Project Description

MEET MY SKIN

MEET MY SKIN

WAT IS ‘MEET MY SKIN’?

Kom je de eerste keer dan adviseren we je onze ‘MEET MY SKIN’

In deze behandeling incl facial van ongeveer 2u verzamelen we zoveel mogelijk informatie over je huid via een huidscan met de OBSERV520, exclusieve  huidmeting met non-invasieve biopsie en intake gesprek, we gaan dieper in op je leefstijl, een speekseltest uitvoeren en je microbioom wordt besproken.

Op basis van al deze gegevens stellen we een schema op voor in de praktijk en thuis incl producten voor +/- 2 weken, controle + opvolging.

Tijdens het intake bespreken we jouw huid, medische achtergrond en wensen.

Vervolgens gaan we de huid grondig en uitgebreid analyseren op basis van verschillende metingen met de Observ (foto’s) en Soft Plus (extra meting). We gaan dieper in de huid kijken en eventuele zonneschade of schade in de huidbarriere in kaart brengen.

Als epigenetisch huidtherapeut ga ik ook dieper in op je voeding, nemen we een zuur/base test en ga ik je spijsvertering even onder de loep nemen.  Zo kom je exact te weten waar je op moet letten voor jouw huid. Tevens bespreken we welke behandelingen en producten/supplementen het meest geschikt zijn voor jouw huidindicatie en levensstijl.

Na dat we alle gegevens hebben verzameld, krijg je een op maat gemaakte gelaatsbehandeling met een enzymatische of glycol peel, afhankelijk van jouw huidtype.

Deze peel verwijdert een dun laagje van de huid, dode huidcellen, stimuleert celvernieuwing en zorgt voor een betere opname van de werkstoffen die we achteraf aanbrengen. Om je te laten kennismaken met onze toestellen, kan er een keuze worden gemaakt worden uit 1 van onze toestellen incl opties twv +/- 159 euro

 • HYDRAFACIAL
 • OXYGENEO
 • GENESIS
 • PEELING
 • LUMI 8
 • M-PEN
 • IPL
 1. Na de behandeling krijg je van ons een persoonlijk behandelings- en thuisverzorgingsplan incl huidrapport helemaal afgestemd op jouw huid. Zo weet je welk programma je thuis en in onze praktijk kan voorzetten. We gaan je huid namelijk op een soort van dieet en training zetten net zoals je gaat sporten. Ook je leefstijl wordt hier grondig in besproken.
 2. Samen met je huidpaspoort stellen we een gepersonaliseerd thuisverzorgingspakketje samen voor een 2-3 tal weken. Dat kan tevens afgestemd worden icm andere producten die je reeds in gebruik hebt. Indien je wenst, kan je je eigen producten mee nemen en zoeken we naar de beste en meest huidverbeterende combinatie voor jouw huid.

Na +/-2 weken verwachten we je op het controle moment. Hierin wordt besproken of de producten aangenaam zijn en kijken we eventueel aan de hand van een scan of ze geschikt zijn voor je huid en of we reeds een verbetering zien.

Je kan nu kiezen om in te stappen in ons ‘Healhty Skin Program’ waarbij je maandelijks een behandeling laat uitvoeren in onze praktijk. Ben je gestart in ons ‘Healthy Skin Program’, dan kan je genieten van extra voordelen*

 • De ‘MEET MY SKIN’ behandeling is slechts 1 maal te boeken per klant.
 • GRATIS controle/opvolging is enkel geldig na een ‘Meet My SKIN’ behandeling
 • *Kom je elke maand voor een behandeling, dan kan je kiezen om in ons ‘Healthy Skin Program’ te stappen. Hierbij ontvang je een VIP kaart en een directe kassakorting van 10% en tevens om de 6 maanden een GRATIS controle met onze huidscan. LET OP! Is je volgende afspraak niet binnen de aangewezen periode, dan vervalt korting.
 • De kortingen van 10% gelden niet op acties, cadeaubonnen of waardebonnen.
Afspraak maken
Tarieven