HUIDANALYSE

METEN IS WETEN!

80 % van de vrouwen gebruikt verkeerde verzorgingsproducten en zo maar liefst een 20% ervaart huidproblemen door het foutief gebruik.

Wil jij weten:

  1. hoe het gesteld is met de conditie van jou huid?
  2. of de producten die je dagelijks gebruikt ook echt resultaat hebben?
  3. of de biologische leeftijd van jou huid overeen komt met je eigen leeftijd?

____   PERFECTIE BEGINT NAMELIJK BIJ EEN JUISTE HUIDANALYSE ____

OMDAT WE STREVEN NAAR EEN GEZONDE HUID, KAN JE BIJ ONS VRIJBLIJVEND EN GRATIS EEN HUIDSCAN BOEKEN TWV 35€

Elke huid is uniek. JIJ bent uniek! Om tot een juist advies te komen, wordt er met een huidscan gemaakt die vanuit verschillende invalshoeken dieper in je huid gekeken. Een goede huiddiagnose is van groot belang bij het aanschaffen van verzorgingsproducten of het uitvoeren van een behandeling. Ook niet visuele problemen kunnen vaak worden ontdekt omdat huidproblemen vaak in de dieper gelegen huidlagen ontstaan.

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?

Bij ons krijg je persoonlijk en op maat gemaakt advies met een behandelplan en een correcte opvolging van de resultaten! Onze huidanalyse geeft zekerheid dat je op de juiste weg bent naar een gezondere huid en een stralend uiterlijk!


We vragen om zonder make-up naar de huidanalyse te komen en 2u ervoor je huid niet meer te reinigen. 

HUIDANALYSE & STARTBEHANDELINGEN NIEUWE KLANTEN
Huidanalyse/ Consultatie (gratis huidscan en advies)20 MIN0,00
Huidanalyse / Controle (na behandeling of productgebruik)10 MIN0,00
Meet my skin’ – Huidverbeterende startbehandeling
Incl huidanalyse + product & behandeladvies
90 MIN69,00

‘MEET MY SKIN’ – HUIDANALYSE EN KENNISMAKINGSBEHANDELING *

Wil jij graag een uitgebreide huidanalyse incl startbehandeling? Dan kan je kiezen voor onze kennismakingsbehandeling. In deze behandeling verzamelen we zoveel mogelijk informatie over je huid en krijg je van ons een persoonlijke en aangepaste behandeling incl advies en opvolging.

HOE GAAN WE TE WERK?

1. Intake gesprek + huidscan

Je huid wordt grondig geanalyseerd met verschillende metingen met de Light Skin (foto’s) en Soft Plus (extra meting). We gaan dieper in je huid kijken en eventuele zonneschade in kaart brengen. Zo kom je exact te weten welke huidtype je op dat moment bent.

2. Kennismakingsbehandeling

Je krijgt een dieptereiniging van je gelaat en hals. Vervolgens gaan we je huid peelen met een glycolzuur van 15 of 30% of een enzymatische peel naargelang je huidtype. Zo worden de dode huidcellen verwijderd om de opname van de werkstoffen in onze producten te verbeteren. Je ervaart onmiddellijk een fris gevoel. We bekijken dan welke stoffen je huid nodig heeft of tekort heeft en bespreken we samen welke behandeling(en) en producten je nodig hebt om een gezonde huid te bekomen of te behouden. We eindigen met een hydraterend masker om te huid terug te herstellen.

3. Behandel + verzorgingsplan

Na de behandeling of intake maken wij een persoonlijk behandelings- en verzorgingsplan op helemaal afgestemd op jou huid. Je krijgt advies en foto’s via mail zodat je alles eens rustig kunt nalezen. Zo weet je welke programma je thuis en in onze praktijk kan voorzetten.

4. Opvolging

Na dat bij ons in een programma bent gestart, gaan we je natuurlijk correct opvolgen. We sturen na jou behandeling of aankoop van producten een smsje om te vragen hoe het loopt. Bij elke vervolgafspraak wordt even overlopen hoe het gaat met je huid en om de 4/6 maanden voeren we een nieuwe huidanalyse uit om te kijken hoe het zit met de gezondheid van je huid.

* De ‘Meet my Skin’ kennismakingsbehandeling is slechts 1 keer per persoon te boeken.