Decemberstress vermijden!

De maand van gezelligheid, warmte en feestelijke decoraties, maar helaas ook de maand waarin stress vaak de kop opsteekt…ENNN we weten dat stress niet goed is voor jouw huid.

Het organiseren van diners, het zoeken naar het perfecte cadeau, en het jongleren met sociale verplichtingen kan soms overweldigend zijn. Maar vrees niet! Er is een manier om te ontspannen en jezelf te verwennen te midden van alle drukte. Dit jaar, omarm de schoonheid van zelfzorg en verwennerij met cadeaubonnen voor beauty behandelingen.

Hier deel ik alvast mijn eigen tips om decemberstress te verminderen en van welverdiende ontspanning te genieten.

1) Kies een cadeaubon: Begin je ontspanningsreis door een cadeaubon te kiezen. Deze doen het steeds goed en zijn lekker makkelijk. Beauty behandelingen, massages, welness en restaurants vind ikzelf de leukste bonnen.

EXTRA TIP! Zoek een gerenommeerde spa of salon. Lees recensies voordat je een cadeaubon aankoopt

2) Plan ook een ontspanningsmoment voor jezelf: Kies een datum en tijd die jou het beste uitkomt om volledig van je beauty behandeling te kunnen genieten. Selfcare is important & Hydrafacial is the key.

EXTRA TIP! Boek die dag geen extra’s meer maar concentreer je op de ontspanning

3) Ontspanningstechnieken: Probeer ontspanningstechnieken zoals yoga, meditatie, aromatherapie en buitenwandelingen om stress onder controle te houden en van de feestdagen te genieten. Voor mij helpt een dagelijkse wandeling en meditatie via spotify.

EXTRA TIP! Leer loslaten, je heb maar 2 handen. Toch even een hels stress moment…trek je even terug op een rustige plaats en adem 3 min diep in en uit.

4) Bewuste voedingskeuzes: Lees het menu zorgvuldig wanneer je uit eten gaat en kies gezonde opties met veel groenten, mager eiwit en volle granen. Beperk de suiker iname en alcohol. De alomgekende water bokalen gevuld met vers fruit of komkommer doen het steeds goed bij ons.

EXTRA TIP!  Heb je een feestje @ home? Probeer zoveel mogelijk inkopen alsook de voorbereidingen op voorhand te doen. Een lege plek in de diepvries komt nu helemaal van pas. Kies voor gerechten waarbij geen uren in de keuken moet vertoeven. Pascale Naessens doet het bij ons heel goed!

Afspraak maken
Tarieven
CADEAUBON KOPEN

VOOR MEER INFO en VOOR EN NA FOTO’S VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA