Hydrafacial


OPGELET! Behandelingen geboekt voor 1/11/2019 zijn nog aan de oude prijs en de oude manier van werken. Dit geldt voor alle behandelingen die geboekt zijn voor deze datum. 

Onze filosofie en belofte

Jou huid is het mooist wanneer ze gezond is. Ons doel is om niet enkel het zicht van de huid te verbeteren, maar vooral om deze tot een maximum te herstellen. Een levensstijl die door maandelijks onderhoud de beste resultaten behaalt. Wij zorgen ervoor dat de juiste behandeling wordt gebruikt voor ieder huidtype. Een gepersonaliseerde behandeling die niet enkel snel en doeltreffend is, jou huid krijgt opnieuw een jeugdige en gezonde look. De kwaliteit van je huid verbetert. Het is een gezondheidsbehandeling voor de huid!

Bekijk hierboven de stappen van de behandeling zoals reinigen, exfoliatie en extracties om de onzuiverheden en dode huidcellen te verwijderen terwijl er op hetzelfde moment met vitale voedingsstoffen zoals antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur gewerkt wordt.

Wat is HydraFacial?

Hydradermabrasie werd ontwikkeld vanuit de behoefte naar efficiëntere huidverbetering, zonder agressieve toepassingen en zonder de neveneffecten. Met de 4-in-1-behandeling van Hydrafacial zijn we in staat om je huid te peelen (met diverse sterktes), extracties uit te voeren, te hydrateren en antioxidanten in te sluizen met als voordeel een onmiddellijk en blijvend resultaat geeft zonder wachttijd.

Alleen HydraFacial gebruikt een gepatenteerde technologie om te reinigen, extracties uit te voeren en te hydrateren. HydraFacial super serums zijn gemaakt met verzorgende ingrediënten die een onmiddellijk stralende gloed geven. Het unieke serum-transportmechanisme plaatst de HydraFacial in een unieke categorie los van de rest.

De fantastische resultaten zijn niet alleen onmiddellijk, maar ook langdurig zichtbaar. Boek extra boosters (botoxlike/pigmentatie of diepere peels) voor een nog beter resultaat!

Voordelen:

> Geen wachttijd
> Aangename behandeling
> Snelle behandeling (+/- 45min)
> Onmiddellijk langdurig resultaat
> Voor alle huidtypes. Zelfs de meest gevoelige huid!
> De sterkste non-invasieve behandeling

Hydrafacial kan ingezet worden bij:

  • UV-schade – hyperpigmentatie – oneven huidskleur
  • Fijne lijntjes en rimpels – droge of gedehydrateerde huid
  • Grauwe en vale huid, rokershuid
  • Vette en acnegevoelige huid – verstopte en verwijde poriën
  • Verouderde huid, verslapte huid, diepere rimpels als opfrissing
  • Onzuivere huid, comedonen (zwarte puntjes)

*Ons ‘Healthy Skin Program’ 5 + 1 GRATIS is enkel geldig bij een kuur van om de 2 weken of maandelijkse behandeling. Is je volgende afspraak langer dan de aangewezen periode, dan wordt de vaste prijs opnieuw aangerekend.