Bloedblaasjes

Bloedblaasjes

WAT ZIJN BLOEDBLAASJES?

Bloedblaasjes of hemangiomen zijn iets verheven rode bolletjes ter grote van een speldenknop. Ze bevinden zich op het lichaam, zijn gevuld met talrijke kleine bloedvaatjes en komen voor bij alle leeftijden. Maar wel vaker voor bij mensen boven de dertig.

Ze ontstaan spontaan en is de oorzaak niet bekend, soms door stress of bij zwangerschap en onder invloed van hormonale factoren die de vaatwandjes doen verwijden en verslappen en zo de bloedblaasjes vormen.

Ze zijn helemaal onschuldig, maar veel mensen vinden dit cosmetisch gezien storend.

Er zijn diverse soorten hemangiomen:

  • Cherry angioma / kersenwratjes / cherry spots: de naam zegt het al, een rode bult die op een kers lijkt.
  • Angioma senilia / haemangioma senilis / hemangioom /cavernes angioma /ruby spots / bloedvin: een of meerdere felrode of donker blauwe bultjes op de lippen of ergens anders op het lichaam.

Wij behandelen deze bloedblaasjes met de grootste zorg door coagulatie en dit in combinatie met on LUMI 8 LED therapy van Mesoestetic om de wondjes sneller te doen genezen.

Wil je meer weten over de behandeling van deze bloedblaasjes? Lees dan even onderaan verder wat wij voor jou kunnen doen.

WAT KUNNEN WIJ DOEN?

Stoor jij je aan rode adertjes, steelwratjes, bloedblaasjes en andere vervelende huidproblemen in jouw gezicht of op je lichaam. Met onze T-away weefselvriendelijke behandelingen neem je binnen enkele minuten afscheid van diverse huidoneffenheden. Razendsnel met direct zichtbaar resultaat door middel van de coagulatietechniek!

De techniek: De T-Away gebruikt de USHF (Ultra Short High Frequency) technologie. De impuls van de elektrische stroom wordt omgezet in een hitte-impuls, welke voor probleemgebieden toestaat veilig en effectief te behandelen zonder effect op het omringende weefsel.

De T-away is niet pijnloos en we werken in deze behandeling steeds in combinatie met onze LUMI 8 LED therapy om zo de wondheling te doen versnellen.

Lees meer…

Afspraak maken
Tarieven