WIL JIJ EENS EEN GRATIS HYDRAFACIAL! 

KLIK OP DEZE LINK!

Er is in deze tijden een hoge concurrentiestrijd tussen allerlei firma’s. Er zijn zoveel verschillende producten en behandelingen dat je op het laatste het bos door de bomen niet meer ziet. Ik heb er lang over gedaan, veel opzoekwerk verricht, getest, ondervonden, meningen gevraagd, … om voor mijn klanten de beste producten te kiezen en ben heel tevreden met mijn keuze. De reacties van de klanten liegen er niet om. Ook met de toestellen waarmee ik werk heb ik veel getest, aangekocht en weer verkocht!

Onlangs heb ik weer met grote trots een specialisatiecursus bij Senitas gevolgd over de Hydrafacial. Ik mag toch zeggen dat ik weer veel heb bijgeleerd. Eric Ricard was special uit de US naar België afgezakt om ons nieuwtjes te brengen.

Het aanbod van mijn behandelingen is vrij groot en natuurlijk is dit voor elke persoon verschillend maar mijn lievelingetje inzake huidbehandelingen kan ik toch wel de Hydrafacial noemen.


Wat is doet die Hydrafacial nu eigenlijk en waarom deze behandeling zo goed voor je huid?

Het is eigenlijk een gezondheidsbehandeling voor je huid. Het werkt als een microdermabrasie maar minder agressief en werd ontwikkeld vanuit de behoefte naar efficiëntere huidverbetering, zonder de neveneffecten. Met de 4-in-1-behandeling van Hydrafacial zijn we in staat om uw huid te peelen, extracties uit te voeren, te hydrateren en antioxidanten in te sluizen met als voordeel een onmiddellijk en blijvend resultaat geeft zonder wachttijd. Je huid straalt en ziet er gezond uit.

De Hydrafacial kan ingezet worden bij zo goed als elk huidtype en kan heel wat huidproblemen aanpakken zoals:

  • UV-schade – hyperpigmentatie – oneven huidskleur
  • Fijne lijntjes en rimpels – droge of gedehydrateerde huid (eczeem)
  • Verlies van structuur, weerstand en stevigheid
  • Vette en acnegevoelige huid – verstopte en verwijde poriën
  • Verouderde huid

We zijn ondertussen ook gestart met een nieuw concept! BENIEUWD!