BLOEDBLAASJES/SPIDER NAEVUS

BLOEDBLAASJES/SPIDER NAEVUS

Bloedblaasjes of hemangiomen zijn goedaardige gezwelletjes gevuld met bloed. De verheven rode bolletjes hebben een grote van een speldenknop en zijn gevuld met talrijke kleine bloedvaatjes.  Spider Naevus bestaat uit een centrale rode verhevenheid (de ‘kop van de spin’) die meestal zo groot is als een speldenknop. Beiden kunnen zeer makelijk verwijderd worden dmv coagulatie.

BLOEDBLAASJES

Bloedblaasjes ontstaan door de abnormale groei van kleine bloedvaten in de huid. De exacte oorzaak is niet altijd duidelijk, maar genetische factoren, blootstelling aan zonlicht en veroudering kunnen een rol spelen. Ze komen wel vaker voor bij mensen ouder dan 30 jaar. Doch ze kunnen al voorkomen op tienerleeftijden en nemen vervolgens in aantal toe.

SPIDER NAEVUS

Ze ontstaan door een plaatselijke verwijding van een klein bloedvaatje van de huid. Waarom het bloedvaatje verwijdt is niet duidelijk. De roodheid is wegdrukbaar, dit wil zeggen dat door op de plek te drukken het bloed uit de vaatjes kan worden geduwd. Bij loslaten vullen de vaatjes zich weer onmiddellijk. De voorkeursplek voor spinnenkopjes is het gelaat maar ook op het lichaam kan je ze terug vinden.

Vaak zijn deze beiden goed te verwijderen via coagulatie maar indien ze te groot en te diep zitten adviseren we een laserbehandeling bij een daarvoor opgeleide arts.

Merk jij meer en meer rode puntjes op of spider naevi en vind je ze storend? Dan kunnen we samen een behandelplan opstellen voor egale gezonde huid met een optimaal resultaat.

HOE KUNNEN WIJ JOUW HUID ONDERSTEUNEN?

Stoor jij je aan rode adertjes, steelwratjes, bloedblaasjes en andere vervelende huidproblemen in jouw gezicht of op je lichaam. Met onze T-away weefselvriendelijke behandelingen neem je binnen enkele minuten afscheid van diverse huidoneffenheden. Razendsnel met direct zichtbaar resultaat door middel van de coagulatietechniek!

De techniek: De T-Away gebruikt de USHF (Ultra Short High Frequency) technologie. De impuls van de elektrische stroom wordt omgezet in een hitte-impuls, welke voor probleemgebieden toestaat veilig en effectief te behandelen zonder effect op het omringende weefsel.

De T-away is niet pijnloos en we werken in deze behandeling steeds in combinatie met onze LUMI 8 LED therapy om zo de wondheling te doen versnellen.

Lees meer…

Afspraak maken
Tarieven

ONDERSTEUNENDE PRODUCTEN

VOOR MEER INFO en VOOR EN NA FOTO’S VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA