Meet My Skin (eerste bezoek)

Kom je de eerste keer dan adviseren we je onze ‘MEET MY SKIN’ behandeling.*

OPGELET! Behandelingen geboekt voor 1/11/2019 zijn nog aan de oude prijs en de oude manier van werken. Dit geldt voor alle behandelingen die geboekt zijn voor deze datum. Vanaf 2020 starten we met ons nieuwe concept.

In deze behandeling verzamelen we zoveel mogelijk informatie over je huid. Verder krijg je van ons een op maat gemaakte behandeling, product en behandeladvies, een GRATIS travelkit met thuisproducten en een GRATIS controle/opvolging*.

Indien je wenst kan je instappen in ons ‘HEALTHY SKIN PROGRAM'(The Best SKIN For Life)*

HOE GAAN WE TE WERK?

1. Intake gesprek + uitgebreide huidscan + huidmeting + meting zuur/base in je lichaam

Tijdens het intake bespreken we jouw huid, medische achtergrond en wensen. Vervolgens gaan we de huid grondig en uitgebreid analyseren op basis van verschillende metingen met de Light Skin (foto’s) en Soft Plus (extra meting). We gaan dieper in de huid kijken en eventuele zonneschade in kaart brengen. Als epigenetisch huidtherapeut ga ik ook dieper in op je voeding, zuur/base in je lichaam en neem ik je spijsvertering even onder de loep.  Zo kom je exact te weten welke huidtype je op dit moment bent en bespreken we welke behandelingen en producten het meest geschikt zijn voor jou.

2. Kennismakingsbehandeling

Na dat we alle gegevens hebben verzameld, krijg je een op maat gemaakte gelaatsbehandeling met een enzymatische of glycol peel, afhankelijk van jouw huidtype. Deze peel verwijdert een dun laagje van de huid, dode huidcellen, stimuleert celvernieuwing en zorgt voor een betere opname van de werkstoffen die we achteraf aanbrengen. Om je te laten kennismaken met onze toestellen, kan er een keuze worden gemaakt uit 2 toestellen die worden ingezet op je probleemzone(s).

Behandeling:

 • Reiniging gelaat
 • Dieptereiniging gelaat
 • Peel / scrub
 • Gebruik van 2 toestellen naar keuze of huidtype
 • Oog – en lipverzorging
 • Masker
 • Dagverzorging

GEBRUIK VAN 2 VAN ONDERSTAANDE TOESTELLEN NAAR KEUZE en/of ADVIES!

3. Behandel + verzorgingsplan

Na de behandeling krijg je van ons een persoonlijk behandelings- en thuisverzorgingsplan op helemaal afgestemd op jouw huid. Zo weet je welk programma je thuis en in onze praktijk kan voorzetten. We gaan je huid namelijk op een soort van dieet en training zetten net zoals je gaat sporten.

4. Productenpakket voor thuisgebruik (twv 35€)

Samen met je huidpaspoort stellen we een gepersonaliseerd thuisverzorgingspakketje samen. Dat kan tevens afgestemd worden icm andere producten die je reeds in gebruik hebt. Indien je wenst, kan je je eigen producten mee nemen en zoeken we naar de beste en meest huidverbeterende combinatie voor jouw huid.

5. Opvolging

Je kan nu kiezen om in te stappen in ons ‘Healhty Skin Program’ waarbij je maandelijks een OXYGENEO of HYDRAFACIAL of INTRACEUTICALS behandeling laat uitvoeren in onze praktijk. Ben je gestart in ons ‘Healthy Skin Program’, dan kan je genieten van extra voordelen*

STARTBEHANDELING – EERSTE AFSPRAAK / NIEUWE KLANTEN
MEET MY SKIN

Uitgebreide huidscan en analyse + behandeling incl gebruik 2 toestellen + GRATIS producten twv 35euro + product en behandeladvies incl huidpaspoort + GRATIS controle en opvolging

(Deze behandeling is twv +/-250 EURO)

90 MIN 139,00

 • * De ‘MEET MY SKIN’ behandeling is slechts 1 maal te boeken per klant.
 • * GRATIS controles/opvolging zijn enkel geldig na een ‘Meet My skin’ behandeling
 • * In ons ‘Healthy Skin Program’ wordt jij een VIP klant en ontvang je extra kortingen* op jouw maandelijkse tot 6 wekelijkse OXYGENEO / HYDRAFACIAL / INTRACEUTICALS behandelingen (deze mogen tevens onderling gecombineerd worden) + 1 gratis travel kit van Image Skincare per jaar om mee te nemen op vakantie.
 • * Extra kortingen gelden niet op acties en cadeaubonnen of waardebonnen