Het is bijna Valentijn. De dag dat je extra aandacht gaat besteden aan je geliefde. Maar kan je niet beter elke dag een verliefd gevoel hebben? Ja natuurlijk want verliefd zijn heeft een positieve invloed op je huid.

Waarom dan???

Een stralende huid bekom je door de juiste voeding, dagelijkse verzorging en gepersonaliseerde behandelingen. Maar wist je dat de manier waarop je je voelt ook een grote invloed heeft op je huid. Je hebt het zeker wel al eens mee gemaakt dat je top nieuws krijgt en je gaat stralen. Ook na een adrenalinestoot kan je huid er erg mooi uit gaan zien.

Nu dat gebeurt ook bij verliefdheid. Je krijgt een soort van ‘NATURAL GLOW’ op je huid. Deze ‘glow’ wordt veroorzaakt door het hormoon ‘Oxytocine’ of met andere woorden het knuffelhormoon of het hormoon van liefde en verbondenheid. Het is verantwoordelijk voor het verbinden van sociale contacten met gevoelens van plezier en speelt tevens een centrale rol tussen de emotionele binding van moeder en kind, geliefden, vriendschappen en niet te vergeten tussen mens en hond. Ook ontstekingen worden door dit hormoon tegengehouden waardoor het je huid sneller doet genezen. Dus hoe meer Oxytocine in je lichaam hoe mooier je huid. 

Daarenboven is verliefd zijn niet enkel goed voor je huid maar het verhoogt tevens je zelfvertrouwen en maakt je gelukkig.

Dus de hoogste tijd om verliefd te worden of je liefdesleven eens wat op te krikken…

But first love yourself