelden niet op acties, cadeaubonnen, waardebonnen of bij boeking van een last minute afspraak!

LET OP! Is je afspraak niet binnen de aangewezen periode, dan vervalt jouw korting.

Afspraak maken
Tarieven