Mijn naam is Christel Willems, gediplomeerd huidexpert en zaakvoerder. Mama van Yinthe en the fur babies en getrouwd met de liefste.

Als kleuter verzamelde ik alle miniaturen van Yves Rocher en verzorgde ik al mijn mama en de tantekes hun gezicht.

Na mijn middelbare studies volgde ik mijn verstand en stapte ik in de wegenbouw bij Besix Infra waar ik jarenlang met plezier heb gewerkt als tekenaar.

Doch mijn buikgevoel en de Beauty wereld bleef me triggeren en ik besloot me in te schrijven voor een 2 jarige opleiding als schoonheidsspecialiste. In 2010 startte ik mijn droom Beauty Murni. Een klassiek schoonheidssalon met een grote diversiteit aan behandelingen.

Snel werd duidelijk dat mijn passie uitging naar de huid. In 2013 volgde ik een extra jaar Esthetisch Deskundige.

Doel: aanpak huidproblemen, ingrediëntenleer & I fell in love with Hydrafacial. Mijn stap naar huidverbetering was gezet en Beau Beau was born.

Ik volgde trainingen bij La Viesage, U-consultancy en diverse extra opleidingen + een jaartraject huidverzorging bij oncologie. In 2015 kocht ik mijn 1ste Hydrafacial.

In de tussentijd werkte ik zowel in mijn praktijk als in het Jessa Ziekenhuis in Hasselt op de dienst oncologie als schoonheidsspecialiste en deed daar gespecialiseerde massages en schoonheidsbehandelingen bij oncologie patiënten.

Toen mijn mama getroffen werd met deze vreselijke ziekte besloot ik om te stoppen en die tijd met haar te besteden.

Ik heb gekozen voor erkende en kwaliteitsvolle huidverbeteringstechnieken en onze cosmedische producten zijn van farmaceutische precisie.

In de 1ste lockdown ging ik nog een stapje verder. Ik was op zoek naar meer…

Na veel ingrediënten mixen en talloze testen kwam in 2022 onze eigen cosmedische skincare lijn SKINN-IC COMEDICS op de markt. Deze lijn is gebaseerd op epigenetica en herstel van de huidbarriere wat perfect past bij mijn visie.

Beau Beau staat voor pure ontspanning gecombineerd met resultaat en een gepersonaliseerd en eerlijk advies. Jij komt op de eerste plaats en kan je heerlijk genieten. Tijdens jouw intake gesprek luister ik naar jouw persoonlijke wensen en bespreken we samen jouw uniek plan voor een gezonde huid.

SPECIALISATIE

Een innovatieve behandeling voor huidvernieuwing, zuurstoftoevoer en cel vernieuwing van binnenuit.
Egaliseert en verbetert de huidstructuur en werkt op huidverslapping.

COMBI TREAMENTS

We zijn al jaren gespecialiseerd in exclusieve en enkel bij ons te vinden combinatie behandelingen met oa. Hydrafacial, Geneo, Dermaplane, Intraceuticals, Coolift en injectables.

CONTACT & INTAKE

Weer een heerlijke hydrafacial behandeling bij Beaubeau gekregen.
Hier kom je zo relaxed en herboren buiten. Wat een top vrouw met zoveel passie voor haar vak en klanten.

Christel

Het was TOP! Je voelt je meteen welkom met het warme onthaal van Christel. Ze heeft een enorme kennis en legt alles perfect uit. Mijn huid is niet één van de makkelijkste/mooiste maar door haar straalt ze nu al na één hydrafacial! Een echte topper.

Tessa

Ben zeer tevreden over mijn eerste bezoek. Ik had meteen een mooir resultaat na de behandeling. Maar ik ben het meest tevreden over het feit dat ik voor de eerste keer niet het gevoel heb dat me producten worden aangesmeerd. Ik mag ze eerst testen op maat en daarna zijn de goede producten ook nog eens betaalbaar.

Eva

Ben echt superblij . Mijn huid ziet er fantastisch uit ❤️

Lori
AANBOD HUIDVERZORGING

VOOR MEER INFO en VOOR EN NA FOTO’S VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA