Project Description

HEALTHY SKIN PLAN

HEALTHY SKIN PLAN

WAT IS ‘HEALTHY SKIN PLAN’© – 10%

Heb jij een Meet My Skin of Huidconsult geboekt? Wil jij op maandelijkse basis komen om aan jouw huid te werken en hiervoor beloond worden?

Dan kan je kiezen om in ons HEALTHY SKIN PLAN te stappen. Ons eigen unieke huidtraject om samen te werken aan een stralende en gezonde huid ‘inside & out’.

Het leuke aan ons eigen plan dat je nergens aan vast hangt en dat je kan uitstappen wanneer jij ook maar wenst. Lees zeker meer waarom dit plan voor jou een enorme meerwaarde kan zijn.

HOE WERKT ONS HEALTHY SKIN PLAN MET 10% VASTE KORTING?

We gaan in dit traject niet enkel inzetten op de buitenkant met skincare & behandelingen maar we werken ook langs de binnenkant.

Je krijgt uitgebreide info over voeding, suppletie & we volgen je mee op om dat ondersteuning erg belangrijk is bij het maken van een switch naar een gezonde voedingsgewoonte.

Wil jij echt werken aan een stralende en gezonde huid?

Heb jij een Meet My Skin gekozen en heb jij beslist om elke maand bij ons te komen voor een behandeling? Dan kan jij GRATIS  instappen in ons “Healthy Skin Plan” met een vaste korting van 10% of zowel behandelingen als producten.

Een uniek programma exclusief voor jouw huid en zo ontworpen om jouw huid in topconditie te houden.

  • Kom jij op maandelijkse basis voor een specifieke huidbehandeling naar keuze, aangepast aan jouw wensen en noden? Dit kan variëren van diverse gezichtsbehandelingen tot peelings of andere procedures die gericht zijn op het verbeteren van jouw huidconditie. Dan kan jij GRATIS instappen in ons unieke Healthy Skin Plan
  • Als HEALTHY SKINNER krijg jij 10% VIP korting op AL jouw behandelingen & bijhorende producten en kan jij als eerste profiteren van speciale onze aanbiedingen en VIP events. Dit gedurende heel jouw traject en zolang jij wenst te blijven.
  • Je krijgt van ons een persoonlijk advies en begeleiding via WhatsApp zolang jij in ons traject zit!
  • Opgelet deze korting is geldig op Hydrafacial (excl de Soft Signature), Genesis, Geneo, Dermaplane en Intraceuticals.
  • Indien jij beslist om in te stappen in ons Healthy Skin Plan moet jij enkel een VIP kaart aanvragen bij ons en het enige wat jij dient te doen is een maandelijkse afspraak in te plannen voor jouw behandeling (dwz binnen de 4 weken). De rest doen wij automatisch in ons systeem.
  • Het voordeel bij ons is dat je nergens aan vast hangt zoals bij een abonnement. Je kan ten alle tijden stoppen met jouw programma. Het enige wat je verliest zijn jouw voordelen en kortingen.
  • De behandelingen kunnen ten alle tijden worden aangepast en geupgraded worden mits een bijbetaling.
  • NIET GELDIG op last minute boekingen of icm andere acties.
  • Kan jij je afspraak 1 keer niet nakomen? Je krijgt van ons 1 JOKER die je kan inzetten bij ziekte of onvoorziene omstandigheden.
  • Kan jij echter 2 keer jouw afspraak niet nakomen? dan vervalt het gehele Healthy Skin Plan en dien je te wachten tot het volgende jaar om terug in de stappen.
Afspraak maken
Tarieven

VOOR MEER INFO en VOOR EN NA FOTO’S VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA