BLOEDBLAASJES

BLOEDBLAASJES

Bloedblaasjes of hemangiomen zijn goedaardige gezwelletjes gevuld met bloed en kunnen makkelijk verwijderd worden dmv coagulatie. De verheven rode bolletjes hebben een grote van een speldenknop en zijn gevuld met talrijke kleine bloedvaatjes.  Ze komen overal op het lichaam voor. Bloedblaasjes zijn helemaal onschuldig, maar worden vaak wel als cosmetisch storend beschouwd.

Bloedblaasjes ontstaan door de abnormale groei van kleine bloedvaten in de huid. De exacte oorzaak is niet altijd duidelijk, maar genetische factoren, blootstelling aan zonlicht en veroudering kunnen een rol spelen. Ze komen wel vaker voor bij mensen ouder dan 30 jaar. Doch ze kunnen al voorkomen op tienerleeftijden en nemen vervolgens in aantal toe.

Merk jij meer en meer rode puntjes op en vind je ze storend? Dan kunnen we samen een behandelplan opstellen voor egale gezonde huid met een optimaal resultaat.

Bloedblaasjes zijn meestal onschadelijk en vereisen vaak geen behandeling. Als ze om cosmetische redenen of vanwege bloedingen verwijderd moeten worden, zijn hier enkele mogelijke benaderingen:

  1. Elektrocoagulatie: Hier maken wij gebruik van en dit houdt in dat een elektrische stroom wordt gebruikt om het bloedblaasje te verwarmen en te coaguleren, waardoor het wordt verwijderd.
  2. Lasertherapie: Laserbehandeling kan worden gebruikt om bloedblaasjes te vernietigen zonder de omringende huid te beschadigen.
  3. Cryotherapie: Hierbij wordt het bloedblaasje bevroren met vloeibare stikstof, waardoor het wordt vernietigd.
  4. Chirurgische verwijdering: In sommige gevallen kan een arts ervoor kiezen het bloedblaasje chirurgisch te verwijderen.

HOE KUNNEN WIJ JOUW HUID ONDERSTEUNEN?

Stoor jij je aan rode adertjes, steelwratjes, bloedblaasjes en andere vervelende huidproblemen in jouw gezicht of op je lichaam. Met onze T-away weefselvriendelijke behandelingen neem je binnen enkele minuten afscheid van diverse huidoneffenheden. Razendsnel met direct zichtbaar resultaat door middel van de coagulatietechniek!

De techniek: De T-Away gebruikt de USHF (Ultra Short High Frequency) technologie. De impuls van de elektrische stroom wordt omgezet in een hitte-impuls, welke voor probleemgebieden toestaat veilig en effectief te behandelen zonder effect op het omringende weefsel.

De T-away is niet pijnloos en we werken in deze behandeling steeds in combinatie met onze LUMI 8 LED therapy om zo de wondheling te doen versnellen.

Lees meer…

Afspraak maken
Tarieven

ONDERSTEUNENDE PRODUCTEN

VOOR MEER INFO en VOOR EN NA FOTO’S VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA