Couperose

Couperose

WAT IS COUPEROSE?

Door het voortdurend uiteenzetten van de adertjes in het gezicht verslapt de wand van deze adertjes geleidelijk aan en kunnen deze op den duur niet meer normaal vernauwen. Deze chronische vaatverwijding noemt men couperose. Het kan worden uitgelokt worden door een alcohol, verandering van temperatuur (sauna /felle koude wind), pikant voedsel, inspanning, hormonale veranderingen, ouderdom, emotionele stress maar ook door cosmetica.

Wat kan je doen om de triggers die deze roodheid uitlokken te vermijden?

  • Gebruik geen cosmetica en gezichtsproducten die ingrediĂ«nten bevatten zoals alcohol en parfums (fragrances), Deze producten irriteren je huid.
  • Bescherm je huid met een goede zonbeschermingscreme (SPF 20 – 50)
  • Bescherm je huid tegen koude – deze kan een flare-up uitlokken
  • Breng je huidverzorging zachtjes aan, zonder wrijving en druk
  • Vermijd cafeĂŻne en alcoholhoudende drank en sterk gekruid voedsel

WAT KUNNEN WIJ DOEN?

De Galaxya heeft maar liefst vijf programma’s, voor een breed spectrum aan individuele behandelmogelijkheden voor huidverbetering (roodheden en adertjes) en verjonging. Dankzij het Beauty Pulse Light, een pulslicht met hoge intensiteit met een breed spectrum dat thermische en selectieve energie uitstraalt, zijn onze behandelingen effectief en veilig. Icm de T-Away geeft dit verbluffende resultaten.

Lees meer…

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat een therapie met ledlicht ideaal is om het uitzicht van je huid merkelijk te verbeteren. Ledlicht stimuleert celgroei, heropbouw en het ontgiften van je huid.  Onze Lumi 8 ledlichttherapie beschikt over diverse efficiënte programma’s gericht om specifieke problemen zoals roodheden te kalmeren en op te lossen. Pijnloos en ontspannend. In de kuur die de huid gereinigd te zijn.

Lees meer…

Stoor jij je aan rode adertjes, steelwratjes, bloedblaasjes en andere vervelende huidproblemen in jouw gezicht of op je lichaam. Met onze T-away weefselvriendelijke behandelingen neem je binnen enkele minuten afscheid van diverse huidoneffenheden. Razendsnel met direct zichtbaar resultaat door middel van coagulatie van de bloedvaatjes!

Lees meer…

Afspraak maken
Tarieven