ACNE

ACNE

Acne, ook wel bekend als puistjes, is een veelvoorkomende huidaandoening die optreedt wanneer de poriën van de huid verstopt raken met talg, dode huidcellen en bacteriën. Het resulteert vaak in de vorming van mee-eters, puistjes en rode bultjes. Acne komt meestal voor tijdens de puberteit, maar kan ook op latere leeftijd voorkomen.

Verschillende stadia van Acné:

Graad 1
De huid heeft enkel comedonen/mee-eters, open of gesloten. Blackheads en whiteheads genoemd. Er is vaak een vettige huidgloed en geen ontstekingen.
Graad 2
De huid heeft blackheads en whiteheads, een paar ontstekingen, verwijde poriën en een glanssluier van talg. Papels en pustels veroorzaken verstopping en vernietiging van de talgklierwand met als gevolg ontstekingen maar nog geen littekenvorming.
Graad 3
Papels, pustels en abcessen overheersen het huidbeeld. De papels zijn duidelijk voelbaar. Littekenvorming is nu wel mogelijk.
Graad 4
Een aantal comedonen, papels maar veel pustels, cysten en abcessen tot diep in de huid. Dit is een ernstige vorm van acne en staat ook bekend als acne conglobata. De littekens zijn blijvend. Hier nemen we best contact op met een dermatoloog.

HOE KUNNEN WIJ JOUW HUID ONDERSTEUNEN?

Hydrafacial de efficiëntste behandeling waarbij we zonder agressieve toepassingen of neveneffecten een mooie glow gaan creëren en acne gaan ondersteunen. Met deze behandeling zijn we in staat om je huid met een milde zuigkracht te peelen, te zuiveren, te hydrateren en antioxidanten in te sluizen met als voordeel een onmiddellijk en blijvend resultaat zonder hersteltijd. Boosters en LED helpen je bij het verminderen van roodheden en hyperpigmentatie.

Lees meer…

We bieden een groot gamma aan esthetische en medische peelingen van zeer mild tot intensief waaronder 1 specifiek voor acne. Met een peeling ga je de dode huidcellen verwijderen maar ook de opname van werkstoffen verbeteren en de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleren. Deze behandelingen worden steeds afgewerkt met de Lumi 8 LED Therapy om je huid te herstellen en te kalmeren. Wij adviseren om een kuur te nemen voor een optimaal resultaat.

Lees meer…

Verbeter en verjong je huid met onze SKINPEN behandeling. Stimuleer de aanmaak van collageen en elastine in je huid en verminder acne littekens met de meest veilige, effectieve, professionele en medische microneedling pen met bewezen klinische werkzaamheid (in vivo getest) en spectaculaire resultaten. Incl thuisverzorgingspakket voor 1 week. Wij adviseren om een kuur te nemen voor een optimaal resultaat.

Lees meer…

Afspraak maken
Tarieven

ONDERSTEUNENDE PRODUCTEN

VOOR MEER INFO en VOOR EN NA FOTO’S VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA