GROVE PORIËN 

GROVE PORIËN 

Grove poriën vindt men vaak rond de neus en op de T-zone dus bij een vettere huid. Onze huid g-heeft zowel onzichtbare poriën die vocht afscheiden (zweetklieren) als poriën die talg afscheiden (talgklieren). Grove poriën kunnen we helaas niet verkleinen want poriën hebben geen spiertjes. We kunnen ze zeker wel minder zichtbaar maken.

Doordat de hoeveelheid collageen in de huid afneemt bij het ouder worden vermindert de stevigheid van de poriënwandjes.

Talg, make-up resten en andere soorten vervuiling die erin achterblijven rekken de poriën als het ware open waardoor ze meer zichtbaar worden. Ook de zweetklieren in de huid komen door verslapping van de huid meer aan de oppervlakte te liggen. Vaak is het ook genetisch bepaald.

Wanneer de huid veel talg afscheid (vette huid) staan de poriën wijd open en kunnen deze openingen snel verstoppen met talg. Hou er rekening mee indien grote poriën genetisch bepaald zijn, deze iets moeilijker te behandelen zijn.

HOE KUNNEN WIJ JOUW HUID ONDERSTEUNEN?

Hydrafacial, de efficiëntste behandeling waarbij we zonder agressieve toepassingen of neveneffecten een mooie glow gaan creëren en poriën diep gaan zuiveren zodat deze minder kans krijgen om te vergroten. Met deze behandeling zijn we in staat om je huid met een milde zuigkracht te peelen, te zuiveren, te hydrateren en antioxidanten in te sluizen met als voordeel een onmiddellijk en blijvend resultaat zonder hersteltijd.

Lees meer…

Verbeter en verjong je huid met onze SKINPEN behandeling. Stimuleer de aanmaak van collageen en elastine in je huid en vervaag je poriën met de meest veilige, effectieve, professionele en medische microneedling pen met bewezen klinische werkzaamheid (in vivo getest) en spectaculaire resultaten. Incl thuisverzorgingspakket voor 1 week. Wij adviseren om een kuur te nemen voor een optimaal resultaat.

Lees meer…

Afspraak maken
Tarieven

ONDERSTEUNENDE PRODUCTEN

VOOR MEER INFO en VOOR EN NA FOTO’S VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA