Project Description

GELAATSVERZORGING

GELAATSVERZORGING

WAT IS EEN GELAATSVERZORGING of ONCOLOGISCHE FACIAL?

Onze Seasons Facials zijn meer dan alleen een gelaatsverzorging. Het is een reis naar de essentie van schoonheid en ontspanning, op een manier die alleen de meest veeleisende fijnproevers zullen waarderen.

Wij nodigen je uit om jezelf te trakteren op de weelde van onze exclusieve gelaatsverzorging met luxe en ontspanning. Ontdek een nieuwe dimensie van stralende schoonheid en innerlijke rust. Jij verdient het beste, wij leveren het.

We gebruiken diverse extra tools om jouw facial naar een hoger huidverbeteringsniveau te tillen.

Voor iedereen zelfs de meest gevoelige huid.

Onze gelaatsverzorgingen zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke doorbraken en worden uitgevoerd met de meest prestigieuze producten. Deze zorgen ervoor dat je huid wordt vernieuwd en gerevitaliseerd.

Maar wat deze ervaring echt uitzonderlijk maakt, is de aandacht voor detail en de exclusieve benadering van ontspanning.

Als deskundige heb ik tevens kennis van de oncologische huidverzorging.

Mijn ervaring: ik werkte enkele jaren in het Jessa Ziekenhuis in Hasselt als experte voor kankerverzorgingen. We bieden hier een veilige, verzachtende benadering voor jouw huid. Onze producten zijn tevens zorgvuldig geselecteerd om irritatie te minimaliseren en de huid te kalmeren.

In de bruisende drukte van het dagelijks leven is het van cruciaal belang om tijd te vinden om te ontspannen en voor jezelf te zorgen.

Een gelaatsverzorging boek je daarom best elke maand of om de 6 weken. De dode huidcellen stapelen zich namelijk elke 28 dagen weer helemaal op. Zo kan jouw thuisverzorging minder in de huid dringen.

Onze luxueuze gelaatsverzorging biedt niet alleen de meest geavanceerde huidverzorgingstechnieken, maar ook een weelderige en exclusieve ervaring die verder gaat dan de klassieke schoonheidsbehandelingen.

Er is geen hersteltijd. Onze massages, maskers en behandelingen zijn gepersonaliseerd en niet alleen gericht op de huid, maar ook op het welzijn van de ziel.

Enkel een koortslip voeren we geen behandeling uit daar dit virus zich in de bloedbaan bevindt en we het door manuele wrijving kunnen verspreiden.

Afspraak maken
Tarieven