CHRISTEL - BEAU BEAU

MEET CHRISTEL

Mijn naam is Christel Willems, gediplomeerd huidexpert en zaakvoerder @ Beau Beau. Mama van Yinthe en the fur babies en getrouwd met de liefste.

Als kleuter verzamelde ik alle miniaturen van Yves Rocher, verzorgde ik al mijn mama en de tantekes hun gezicht.

Na mijn middelbare studies had ik enkele jobs en uiteindelijk belandde ik in de wegenbouw bij Besix waar ik 18 jaar met plezier heb gewerkt als tekenaar bij de signalisatiedienst.

CONTACT

OPLEIDINGEN

Beauty bleef me triggeren en ik schreef me in voor een 2 jarige opleiding schoonheidsspecialiste. In 2010 startte ik mijn droom Beauty Murni. Een klassiek schoonheidssalon.

Snel werd duidelijk dat mijn passie meer uitging naar de huid. In 2013 volgde ik een extra jaar Esthetisch Deskundige. Doel: aanpak huidproblemen, ingrediëntenleer & I fell in love with Hydrafacial. Mijn stap naar huidverbetering was gezet en Beau Beau was born.

Ik volgde trainingen bij La Viesage, U-consultancy en diverse extra opleidingen oa. huidverzorging bij oncologie en in 2015 kocht ik mijn 1ste Hydrafacial.

OPLEIDINGEN

VISIE

Ik heb gekozen voor erkende en kwaliteitsvolle huidverbeteringstechnieken en onze cosmedische producten zijn van farmaceutische precisie.

In de 1ste lockdown ging ik nog een stapje verder. Ik was op zoek naar meer…

Na veel ingrediënten mixen en talloze testen kwam in 2022 onze eigen cosmedische skincare lijn SKINN-IC op de markt. Deze lijn is gebaseerd op epigenetica en herstel van de huidbarriere wat perfect past bij mijn visie.

WEBSHOP

Beau Beau staat voor pure ontspanning gecombineerd met resultaat en een gepersonaliseerd en eerlijk advies. Je komt op de eerste plaats en kan je heerlijk genieten. Tijdens jouw intake gesprek luister ik naar jouw persoonlijke wensen en bespreken we samen jouw uniek plan voor een gezonde huid.

SPECIALISATIE

Verslapping en rimpeltjes verminderen met de combinatie van radiofrequentie en led.
Deze behandeling is pijnloos en tevens zeer ontspannend

CONTACT & INTAKE

Weer een heerlijke hydrafacial behandeling bij Beaubeau gekregen.
Hier kom je zo relaxed en herboren buiten. Wat een top vrouw met zoveel passie voor haar vak en klanten.

Christel

Het was TOP! Je voelt je meteen welkom met het warme onthaal van Christel. Ze heeft een enorme kennis en legt alles perfect uit. Mijn huid is niet één van de makkelijkste/mooiste maar door haar straalt ze nu al na één hydrafacial! Een echte topper.

Tessa

Ben zeer tevreden over mijn eerste bezoek. Ik had meteen een mooir resultaat na de behandeling. Maar ik ben het meest tevreden over het feit dat ik voor de eerste keer niet het gevoel heb dat me producten worden aangesmeerd. Ik mag ze eerst testen op maat en daarna zijn de goede producten ook nog eens betaalbaar.

Eva

Ben echt superblij . Mijn huid ziet er fantastisch uit ❤️

Lori
AANBOD HUIDVERZORGING

VOOR MEER INFO en VOOR EN NA FOTO’S VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA