Het is belangrijk om steeds de juiste foundation aan te kopen maar geef toe een perfecte kleur is vaak moeilijk te vinden. Ga je te licht, krijg je een grijze schijn op je gezicht. Ga je te donker, krijg je randen en kleurovergangen die niet overeenstemmen met je handen en hals. Een NO dus.

De truc van 2 foundations!

Daar bedoelen we niet mee: eentje voor de zomer en eentje voor de winter want je huid verkleurd langzaam aan naar donkere of lichte tint.

Schaf in de winter een foundation aan die het beste past bij je lichtste huidtint. Denk eraan test deze steeds op je kaaklijn, liefst bij daglicht en met een vergrote spiegel. Vraag een tester indien je het liever thuis wilt uitproberen. Verder schaf je je een foundation aan die 2 tinten donkerder is. Met deze 2 kun je aan de slag.

Breng een kleine hoeveelheid foundation aan op je handrug, voeg vervolgens 1 druppel donkere foundation toe en meng. Test opnieuw op je kaaklijn. Te licht? Voeg opnieuw een druppel toe. Te donker? Voeg een druppel lichte toe. Doe dit net zolang tot je de gewenste kleur hebt bereikt. Deze moeten echt blenden met je eigen huidtint. Je mag dus praktisch geen overgang meer zien. Even wat zoeken maar eens je het onder de knie hebt loopt het vanzelf.

Heb je teveel gemaakt? Doe de overschot dan in een potje met gesloten deksel en bewaar voor de volgende dag/dagen.

Veel succes!

Bij BeauBeau hebben we fijne primers en foundations van Golden Rose aan een zacht prijsje. Kom ze gerust testen bij ons in het instituut. Wij geven je graag gratis advies en een korte kleuranalyse.

Foundations van Golden Rose reeds vanaf 17,95 euro.