Vette huid

Vette huid

WAT IS EEN VETTE HUID?

Vette huid is goed te herkennen door te kijken naar de T-zone (kin, neus en voorhoofd). Als je een vette huid hebt glimt dit gebied vaak. Ook is een vette huid altijd dikker dan een niet-vette huid omdat er meer talg op het huidoppervlak zit met als gevolg dat de huid eerder verhoornd.

Talg is voor een belangrijk deel uit vet opgebouwd en heeft een onmisbare functie voor het lichaam. Het is een beschermingsolie die de huid beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf. Op het moment dat je een vette huid hebt is het proces van talg aanmaken niet in evenwicht met het natuurlijke verlies.

Vette huid heeft anderzijds ook voordelen want een vette huid verouderd veel minder snel en de huid blijft lang jong. Ook is deze huid veel sterker in verhouding met een droge huid. Het is aan te raden om de talgproductie weer in evenwicht te brengen want als dit lukt krijg je niet een droge huid maar een gezonde en goed beschermde huid. Probeer dus de balans te vinden om een optimale huid te creëren.

WAT KUNNEN WIJ DOEN?

Onze Hydrafacials bieden een oplossing voor allerlei huidproblemen. Onze Total Correct Hydrafacial met het blauwe LED licht is een ideale behandeling voor mensen die lijden aan een vette huid of acné. Het remt namelijk de productie van talg en doodt de bacteriën.

Lees meer…

Bij een peeling wordt een dunne laag oude oppervlakkige huidcellen verwijderd waardoor een vette en acne gevoelige huid zal verbeteren en nieuwe jonge huidcellen worden aan de oppervlakte aangemaakt. De huid gaat er hierdoor zacht, minder glimmend en egaal uitzien. Effectief tegen diverse huidproblemen. Gegarandeerd resultaat icm met het juiste gebruik van producten voor een vette huid. Vraag ons advies.

Lees meer…

Afspraak maken
Tarieven