5 Make-up fouten die je ouder doen lijken! Kan dat dan? Ja het kan.

Ben je reeds een fan van contouring of wil je ermee aan de slag gaan? Dat kan maar helaas is het niet geschikt voor elke huid.

Als je wat ouder bent, kan de Kardashian-look je echt wel nog eens 10 jaar ouder laten lijken en dat is net hetgeen wat we niet willen toch!

Met de volgende adviezen loop je zeker geen blauwtje:

Alle onderstaande producten zijn ook verkrijgbaar en uit te proberen bij Beau Beau.

  1. Kies de juiste concealer niet te donker en ook niet te licht. Droge structuren leggen dikke lagen en deze zijn uit den boze. Ze verouderen je huid in no-time. Kies voor een hydraterende concealer met lichtreflecterende deeltjes. Als je hem uitwrijft en hij voelt niet glad, dan is hij niet geschikt voor jou huid. Image Skincare heeft de perfecte concealers die tevens een Spf 30 zonnefilter bevatten en genezende werking hebben op de huid.  Breng deze  aan met onze speciale make-up borstel voor een super natuurlijk effect. Hou je niet van concealers? Dan heeft Clephar voor jou een CC Cream ontwikkeld met minerale pigmenten. Deze is verkrijgbaar in een Spf 20 en 50. Je kan hiermee lekker zonnen zonder je zorgen te maken.
  2. Blush breng je nooit aan op de appeltjes van je wangen. Rode of baksteenkleurige blushes laat je beter aan de kant liggen en kies in de plaats daarvoor een bronzer die slechts enkele tinten donkerder is dan je huid en accentueer je jukbeenderen ermee. Dit doe je met een blush borstel of een grote waaier borstel. Die ik persoonlijk het liefste gebruik.
  3. Een mascara die klontert, gooi je meteen weg. Breng nooit mascara aan op je onderste wimpers, want die benadrukken kraaienpootjes en fijne lijntjes. Wil je je wimpers extra verlengen? Dan is een Lash Extender echt iets voor jou. Bij ons verkrijgbaar. Optisch langere wimpers krijg je met een lash lift behandeling voor je wimpers. Ideaal voor op vakantie of als je weinig tijd in je badkamer wilt besteden. Deze blijft ongeveer een 2 maanden.
  4. Wees voorzichtig met contouring. Je moet daarvoor dikke lagen make-up gebruiken die alweer de fijne lijntjes en rimpeltje benadrukken. Gebruik in de plaats ook hier weer een concealer, warm deze goed op tussen je vingertoppen en breng dan voorzichtig aan op de plaatsen die je wil accentueren of op de achtergrond wilt brengen.
  5. Vermijd het gebruik van een glanzende lippenstift in combinatie met glanzende of glitter oogschaduw. Die look is niet enkel gedateerd maar zorgt ook voor een oudere blik. Ga voor een matte minerale oogschaduw icm met een lipgloss die dan ook nog eens je lippen verzorgt. De Ormedic van Image Skincare is echt een topper. Deze ultra-hydraterende, optisch lipvergrotende product is vrij van parabenen en kan de vochtbalans tot wel 40% laten toenemen bij herhaaldelijk gebruik. Dit is het ultieme lipproduct. Het werkt anti verouderend, houdt uw lippen gehydrateerd en maakt ze volumineus. Door de avocado olie worden uw lippen verzacht. Daarnaast geeft de olie in combinatie met een minerale kleur een natuurlijke roze gloss. Een deel van de opbrengst van dit product zal ten goede komen aan de Care for Skin Foundation. Dus je steunt hierbij ook nog eens een goed doel.

Wil je graag meer info over producten of wil je ze eens gratis komen testen? Dat kan perfect.

© Beau Blog by Christel Willems – http://www.beau-beau.be