Project Description

ZUURSTOFBEHANDELING – INTRACEUTICALS

ZUURSTOFBEHANDELING – INTRACEUTICALS

WAT IS INTRACEUTICALS?

Het geheim van vele bekende bv’s en Hollywoodsterren. Je huid verjongen in 60min? Kan dat? Ja, en zuurstof is ons geheim.

Wil jij graag een jeugdige uitstraling en geen agressieve behandeling? Ook ideaal bij rosacea en een gevoelige huid.

Al na 1 behandeling zichtbare resultaten: gelaatscontouren zijn strakker, kraaienpootjes en rimpels zijn zichtbaar verminderd in diepte. Kortom, de huid heeft terug een mooie GLOW en ziet er egaler uit!

Kan apart als Hollywood Facial of icm Hydrafacial, Dermaplane, Geneo en meer …

  • Gevoelige huid
  • Gedehydrateerde of droge huid (zorgt voor een optimale vochtbalans in de huidcellen)
  • Fijne lijntje en rimpeltjes
  • Droogtelijntjes
  • Icm met Dermaplane Pro, Enzyme Peel en Hydrafacial zorgt dit voor een optimale verzorging van je huid
  • Je kan een eenmalige behandeling ondergaan waarmee u direct zichtbare resultaten heeft die ongeveer 1 week zichtbaar blijft.
  • Je kan kiezen voor een maandelijkse behandeling als facial
  • Voor een optimaal resultaat raden we een kuur van 6 behandelingen aan eventueel icm een Peeling, Dermaplane of Hydrafacial

Er is geen hersteltijd voor deze behandeling , daar we onder druk van 98% zuivere zuurstof gaan we een serum insluizen in de huid. Dit serum bevat heel actieve ingrediënten zoals; hyaluronzuur, aloë vera, groene thee, vit. A,C,E. Door de druk van de zuurstof ( 3.5 Bar ) kunnen we dit serum tot in de huidcellen (dermis) brengen en is de werking veel dieper en intenser. De huidcellen worden terug volumineuzer, de collageen- en elastineproductie wordt terug gestimuleerd en hersteld.

Contra-indicaties zijn:

Er zijn geen contra-indicaties voor deze behandeling. Je kan deze in alle tijden laten uitvoeren om je huid te herstellen of te hydrateren.

Afspraak maken
Tarieven

*HEALTHY SKIN PLAN

Kom je op regelmatige basis voor een vervolgbehandeling, dan kan je kiezen om in ons ‘Healthy Skin Plan’ te stappen met een kroting van 10% op zowel behandelingen als producten!

Indien jij beslist om in te stappen in ons Healthy Skin Plan moet jij enkel een VIP kaart aanvragen bij ons. Het enige wat jij dient te doen is een maandelijkse afspraak in te plannen voor jouw behandeling (dwz binnen de 4 weken) en dit voor min een half jaar. Ons systeem doet de rest.

NIET GELDIG op last minute boekingen of icm andere acties.

VOOR MEER INFO en VOOR EN NA FOTO’S VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA