Project Description

COOLIFTING BEAUTYGUN

COOLIFTING BEAUTYGUN

WAT IS COOLIFTING?

De Coolifting beautygun is een intense anti-agingbehandeling van 5 minuten die apart of als supplement bij elke gelaatsverzorging gebruikt kan worden en zorgt voor een intense huidverjonging, lift je huid en stelt de nood aan een facelifting voor jaren uit.

De Coolifting is de snelste en meest spectaculaire behandeling van het moment, die effectief de strijd aangaat met de gevolgen van het ouder worden.

De Coolifting pistolen schieten onder hoge druk een krachtige CO2-straal van een zeer lage temperatuur (-20 gradenºC ) op de gezichtsweefsels.
Die straal wordt gecombineerd met een extreem hoge concentratie aan geatomiseerde actieve stoffen. Het is de snelste en spectaculairste behandeling die er bestaat om de strijd aan te gaan met de gevolgen van het ouder worden.

 

Voor elke huid die nood heeft aan huidverjonging. De bahndeling kan al op jongere leeftijd preventief worden ingezet.

  • Fijne lijntjes
  • Beginnende verslapping
  • Rimpeltjes
  • Kan bij elk huidtype

De Coolift kan per sessie worden uitgevoerd als boost los of icm de Hydrafacial of andere behandeling.

Wil je meer resultaat dan adviseren we een totale anti-aging kuur met de Coolifting beautygun die bestaat uit 8 behandelingen verspreid over 8 weken om je collageenaanmaak intensief te stimuleren.

Op langere termijn worden de beste resultaten behaald als je iedere 4 tot 6 weken voor een onderhoudsbehandeling naar jouw huidspecialiste gaat.

Na iedere behandeling maken de fibroblasten nieuw collageen en elastine aan en worden deze terug op actief gezet zoals 10 jaar geleden . Door meerdere behandelingen toe te passen voor een langere periode wordt deze piek zo lang mogelijk aangehouden om zoveel mogelijk collageen en elastine aan te maken .

De 4 tot 6-wekelijkse onderhoudsbeurten zijn nodig omdat de huid zich elke 4 weken vernieuwt. De fibroblasten worden na verloop van tijd weer minder of  inactief met als gevolg huidveroudering , het blijft dus nodig om deze na de kuur te blijven stimuleren voor collageenaanmaak en de huidveroudering stop te zetten. Ook raden we het gebruik van de Ultra Moist serum aan met een hoge dosis hyaluronzuur en vitamines om je huid van de de juiste actieve ingrediënten te voorzien.

De Coolifting heeft geen hersteltijd want het is 100% pijnloos en veilig. Je kan meteen erna make-up dragen of je werk verder zetten. Wel adviseren we een aangepaste thuisverzorgings routine om het resultaat te blijven behouden.

Contra-indicaties zijn:

Kanker, open wonden, infecties, bepaalde auto-immuunziekten, rosacea, actieve acné, …

Ben jij zwanger of geef je borstvoeding? Meldt het ons.

Afspraak maken
Tarieven

VOOR MEER INFO en VOOR EN NA FOTO’S VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA