Grove poriën

Grove poriën

WAT ZIJN GROVE PORIEN?

Onze huid heeft zowel onzichtbare poriën die vocht afscheiden (zweetklieren) als poriën die talg afscheiden (talgklieren). Vergrote poriën vindt men vaak rond de neus en op de T-zone dus bij een vettere huid. Grove poriën kunnen we helaas niet verkleinen want poriën hebben geen spiertjes. We kunnen ze zeker wel minder zichtbaar maken.

Doordat de hoeveelheid collageen in de huid afneemt bij het ouder worden vermindert de stevigheid van de poriënwandjes. Talg, make-up resten en andere soorten vervuiling die erin achterblijven rekken de poriën als het ware open waardoor ze meer zichtbaar worden. Ook de zweetklieren in de huid komen door verslapping van de huid meer aan de oppervlakte te liggen. Vaak is het ook genetisch bepaald. Wanneer de huid veel talg afscheid (vette huid) staan de poriën wijd open en kunnen deze openingen snel verstoppen met talg. Hou er rekening mee indien grote poriën genetisch bepaald zijn, deze iets moeilijker te behandelen zijn.

WAT KUNNEN WIJ DOEN?

Hydrafacial, de efficiëntste behandeling waarbij we zonder agressieve toepassingen of neveneffecten een mooie glow gaan creëren en poriën diep gaan zuiveren zodat deze minder kans krijgen om te vergroten. Met deze behandeling zijn we in staat om je huid met een milde zuigkracht te peelen, te zuiveren, te hydrateren en antioxidanten in te sluizen met als voordeel een onmiddellijk en blijvend resultaat zonder hersteltijd.

Lees meer…

De Oxygeneo behandeling biedt de beste resultaten in algemene huidstructuurverbetering met een kortst mogelijke behandeltijd zonder hersteltijd en die het hele jaar door kan uitgevoerd worden.

Het herstelt tevens je huidvolume en geeft meteen een jeugdige uitstraling. De collageenproductie wordt verhoogt waardoor rimpels, grove poriën, verslapping zal verminderen en de huidtextuur tevens zal verbeteren.

Lees meer…

Verbeter en verjong je huid met onze SKINPEN behandeling. Stimuleer de aanmaak van collageen en elastine in je huid en vervaag je poriën met de meest veilige, effectieve, professionele en medische microneedling pen met bewezen klinische werkzaamheid (in vivo getest) en spectaculaire resultaten. Incl thuisverzorgingspakket voor 1 week. Wij adviseren om een kuur te nemen voor een optimaal resultaat.

Lees meer…

Afspraak maken
Tarieven