Heb je last minute besloten om een avondje uit te gaan of nog snel toegezegd voor een etentje met die ‘oh zo leuke date’? Maar dan besef je plots dat je te weinig tijd hebt om je nog helemaal op te maken. Paniek alom of toch niet? Ik heb hier wat leuke tips die ik zelf vaak toe pas wegens tijdgebrek. In no-time creëer je een glamour look.

 

1. Fast make-up tip

Een foundation is multifunctioneel. Hoe dan? Onze I-Conceal foudation van Image Skincare bijvoorbeeld breng je aan met een borstel voor een super natuurlijk effect en een WOW GLOW. Oneffenheden stip je aan en wrijf je lichtjes open, zo heb je meteen ook een concealer. Nog even afwerken met een bronzer die je ook als blush kan aanbrengen enkel op je jukbeenderen. Lipstick of lipgloss, een klein beetje oogschaduw, mascara en klaar is kees.

2. Met een bankkaart kan je niet enkel geld afhalen maar ook…

Je bankkaart of een andere gelijkaardige kaart is een handig hulpmiddel als je snel mascara moet aanbrengen na dat je je foundation hebt aangebracht als een prof. Houd ze achter je wimpers, zo komt er geen product op je ooglid terecht. Dit heb ik zo vaak aan de hand..dus voor mij een TOPPIE TIP!

3. Klonterwimpers, nee dank je…

Haast en spoed is zelden goed. Zeker bij het aanbrengen van je mascara. Klonters komen net op dat ongewenst moment. Opnieuw beginnen? Neen..het kan ook anders. Hou een oude tandenborstel apart om deze klus te klaren. Hoe? Wrijf ermee door je wimpers en hop vaarwel klonters!

4. Nagels lakken en drogen zonder nageldroger?

Bijna klaar? Of nee toch niet je nagels willen toch ook nog een kleurtje. Lak ze, laat ze twee minuutjes drogen en dompel ze nadien enkele seconden onder is ijskoud water met daarin nog enkele ijsblokjes. Succes verzekerd.

5. Wavy beach hair of een glamoureuze look

Beachwaves zijn momenteel een hype. Maak een vlecht, ga erover met een stijltang en maak de staart weer los. Zo creëer je een natuurlijk ogende slag. Wil je meer krullen maak dan een hoge paardenstaart. Neem elke keer een deeltje van je staart en draai je krultang er omheen tot je alles gekruld hebt. Los maken en je hebt meteen glamour krullen.

6. Mini facial @ home

Voelt je huid wat dof en denk je dat je met alleen make-up er niet mee weg komt. Dan verklap ik je mijn groot geheim. Image Skincare heeft hiervoor 2 toppers. Breng na het reinigen het Ageless Resurfacing Mask op je gelaat aan met daarover meteen de Vital C Hydrating Enzyme Mask. Laat 10 min zitten, bevochtig je vingers en masseer deze emulsie lichtjes over je gelaat. Neem af met lauw water en een washandje en je straalt als een ster. Hierover je make-up en het lijkt net alsof je van de catwalk komt.

Hebben jullie zelf nog leuke tips? We horen ze graag.