CLEPHAR FACIALS

Een gezonde huid, dat is hetgeen we willen bereiken bij Beau Beau. Door een maandelijkse gelaatsverzorging in onze praktijk en het gebruik van de juiste thuisverzorgingsproducten voorkom je huidproblemen en hou je een mooie, gezonde uitstraling. Ieder Clephar bezoek is een belevenis en is tegelijkertijd effectief. Jou huid verbetert en je geest komt tot rust. Ervaar hoe effectieve werkstofcomplexen met unieke transportsystemen jou huid zichtbaar verbeteren. Geniet van deze wellness gelaatsverzorgingen met heerlijke massages.

Al onze CLEPHAR FACIALS zijn incl epileren wenkbrauwen/bovenlip en het manueel verwijderen van onzuiverheden.


CLEPHAR BASIC

Basis hydraterende of zuiverende gelaatsverzorging met een ontspannende gelaatsmassage.

 • Hydra +: Hydraterend en voedend
 • Pure Clay: Zuiverend en hydraterend
 • AHA Glycolic : Laat je huid stralen, poriën verfijnen en geeft zichtbaar een mooie glans en teint

Het hele jaar door hebben we onderstaande extra behandelingen om je huid voor te bereiden op de zon of na een zonvakantie als herstel. 

 • Sun Age Control : Diepreinigende en melanine bevorderde behandeling, stimuleert het bruiningsproces en bereidt de huid veilig voor op de zomer of een zonvakantie en voorkomt vochtverlies en pigmentvlekken tijdens het zonnen.
 • Sun Age Repair : Aftersun behandeling om de huid terug te herstellen. Ideaal voor na een zonvakantie of na de zomer.

CLEPHAR SPECIAL

Gepersonaliseerde huidverbeterende Clephar verzorgingen om je huid terug in balans te brengen en jou schoonheid te bewaren, dat alles gecombineerd met een ontspannende gelaatsmassage om de werkstoffen in de huid te brengen.

 • Derma +: Ultra voedende behandeling voor de zeer droge tot atopische tot beschadigde huid (ook voor oncologische patiënten)
 • B-White: Pigment vlekken worden lichter en de huid is langdurig en intensief beschermd tegen nieuwe pigmentatie. (advies op maandelijkse basis en in de winter icm microdermabrasie kuur)
 • Anti Redness Softening; Met collageen vliesmasker, verhoogt de vochtigheidsgraad van de huid en zorgt voor een vermindering van roodheden.
 • ACE Vitamine Boost: Met intensieve vitaliserende en verstevigende werking boordevol vitamines.

CLEPHAR ANTI-AGING

Luxe intensieve en huidverbeterende anti-aging behandelingen op maat met 2 maskers, ontspannende massage van het gelaat, hals en schouders. Voel de intense huidverbetering en laat je lichaam en geest tot rust komen.

 • Hydra Lift : Intensieve hydratatie verstevigt de vezels en verhoogt. Onmiddellijk zichtbaar liftend!
 • Influxions: Hightech antirimpel behandeling: regeneratie, verdediging en bescherming van de huid. Werkt op fijne lijntjes en rimpeltjes.
 • Perfomance: Hightech liftende behandeling: regeneratie, verdediging en bescherming van de huid. Werkt op huidverslapping.

CLEPHAR MEN

Aanpaste behandeling afgestemd op de delicate huid van de man met een vliesmasker en massage van het gelaat, hals en schouders.


HUIDVERBETERENDE GELAATSVERZORGINGEN
(incl harsen van bovenlip en wenkbrauwen)
Clephar – BASIC45 MIN59,00
Clephar – SPECIAL60 MIN69,00
Clephar – ANTI-AGING75 MIN79,00
Clephar – MEN60 MIN69,00
+ EXTRA VERWIJDEREN ONZUIVERHEDEN MET DE SKINSCRUBBER10 MIN10,00
+ EXTRA VERWIJDEREN ONZUIVERHEDEN HYDRAFACIAL10 MIN15,00
+ EXTRA LED MASKER NA GELAATSBEHANDELING20 MIN15,00
+ EXTRA KALMERENDE BEHANDELING MET ULTRASOON20 MIN20,00
+ EXTRA RF (radiofrequentie) NA DE BEHANDELING (huidverjonging)20 MIN30,00