HUIDANALYSE

METEN IS WETEN!
Wil je weten:
  1. hoe het gesteld is met de conditie van jou huid?
  2. of de producten die je dagelijks gebruikt ook echt resultaat hebben?
  3. of de biologische leeftijd van jou huid overeen komt met je eigen leeftijd?

80 % van de vrouwen gebruikt verkeerde verzorgingsproducten en zo maar liefst een 20% ervaart huidproblemen door het foutief gebruik.
Bij ons wordt jou huid opgevolgd en krijgt jou huid de zorg die het verdient.

OMDAT WE STREVEN NAAR EEN GEZONDE HUID, KAN JE BIJ ONS GRATIS EEN HUIDANALYSE BOEKEN TWV 25€

Elke huid is uniek. JIJ bent uniek! Om tot een juist advies te komen, wordt er met de Soft Plus huidanalyse en met de Skinanalyser vanuit verschillende invalshoeken dieper in je huid gekeken. Een goede huiddiagnose is van groot belang bij het aanschaffen van verzorgingsproducten of het uitvoeren van een behandeling. Ook niet visuele problemen kunnen vaak worden ontdekt.

BIJ ONS KRIJG JE EEN:

persoonlijk en op maat gemaakt advies met een behandelplan en een correcte opvolging van de resultaten! Onze huidanalyse geeft zekerheid dat je op de juiste weg bent naar een gezondere huid en een stralend uiterlijk!


We vragen om zonder make-up naar de huidanalyse te komen en 2u ervoor je huid niet meer te reinigen. 

Huidanalyse – 20MIN 25 EURO (gratis)
‘Meet my skin’ treatment – 60MIN (gelaatsverzorging)/90MIN (gelaatsverzorging met apparatuur naar keuze) 59/89 EURO

‘MEET MY SKIN’ – HUIDANALYSE EN KENNISMAKINGSBEHANDELING 

Wil jij graag een uitgebreide huidanalyse incl startbehandeling? Dan kan je kiezen voor onze kennismakingsbehandeling. In deze behandeling verzamelen we zoveel mogelijk informatie over je huid en krijg je van ons een persoonlijke en aangepaste behandeling.

Hoe gaan we te werk?

1. Consultatie

Je huid wordt grondig geanalyseerd met verschillende metingen. Tevens gaan we dieper in je huid kijken en eventuele zonneschade in kaart brengen. Zo kom je exact te weten welke huidtype je op dat moment bent.

2. Behandeling

Je krijgt een dieptereiniging van je gelaat en hals. Vervolgens gaan we je huid peelen met een glycolzuur van 15 of 30% of een enzymatische peel naargelang je huidtype. Zo worden de dode huidcellen verwijderd om de opname van de werkstoffen in onze producten te verbeteren. Je ervaart onmiddellijk een fris gevoel. We bekijken dan welke stoffen je huid nodig heeft of tekort heeft en bespreken we samen welke behandeling(en) en producten je nodig hebt om een gezonde huid te bekomen of te behouden. We eindigen met een hydraterend masker om te huid terug te herstellen.

3. Behandel/verzorgingsplan

Na de behandeling maken wij een persoonlijk behandelings- en verzorgingsplan op helemaal afgestemd op jou huid. Je krijgt een huidpaspoort mee naar huis en via mail zodat je alles eens rustig kunt nalezen. Zo weet je welke programma je thuis en in onze praktijk kan voorzetten.